Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Nieuws archief

Selecteer een datum

Pagina's: [1]

'Ik wilde een zusje, maar nu heb ik er wel erg veel'
 SjoemelzaadYuri Weseman (40) en Wendy Nendels zijn in de jaren 70 in het Rotterdamse Zuiderziekenhuis verwekt. Inderdaad, door toenmalig directeur Jan Karbaat.

 Vlak nadat Yuri Weseman twee jaar geleden hoorde dat zijn vader een spermadonor is, verschijnt de film Delivery Man op tv.


Schandaal met sjoemelzaad breidt zich uit
Het schandaal rond Jan Karbaat neemt grote vormen aan. De spermadokter heeft ook in de jaren 70 als directeur van het Zuiderziekenhuis in Rotterdam bij vrouwen kinderen verwekt met zijn eigen zaad. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant.


Malta Files: familie Erdogan bezit een olietanker
De familie van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft in 2008 zonder te betalen een olietanker verkregen ter waarde van 20 miljoen dollar. Dat blijkt uit onderzoek van journalistennetwerk EIC (European Investigative Collaborations).

De Erdogan-clan bezit de olietanker stiekem via brievenbusbedrijven op het Britse Island of Man en malta, meldt NRC Handelsblad.


Rafael moet achterstallige huur Sabia betalen
Rafael van der Vaart is door een Duitse rechter veroordeeld om 43.000 euro aan achterstallige huur van zijn ex-vriendin Sabia Boulahrouz te betalen aan de verhuurder van de villa in Hamburg waar ze samen hebben gewoond.


Motorclub bedreigde locoburgemeester
EMMEN - Toenmalig locoburgemeester van Emmen Bouke Arends heeft tijdelijk ondergedoken gezeten in het buitenland na een zeer ernstige bedreiging. Die zou uit de hoek van de motorclub No Surrender komen, naar aanleiding van de sluiting van het clubhuis in januari.

Dat melden goed ingevoerde opsporingsbronnen van De Telegraaf.