Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Lees deze voorwaarden aandachtig door voordat je www.nowlive.eu gaat gebruiken. De toegang en het gebruik van deze site mag alleen plaatsvinden wanneer je akkoord gaat met de regels die hieronder staan.

Regels

1. Je mag hooguit 1 account aanmaken en beheren.
2. Je mag geen teksten en plaatjes gekopieerd van andere sites plaatsen op www.nowlive.eu, tenzij anders aangegeven op het forum.
3. Je mag alleen fatsoenlijk taalgebruik hanteren op www.nowlive.eu

Als een regel wordt overtreden, dan kunnen drastische maatregelen het gevolg zijn. Dit kan onder andere inhouden de verwijdering van je account(s) van het nowlive.eu netwerk.

Nowlive.eu Algemene voorwaarden

Nowlive.eu is een online entertainment en informatie dienst. Onder ďNowlive teamĒ wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de beheerders en vrijwilligers van deze site, de beheerder is gevestigd en kantoorhoudende te Scheveningen(Den haag). De Algemene voorwaarden bestaan uit drie documenten: Het nowlive.eu reglement, Het nowlive.eu forum reglement en de Nowlive VIP Overeenkomst. Gebruik van Nowlive.eu is te allen tijde gebonden aan het Nowlive reglement.

Door je te registreren op Nowlive.eu ga je akkoord met deze voorwaarden. Je kan je gratis registreren of Nowlive vip worden. Door Nowlive VIP te worden accepteer je naast bovengenoemde voorwaarden ook de Nowlive VIP Overeenkomst. Voor eventuele vragen over de Algemene Voorwaarden kun je contact opnemen met info [at] nowlive.eu.

Gebruikers reglement

Het Gebruikers Reglement geeft duidelijkheid over wat je kan verwachten van Nowlive en wat Nowlive verwacht van jou. Het bevat ook de voorwaarden waarop wij onze diensten en software beschikbaar stellen.

Geschikt Online Content

Met ďcontentĒ bedoelen we het totaal aan communicatie, beelden, geluiden het materiaal en informatie die je ziet op onze diensten. Nowlive.eu, onze leden, onze affiliates en onze onafhankelijke content-aanbieders leveren het merendeel van de content aan.

Nowlive controleert niet alle beschikbare content die door onze diensten verkrijgbaar is. Nowlive is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor content die wordt aangeboden door leden, of andere gasten. Nowlive onderschrijft niet, geeft geen goedkeuring aan of controleert op geen enkele wijze enige content die jij of andere leden aanbieden of uitwisselen op onze diensten. We behouden het recht om content te verwijderen waarvan wij van mening zijn dat deze, om welke reden dan ook, bezwaarlijk is. Noch Nowlive of haar partners zijn verantwoordelijk voor het niet verwijderen of vertraagt verwijderen van content. Jij draagt het volledige risico voor het al dan niet compleet zijn, nuttig zijn en correctheid van content aanwezig op onze diensten.

Leden en andere gasten kunnen content genereren in chat rooms en forums, etc. Dit soort content moet voldoen aan onze normen en waarden en we houden ons het voorrecht om deze content te verwijderen als het naar ons inzicht niet voldoet aan onze normstelling. Als we content verwijderen en je bent Nowlive VIP of registrant, kan je een waarschuwing ontvangen. Indien het een ernstrig vergrijp betreft of je hebt eerder de regels overtreden kunnen we je de toegang tot Nowlive ontzeggen en je VIP abbonement ongeldig maken.

De normstelling voor content kan variŽren afhankelijk van het feit waar je je bevind op Nowlive en de verwachtingen van de gemeenschap. Sterke vulgaire taal, lompe - of seksueel getinte opmerkingen, discussies over illegale drugs en laster zijn beledigend en nooit geschikte content voor Nowlive. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een grijs gebied. Gebruik altijd je gezond verstand. Iets wat je niet in een kamer vol onbekende mensen of op het werk zou zeggen is ook geen onderwerp voor in de chat of op de forums. Nowlive bepaald uiteindelijk of content geschikt is of niet en heeft hierin het laatste woord. Mensen die Nowlive vertegenwoordigen hebben het recht toezicht te houden op je communicatie op of via Nowlive. Omdat we niet alle content op Nowlive kunnen controleren, en omdat we dat ook niet proberen, kan je zaken tegen komen die je niet wil zien. Je kan hiervan melding maken via het klachten link in het bericht of via klachten [at] nowlive.eu. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat je tegenkomt op Nowlive.

Online gedrag

Je gaat er mee akkoord dat je persoonlijk verantwoordelijk bent voor het gebruik van Nowlive en al je communicatie en activiteiten op de diensten inclusief alle content die je aanbied op Nowlive. Hieronder het schadeloos stellen en vrijwaren van aansprakelijkheid van Nowlive, Partners, Werknemers of derde partijen voor schade die ontstaat uit jouw gedrag op Nowlive, inclusief alle content die je aanbied. Online gedrag moet gebaseerd zijn op gezond verstand en basis etiquette. Je overtreed de Algemene Voorwaarden als je (of anderen die je registratie naam gebruiken) een van de volgende dingen doet: Het plaatsen, versturen, promoten of verspreiden van content die illegaal is. Lastig vallen, bedreigen, vernederen, of gedrag dat op welke manier dan ook ongewenst is door een ander persoon op het Nowlive netwerk. Dit betekend: geen vervelende dingen zeggen over anderen, anderen geen ongewenste boodschappen sturen, geen racistische-, discriminerende- of andere kwaadaardige uitspraken doen over mensen hun ras, seksuele geaardheid, geloof, achtergrond, etc. Als je het niet eens bent met iemand moet je reageren op het onderwerp, niet op de persoon. Het verspreiden of het helpen verspreiden van content die beschadigend, beledigend, racistisch, onteren, vulgair, seksueel getint, de privacy verstuurd of in welke vorm dan ook word niet getolereerd. Laster wordt niet getolereerd. Het is niet toegestaan om je voor te doen als andere personen, zoals bekendheden, aan te geven dat je een medewerker van Nowlive bent of een vertegenwoordiger van Nowlive, of om pogingen te doen om gebruikers te misleiden door te insinueren dat je van Nowlive bent of een van de partners van Nowlive. Pogingen om passwords, andere ledeninformatie, of privť informatie, te verkrijgen van een abonnee, registrant of andere gebruikers van het Nowlive netwerk. Denk eraan dat Nowlive medewerkers nooit om je password zullen vragen. Geef nooit je password, persoonsgegevens of betaling informatie door aan anderen. Het uploaden van software of content waar je niet de toestemming voor hebt om deze te distribueren. Het promoten of aanmoedigen van illegale activiteiten zoals inbreken, kopiŽren of distribueren van illegale software. Het uploaden van bestanden die virussen bevatten, schadelijke- of beschadigde data. Het plaatsen van boodschappen voor elk doel anders dan persoonlijke communicatie, of het plaatsen van advertenties of promotie materiaal, kettingbrieven of op enige wijze commercieel gebruik maken van onze diensten. Onjuist gebruik van de Nowlive klachten link of het maken van valse rapporten. Houd je altijd aan de regels en wetgeving, waar je ook bent. Dit geldt ook voor de regels van programmaís van derde partijen, van service providers, binnelandse-, of buitenlandse wetgeving waar toepasselijk. Onwetendheid is geen excuus. Andere diensten hebben hun eigen regels, het is daarom aan te raden die te kennen voordat je ze gebruikt.

Verboden gedrag

De wetten die gelden in de normale wereld moeten ook gehoorzaamd worden in de ďdigitale wereldĒ. We tolereren geen illegaal gedrag op het Nowlive netwerk. In het geval van overtreding beŽindigen het gebruik van de dienst en zullen waar nodig met de wet samenwerken. Verwijzingen en links naar sites van derde partijen Nowlive kan hyperlinks bevatten naar andere websites die beheerd worden door andere partijen dan Nowlive zoals adverteerders en andere content aanbieders. Nowlive beheert zulke paginaīs niet en is niet verantwoordelijk voor hun content, privacy beleid of de content die de pagina verzamelt.

Verbinden met de dienst, aard van communicatie. Als je verbinding maakt met Nowlive kunnen we informatie van de computer verzamelen die gebruikt worden om contact te maken met Nowlive. Het gaat hierbij om informatie over de hardware en elke data gerelateerd aan de werking van de Nowlive software. We zullen geen persoonlijke data over je verzamelen, zonder jou medeweten en toestemming.

Je bevestigd dat persoonlijke informatie die je verspreid op Nowlive door anderen gezien kan worden en kan leiden tot ongewenste communicatie. Daarom raden we je sterk aan om geen persoonlijke informatie over jezelf vrij te geven in de publieke communicatie op onze diensten. Nowlive is niet verantwoordelijk voor informatie die jij kiest om uit te wisselen met andere gebruikers op onze dienst en het gedrag van deze gebruikers.

CommerciŽle activiteiten en ongewenste e-mail

Je mag geen enkel goed of dienst adverteren op het Nowlive netwerk. Kettingbrieven zijn niet toegestaan. Je mag geen enkel onderdeel van Nowlive gebruiken om informatie te verzamelen, inclusief logingegevens, over Nowlive leden, en het gebruik van dat soort informatie om ongewenst mail te sturen of gebruik voor andere redenen is streng verboden. Je mag Nowlive niet gebruiken voor welk commercieel doel dan ook. Elke overtreding van deze regel kan leiden tot onmiddellijke beŽindiging van je (VIP-)Abonnement of registratie en juridische vervolging.

Copyrights, Handelsmerken en Eigendomsrechten

Veel van de content beschikbaar op deze site is eigendom van Nowlive.eu of van onze leden, en is beschermd door copyrights, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is erg makkelijk om in cyberspace dingen te kopiŽren, maar dat maakt het niet acceptabel of legaal. Je mag geen enkele content kopiŽren of downloaden van Nowlive.eu mits er door ons nadrukkelijk toestemming is verleend.

Je zal niet kopiŽren, uitgeven, veranderen, verspreiden, laten zien of in publiek of privť, aanpassen of gebruik maken van, het werk dat je vind op Nowlive.eu, tenzij Nowlive.eu daar nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Het ongeoorloofd kopiŽren van content gevonden op Nowlive.eu kan leiden tot beŽindiging van je abonnement en aanleiding zijn voor verdere juridische stappen. Gelijktijdig kunnen andere content eigenaren soortgelijke stappen tegen je nemen. Als dat gebeurd stel je Nowlive.eu schadeloos en verklaar je Nowlive onaansprakelijk even als, hun werknemers, aandeelhouders, partners, affiliaties, en betrokken bedrijven.

Wanneer je content verstuurd naar Nowlive.eu, geef je Nowlive.eu het onherroepelijke recht om de content te gebruiken, quoten, opnieuw te plaatsen, herproduceren, aanpassen, verspreiden, doorgeven, uitzenden en op andere manieren wereldkundig maken, en publiekelijk de content laten, zien in welke vorm dan ook, overal, met of zonder vermelding van je naam ter discretie van Bondscoachspel.nl, zonder enige compensatie of kennisgeving.

Nowlive.eu is niet aansprakelijk in welke vorm dan aangaande jouw gebruik van Nowlive.eu (inclusief de aansprakelijkheid voor enige opeenvolgende of incidentele schade aan je computer hardware of software) en het risico (inclusief zonder limitatie enige schade aan jouw computer) is volledig aan jouw

Nowlive.eu VIP Overeenkomst

Je wordt een VIP-lid of registrant van Nowlive.eu door de of registratieprocedure te voltooien en een VIP-abonnement te kopen. Deze overeenkomst is een rechtsgeldig document dat jouw rechten en verplichtingen uitlegt als VIP Member van Nowlive.eu. Een VIP-abonnement geeft jouw het recht om voor een bepaalde periode van de diensten van Nowlive.eu gebruik te maken. Lees dit gedeelte zorgvuldig door.

Basis Principes Nowlive VIP abonnement

een VIP-abonnement van Nowlive.eu stelt jou in staat bepaalde mogelijkheden van en toevoegingen van Nowlive.eu voor een bepaalde vastgestelde periode te gebruiken. Deze overeenkomst en enige andere regels of instructies vermeld op Nowlive.eu met betrekking tot deze mogelijkheden, beslaat de volledige overeenkomst tussen jouw en Nowlive.eu met betrekking tot jouw gebruik van de dienst. Als er enig conflict bestaat tussen deze overeenkomst en enige andere regel of instructie vermeld op Nowlive.eu, zal Nowlive.eu het probleem oplossen naar eigen inzicht en discretie. Als VIP Member van Nowlive.eu, ga je akkoord met alle regels, overeenkomsten en verplichtingen beschreven in het Gebruikers Reglement en Privacy Statement welke deel zijn van de Algemene Voorwaarden.

Als je deze overeenkomt accepteert en het registratie proces voltooid, kan je een Nowlive.eu VIP-abonnement aanschaffen en een loginnaam selecteren. Je loginnaam is je persoonlijke online identiteit. Je mag niet dezelfde loginnaam gebruiken als iemand anders, je loginnaam mag niet vulgair zijn, beledigend, of op een andere manier in strijd zijn met de reglementen gebruikt worden. Je mag geen valse informatie opgeven tijdens het registratie proces.

Je bent als enige verantwoordelijk voor alle activiteiten op jouw account en voor de veiligheid van jouw computersysteem. Het is belangrijk dat je password niet geeft aan andere gebruikers. Nowlive.eu zal nooit om je password vragen. Je gaat er mee akkoord dat je paswoord niet aan andere gebruikers geeft. Je gaat er mee akkoord dat Nowlive.eu niet aansprakelijk is voor, en dat je Nowlive.eu schadeloos stelt bij, enig illegaal gebruik van jouw abonnement. Dit omvat illegaal of niet gewenst gebruik door iemand die jij toestemming hebt gegeven om jouw account te gebruiken. Je VIP-abonnement is in het geding en kan opgeheven worden als iemand of jezelf je een abonnement gebruikt op een manier welke strijd is met de Algemene Voorwaarden. Als je abonnement wordt opgeheven, mag je het Nowlive netwerk niet meer gebruiken, zonder onder uitdrukkelijke toestemming van Nowlive.eu. Je mag je account niet verkopen of anderen laten betalen voor het recht om jouw een licentie te gebruiken.

Betalen.

Je moet een geldig betaalmiddel gebruiken om je abonnementskosten te voldoen. Geldige betalingsmiddelen zijn: IDeal en Wallie Card, Nowlive kan deze mogelijkheden in de toekomst uitbreiden. Eventuele nieuwe methodes zullen gecommuniceerd worden via het Nowlive Nieuws netwerk. Wanneer je betalingsinformatie verschaft aan Nowlive.eu, verklaar je aan Nowlive.eu dat jij wettelijk gemachtigd bent om gebruik te maken van het desbetreffende Betalingsmiddel.

Afschrijvingen van je Betalingsmiddel.

Je abonnement kosten dienen vooraf voldaan worden en restitutie van Abonnement kosten, gedeeltelijk of in zijn geheel, is niet mogelijk. Nowlive.eu behoudt zich het recht voor om de voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen waaronder het Nowlive Netwek en diensten worden aangeboden, te wijzigen. Het is je verantwoordelijkheid deze bepalingen en voorwaarden zelf regelmatig opnieuw te bekijken. Door de diensten van het Nowlive netwerk te blijven gebruiken geef je aan in te stemmen met dergelijke wijzigingen. Als een verandering onacceptabel is voor je, kan je je abonnement binnen de zeven dagen opzeggen, maar Nowlive.eu zal geen kosten restitueren welke zijn toegeschreven aan je een abonnement voor beŽindiging van het VIP-abonnement en we zullen geen toegeschreven kosten verdagen. Als het gebruik van je een abonnement onderheven is aan extra kosten, zoals belasting mag Nowlive.eu deze extra kosten ook in rekening brengen in additie tot de VIP-abonnement of andere kosten vermeld in de betalingssectie op het Nowlive netwerk.

Als VIP member ben je verantwoordelijk voor alle kosten, inclusief belasting en alle aankopen gedaan door jou of iemand die gebruikt maakt van jouw account, inclusief vrienden en familie. Dit betekend dat, tenzij je een VIP-abonnement of betalingsinformatie onwettig verkregen is door iemand anders dan een door jouw gemachtigd persoon, jij verantwoordelijk bent voor al het gebruik en aankopen van aangaande je abonnement.

Gratis een licentie

Voor sommige activiteiten, bieden we een gratis een VIP-abonnement of een proef abonnement aan. Je bent altijd en zelf verantwoordelijk voor de kosten van de Internet aanbieder, telefoon, en kosten als je verbinding hebt met het Nowlive netwerk, zelfs als we een gratis VIP-abonnement aanbieden.

Andere pagina's

We kunnen links aanbieden naar andere websites. Sommige van deze websites mogen een vergoeding vragen, die niet inbegrepen is in de vergoeding of andere kosten die je mogelijk moet betalen bij Nowlive.eu. Nowlive.eu mag ook toegang geven naar derde partijen, die content aanbieden, goederen en andere diensten op Nowlive.eu of het Internet. Elke aparte vergoeding of verplichting die je tegenkomt in jouw interactie met deze derde partijen zijn je eigen verantwoordelijkheid en rekening.

Aanpassingen en wijzigingen.

Nowlive.eu behoudt zich het recht voor om de voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen waaronder het Nowlive Netwek en diensten worden aangeboden te wijzigen. Het is je verantwoordelijkheid deze bepalingen en voorwaarden zelf regelmatig opnieuw te bekijken. Door de diensten van het Nowlive netwerk te blijven gebruiken geef je aan in te stemmen met dergelijke wijzigingen. Je kan de (VIP/gebruikers) Overeenkomst op elk moment lezen door op de 'Gebruikers overeenkomst' link te klikken onderaan de hoofd pagina van Nowlive.eu. Door gebruik te blijven maken van het Nowlive netwerk nadat een wijziging in de Overeenkomst gepubliceerd is accepteer je alle wijzigingen. Ben je het niet eens met eventuele wijzigingen aan of delen van deze Overeenkomst, dan is je enige mogelijkheid het opzeggen van je lidmaatschap.

Beeindiging

Zowel jij als Nowlive.eu heeft te allen tijde het recht het lidmaatschap te beŽindigen. Je begrijpt en gaat ermee akkoord dat het beŽindigen van je lidmaatschap uitsluitend je enige recht en oplossing is bij elk geschil met Nowlive.eu. Dit omvat, maar is niet gelimiteerd tot, enig geschil verwant aan, of ontstaan door: (1) enig deel van deze overeenkomst of de handhaving en toepassing daarvan door Nowlive.eu, (2) elk beleid van Nowlive.eu, inclusief de gedragsregels en het privacy beleid en Nowlive's gebruik en toepassing hiervan; (3) de content beschikbaar op het Nowlive netwerk of elke verandering in content beschikbaar op het Nowlive.eu netwerk; (4) jouw vermogen of onvermogen om toegang te krijgen tot of gebruik te maken van het Nowlive netwerk; of (5) de hoogte of vorm van VIP-abonnement kosten, toeslagen, naheffingen of factureringsmethode. Je kan je lidmaatschap beŽindigen door Nowlive.eu hiervan per e-mail op de hoogste te stellen op info [at] nowlive.eu. Nowlive.eu behoud zich het recht om te allen tijden abonnementskosten, toeslagen, naheffingen of gemaakte kosten van voor het beŽindigen van het lidmaatschap of ander abonnement te incasseren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor alle kosten bij content leveranciers of andere derde partijen gemaakt voor het beŽindigen van je lidmaatschap. Indien je lidmaatschap of elk willekeurig ander abonnement word beŽindigd zal er geen restitutie plaats vinden, in welke vorm dan ook, van enige aan een abonnement verwante kosten. Het is niet toegestaan voor actieve leden van het Nowlive netwerk om ex-leden wiens abonnement beŽindigd is door Nowlive.eu gebruik te laten maken van hun een abonnement. Al je overtredingen, schulden en overige kwesties aangaande een vorig abonnement van het Nowlive netwerk moeten verholpen zijn voordat je weer voor een abonnement in aanmerking komt.


Overige zaken

Je gaat ermee akkoord dat er aan deze Overeenkomst geen rechten kunnen worden ontleend door welk ander persoon of partijen anders dan de deelnemers aan deze overeenkomst. Je begrijpt en bent van mening dat er aan de Nowlive gedragsregels en het Nowlive Privacy beleid inclusief de handhaving van deze regels door Nowlive.eu geen rechten kunnen worden ontleent door enig persoon. In het geval dat een deel van deze overeenkomst niet overeen komt of in strijd is met de hierop toepasbare wetgeving zal dat deel gereconstrueerd worden zodanig dat er zo min mogelijk wordt afgeweken van de originele bedoelingen van de deelnemers en het deel voldoet aan de daarop toepasbare wetgeving, de overige delen van de overeenkomst welke niet onderheven zijn aan reconstrueren blijven te allen tijde van kracht. Deze overeenkomst is onderheven aan de Nederlandse wetgeving. Individuele leden kunnen onderheven zijn aan andere lokale, nationale en internationale wetgeving. Je gaat er nadrukkelijk mee akkoord dat juridische claims en geschillen die op welke wijze dan ook gerelateerd aan je abonnement of het gebruik van het Nowlive netwerk berecht zullen worden onder de Nederlandse wetgeving. De garanties en verplichtingen in deze sectie blijven van kracht na het beŽindigen van deze overeenkomst.

Extra aandacht


Nowlive.eu wil op de volgende punten extra aandacht vestigen omdat hier veel vragen over komen

- De beheerders en hoofd moderators van het Nowlive team hebben altijd het recht om de berichtenbox van leden te bekijken. Zij zullen van dit recht enkel gebruik maken als er een specifieke verdenking is. Als u zich onterecht bekeken voelt door een beheerder of hoofd moderator kunt u contact op nemen met een beheerder of via info [at] nowlive.eu dan zult u altijd geÔnformeerd worden over de reden van en/of er in uw berichten box gekeken is
- Nowlive.eu behoud zich het recht om leden vooraf een (forum-) ban te geven. Op basis van e-mail adres / gebruikersnaam en/of ip adres, dit ten behoeven van de sfeer op Nowlive.eu. U kunt zoín ban voorkomen door zich te houden aan eerdere benoemde voorwaarden.
- Bij elk bericht dat je op Nowlive.eu plaatst zal je IP nummer opgeslagen worden, dit IP nummer blijft aan het bericht gekoppeld tot dat het bericht verwijdert wordt.