Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 11 April 2017, 14:12:26
449 keer bekeken
6 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Rachel Hazes op psychiatrische afdeling ziekenhuis
Rachel Hazes (47) heeft 'professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan'. Dat heeft de weduwe van André Hazes gisteravond laten weten via haar management. Uit een officieel statement van de familie blijkt dat Rachel het de laatste maanden moeilijk heeft.  Ze wordt verpleegd op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Hilversum.

,,Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen. Het leek haar daarom beter om hier met hulp van buitenaf aan te werken'', staat in de verklaring. Ruim een week geleden heeft Rachel deze hulp gevonden en is ze inmiddels bezig met haar herstel. Rachel zou kort voor het weekend zijn opgenomen. Haar dochter Roxeanne en diens verloofde Erik Zwennes zijn al in het ziekenhuis gesignaleerd.

Dochter Roxeanne (24) laat in het statement weten: ,,Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel.''

En: ,,Wij zijn heel blij dat we voor Rachel een fijne omgeving hebben kunnen vinden waar ze in alle rust met de juiste begeleiding kan werken aan haar genezing. We begrijpen dat er wellicht vragen zullen zijn alleen we willen iedereen met klem verzoeken om Rachel en ons alle rust te gunnen.”

André Hazes reageert op Facebook op het nieuws dat zijn moeder is opgenomen. ,,Mensen die Facebook-posts van Monique en mij aan de gezondheid van mijn moeder koppelen, slaan de plank mis. Ik wens haar vanzelfsprekend een goed en spoedig herstel", aldus de zanger.Marieke, één van de beste vriendinnen van Rachel, bevestigt dat zij momenteel wordt verpleegd. Ze verwijst voor details naar de verklaring, maar wil wel kwijt dat ze al bij Rachel op ziekenbezoek is geweest. Hoe het momenteel met Rachel gaat wil Marieke niet zeggen. ,,We kunnen ons voorstellen dat iedereen dat nu wil weten, maar belangrijker is dat Rachel haar privacy heeft om te kunnen herstellen.''

Dat het niet goed gaat met Rachel Hazes, die in 2004 afscheid moest nemen van haar beroemde echtgenoot, was al een tijdje bekend. Hazes overleed in september van dat jaar op 53-jarige leeftijd. Zo meldde het blad Weekend recent op basis van observaties en gesprekken met buren dat de weduwe 'een eenzame indruk maakt'. Rachel, die op 21-jarige leeftijd met Hazes trouwde, woont al jaren in een watervilla in Vinkeveen. Daar leefde ze jarenlang met haar zoon André (23) en dochter.
Geen contact

Rachel heeft geen contact meer met Dreetje die tegenwoordig met zijn vriendin Monique Westenberg en hun in oktober geboren zoontje in Rotterdam woont. Zijn moeder heeft de kleine Dreetje nog steeds niet ontmoet. Waarom moeder en zoon niet meer door een deur kunnen hebben ze nooit willen zeggen. Roxeanne gaat nog wel met haar moeder om. Ook zij heeft momenteel geen contact met André.

Overigens is Rachel niet de eerste echtgenote van André Hazes met psychische problemen. Zijn tweede vrouw Ellen Wolf werd in de slotfase van hun huwelijk langdurig verpleegd in een psychiatrisch ziekenhuis. Hazes en Wolf  (in 2005 overleden aan officieel de gevolgen van borstkanker, red.) waren van 1981 tot 1990 getrouwd. Wolf verliet Hazes in 1986 voor langere tijd, maar keerde uiteindelijk toch weer bij hem terug. Hun huwelijk liep op de klippen toen bleek dat de zanger aan het daten was met Rachel. Met haar trouwde hij in 1991. Kort voor de dood van André leefden Rachel en André geruime tijd apart. Ze waren echter niet officieel gescheiden.Reacties Pagina's: [1]
micky

Offline Offline

Berichten: 1.318« Antwoord #6 Gepost op: 17 April 2017, 13:44:23 »

Omdat Andre voor zijn gezin kiest en haar niet meer over zijn geld laten
bemoeien .is ze ingestort  dat mens heeft al zoveel mensen verdriet
gebracht nu voert ze haar laatse troef  uit om aandacht te trekken
ik heb geen medelijden met haar.
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
Vinkje

Offline Offline

Berichten: 12.457


Carpe Diem


« Antwoord #5 Gepost op: 13 April 2017, 13:19:37 »

Ik mag haar ook niet, heb ook helemaal geen medelijden met haar ook hoe ze geprofiteert heeft van de dood van andre.
Het is toch bekend waarom andreetje geen kontakt meer heeft met zijn moeder, rachel moest de vriendin van andre niet, en andre heeft voor zijn vriendin gekozen, en dat schijnt rachel niet te kunnen verkroppen.
En hoezo rachel eenzaam, ze heeft echt de nodige kerels al gehad hoor.
Gelogd
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.141« Antwoord #4 Gepost op: 12 April 2017, 11:35:05 »

Rachel had de touwtjes in handen over al het geld wat binnen komt! Die macht heeft ze verloren over haar zoon Rene die moet nu zelf voor ze gezin gaan zorgen dus dat geld kan hij zelf goed gebruiken met zijn optredens!
Gelogd
knor

Offline Offline

Berichten: 2.884« Antwoord #3 Gepost op: 11 April 2017, 20:47:07 »

nu pas
Gelogd
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #2 Gepost op: 11 April 2017, 19:52:56 »

ach ja zo heeft ze weer ff aandacht,vind het maar een eng mens  smiley nah
Gelogd
donna

Offline Offline

Berichten: 11.739« Antwoord #1 Gepost op: 11 April 2017, 18:04:26 »

Ja ze roept een hoop ellende op dr zelf af hoor dus niet zo gek dat dit gebeurd. Misschien denkt ze wel nu ik hier ben misschien maakt andere het wel weer goed. en zijn ze tijdje verder begint ze toch weer.

vind naar persoon heb dr nooit gemogen
Gelogd

Ik leef me leven zoals ik dat wil.
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.