Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Nieuws archief

Selecteer een datum

Pagina's: [1]

Vermoed jij dat je kind wordt misbruikt? Vraag door!
Morgen, op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, komt het boek Seksueel misbruik, wegkijken of weten hoe het werkt uit. Het werd geschreven door GZ-psycholoog Harriet Hofstede, die al 25 jaar werkt met misbruikte kinderen en jongeren.

Je hoopt natuurlijk dat jouw kind het niet overkomt, maar seksueel misbruik komt overal voor.


Sarah is 18, haar vader 79
Mister Bean (Rowan Atkinson) is 62 en wordt binnenkort weer vader. Toen dat bekend werd, regende het negatieve reacties op social media. Sarah snapt er niets van. Haar vader was net zo oud toen zij werd geboren.

Hoewel ze zich er niet al te druk om maakte, vond Sarah dat ze haar familie moest verdedigen.


Nijmeegse buren vechten ruzie uit op Facebook
Een totaal vernielde auto, scheldpartijen, bedreigingen en een op Facebook geplaatste tirade. Zie daar het voorlopige dieptepunt in een burenruzie in het Nijmeegse Lindenholt.

Maurice Verwoert woont nauwelijks een maand aan De Voorstenkamp als hij, afgelopen zaterdag, zijn bij huis geparkeerde auto aan diggelen vindt.


Als Trump op de knop drukt, kan deze generaal weigeren af te schieten
Een uitspraak van Generaal Hyten, bevelhebber van het Amerikaanse strategisch commando, zorgt voor veel ophef in de Verenigde Staten. Volgens de generaal kan een bevel van de Amerikaanse president Donald Trump om nucleaire wapens te lanceren worden geweigerd als deze order als 'illegaal' wordt bestempeld.


Sinterklaas kapoentje: verdachten krijgen dagvaarding in schoen
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje... Verdachten die op politiebureau Hoefkade in Den Haag een nachtje moesten blijven, mochten gisteravond hun schoen zetten. Bij velen zat er echter geen snoepgoed in de schoen vanmorgen, maar een dagvaarding.

Op social media plaatste politiebureau Hoefkade een foto van het tafereel: voor elke celdeur staat keurig een schoentje neergezet.