Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 5 April 2017, 21:03:56
194 keer bekeken
2 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Dré Hazes volgt vader op met show in Ahoy
André Hazes jr. (23) treedt in de voetsporen van zijn vader en staat in oktober in Ahoy. Dat maakte de zanger vanavond bekend in RTL Boulevard. Ook kondigde Dré een nieuw album aan.

,,Ahoy blijft voor mij een magische plek, ook gezien de geschiedenis die ik daar met mijn vader heb. Het voelt nu alsof de cirkel rond is. 15.000 man die ik twee uur lang mag vermaken. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!", aldus de Hazestelg. Nooit eerder zong hij in een soloconcert voor zoveel mensen.

Hazes onthulde dat er een gastartiest komt optreden tijdens de show in Rotterdam. ,,Wie dat wordt, ga ik niet zeggen.'' Hij wil dat tot het allerlaatste moment geheimhouden.

Ondertussen heeft Dré ook een nieuwe plaat gemaakt. Deze ligt vanaf 19 mei in de winkels. Kaartjes voor de show op 14 oktober in Ahoy gaan donderdag in de verkoop.Reacties Pagina's: [1]
Vinkje

Offline Offline

Berichten: 12.457


Carpe Diem


« Antwoord #2 Gepost op: 7 April 2017, 11:27:50 »

Ik vind dat allebei de hazes kinderen niet kunnen zingen, maar omdat ze een beroemde vader hadden, zijn ze bekend, ze varen mee op het succes dat vader hazes had, zo ook die zoon van rene Froger, die denkt ook dat hij kan zingen. En zo zijn er wel meer voorbeelden.
Rad van fortuin presenteerde dre hazes ook vreselijk, ik hoop ook niet dat, dat nog terug komt op tv. Dat was echt een flop.
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
donna

Offline Offline

Berichten: 11.739« Antwoord #1 Gepost op: 6 April 2017, 17:06:35 »

Vind leuke gast met mooie stem en de liedjes van hem zelf met mooie rakende tekst. neem nou alleen liedje van ik leef me leven.

Hij zingt beter dan zijn zus want dat is zo een flop als je die roxanne hoort zingen
Gelogd

Ik leef me leven zoals ik dat wil.
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.