Nowlive.eu

Kwebbelkroeg => Binnen/buitenlandse zaken => Topic gestart door: Bobbie op augustus 01, 2014, 17:11:55

Titel: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op augustus 01, 2014, 17:11:55

(http://www.mupload.nl/img/fgapgwmtmhz.png)

Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op augustus 01, 2014, 17:13:40
Politie zoekt vermist meisje van 13

De politie is op zoek naar een dertienjarig meisje dat is weggelopen uit een opvanghuis in de stad.


Het meisje is lichtgetint, heeft zwart haar en is 1.65 meter lang. Ze verdween op 25 juli, toen droeg ze een donkere broek en een blauw-zwart geruite blouse.

De politie verzoekt iedereen die meer informatie over haar verdwijning en/of over haar huidige verblijfplaats heeft te bellen met 0800-6070. (http://www.mupload.nl/img/dwqujnupzto.jpg)

Bron:AT5
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op september 14, 2014, 15:49:51
Ikram (18) vermist

 De politie maakt zich zorgen om de 18-jarige Ikram uit Rotterdam. De jonge vrouw is zwakbegaafd en wordt sinds vrijdagmiddag vermist. Na school is ze bij  haar huis uit de taxi van het leerlingenvervoer gestapt en daarna niet meer gezien.


Op het moment van haar verdwijning droeg ze een crèmekleurig kanten vestje, een zwart hemd en een zwarte broek.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2014/14/4/12/20140914142002/media_xll_2487342.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 14, 2014, 23:52:18
Moeder zag vermiste Soraya (14) bij man in Porsche

De 14-jarige Soraya Nait Rrami is sinds afgelopen vrijdag vermist, ze is weggelopen uit een instelling in Driehuis waar ze verbleef. Haar moeder heeft haar die dag nog in Amsterdam-West gezien.


'Bij een Marokkaanse man met een witte Porsche. Ik wilde hem tegenhouden, maar hij is er met haar vandoor gegaan', zegt Soraya´s moeder tegen RTV NH. Nu ze voor de tweede keer is weggelopen, is haar moeder bang dat ze in handen is gevallen van een loverboy. 'Ze is naïef en heel kwetsbaar.'

Signalement
Soraya heeft een normaal postuur, 1.70 meter lang, heeft zwart krullend haar tot over de schouders en een lichtgetinte huidskleur. Het meisje droeg op het moment van weglopen een zwarte halflange jas, een zwarte trainingsbroek met witte stippen en zwarte schoenen van het merk New Balance met witte letters. Ze is licht verstandelijk beperkt.

Mensen met informatie over de verblijfplaats van Soraya kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000,

(http://www.at5.nl/imgcache/c/cf37cec65fec706be9389405a09d1141.jpg)

Bron:AT5
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 23, 2014, 00:23:04
Grote zoekactie in Cothen naar 5-jarige Wilco Lagerweij

In het Utrechtse Cothen is de hele avond met man en macht gezocht naar de 5-jarige Wilco Lagerweij, die sinds het begin van de avond wordt vermist. Veel bewoners van het dorp aan de Kromme Rijn hielpen mee met de zoekactie.

In een wijde kring rond de boerderij waren lichtjes te zien van zaklampen die buurtbewoners met zich meedroegen. De politie zette een helikopter en speurhonden in in de omgeving van de boerderij aan de Caspargauw waar het jongetje woont.

Ook werd een Burgernetactie opgestart. Tegen tien uur vanavond is ook de assistentie van brandweerduikers gevraagd, die een brede sloot schuin tegenover de boerderij waar de jongen woont, doorzoeken.

Niet zelf zoeken
De politie vraagt mensen uit de omgeving dringend niet zelf op zoek te gaan in de weilanden in de omgeving. Daarmee kunnen belangrijke sporen voor speurhonden vernietigen.

Wilco Lagerweij was op het moment dat hij verdween, aan het spelen met een paar vriendjes. Op sociale media en twitter delen erg veel mensen berichten over de vermissing en spreken ze hun bezorgdheid uit.

(http://www.mupload.nl/img/vuofsfqozw8.jpg)


(http://static2.ad.nl/static/photo/2014/3/6/11/20141022214100/media_xll_2561906.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: hanna op oktober 23, 2014, 09:29:56
update De vermiste Wilco (5) uit het Utrechtse dorp Cothen is vannacht aangetroffen in een schuur. Daar was hij in slaap gevallen. Hij mankeerde niets, zo meldde de politie.

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 04, 2014, 22:37:51
Selma Meijer vermist vanaf station Hilversum

HILVERSUM - De 50-jarige Hilversumse Selma Meijer is sinds 31 oktober spoorloos.


De vrouw werd voor het laatst gezien bij het station in Hilversum. Zij droeg een zwart shirt, een donkerblauwe winterjas met capuchon en bruine laarzen. Op haar gezicht heeft zij een litteken van ong. 6 centimeter, zo laat de politie weten.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

(http://www.noordhollandsdagblad.nl/incoming/article27217232.ece/ALTERNATES/w580/selma-meijerw2.jpg)

Bron:GooienEemlander
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 05, 2014, 17:44:54
Nederlander al ruim drie weken zoek in Zuid-Afrika

 Een Nederlandse drugsverslaafde is spoorloos verdwenen uit een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Frank Kater (42) uit Amsterdam werd op 11 oktober voor het laatst gezien in Kaapstad. Familie, vrienden én de kliniek maken zich grote zorgen. 'We hebben nog nooit een patiënt gehad die zo lang wegbleef,' verklaart manager Donald Grove tegenover het AD.


Frank Kater verbleef sinds september in Stepping Stones Rehab Centre in Kommetjie, een plaats ten zuiden van Kaapstad. Hij volgde er een basisbehandelingsprogramma van vier weken en belandde de week voor zijn verdwijning in een opvolgend programma. Dat gaf hem een zekere vrijheid om in en uit het Beach House te lopen, een residentieel onderkomen aan het strand. 

'Mobieltje en wat geld'
Op zaterdag 11 oktober omstreeks kwart voor een 's middags werd de Nederlander er voor het laatst gezien. 'Hij vertrok met zijn mobieltje en een klein geldbedrag op zak dat hij eerder had afgehaald bij een geldautomaat. Zijn creditcard en paspoort nam hij niet mee,' zegt kliniekmanager Donald Grove.

De Nederlander had normaal gesproken 's avonds weer terug moeten zijn om elf uur, de avondklok die de kliniek hanteert, maar het komt volgens Grove wel vaker voor dat patiënten een of meerdere nachten wegblijven. Daarom sloeg het personeel niet meteen alarm. Dat gebeurde een week later.

Homogemeenschap
In overleg met Katers familie schakelde de kliniekmanager de politie in én een privédective. Uit hun onderzoek bleek dat de Nederlander liftend naar Sea Point (buitenwijk van kaapstad, red.) was gegaan. 'De zoekactie concentreerde zich aanvankelijk in de homogemeenschap aldaar vanwege de sekuele geaardheid van de patiënt (die op Facebook geen geheim maakt van zijn homoseksualiteit, red.) maar later in de wijde omgeving. Tot op heden zonder resultaat,' zegt Grove.

De speurders probeerden volgens hem het mobieltje van de Nederlander te traceren maar dat mislukte omdat het toestel uitgeschakeld is. Met Katers bankkaart werd sinds zijn verdwijning geen geld meer opgenomen. 'Navraag in ziekenhuizen, waar hij mogelijk werd opgenomen, leverde geen enkel spoor op. Een opsporingsbericht in plaatselijke media evenmin,' verzucht de manager.

'Ging heel goed'
Net als de familie en vrienden van Kater, die zondag op Facebook een opsporingsbericht plaatsten met het verzoek dit te delen, maakt grove zich grote zorgen. 'In de zestien jaar dat we bestaan heb ik nog nooit meegemaakt dat een patiënt zo lang wegbleef. Als hij hier niet langer had willen zijn dan had hij dat gewoon kunnen zeggen maar in zijn geval zou me dat verbaasd hebben. Volgens zijn mentor ging het juist heel goed met hem en was er geen enkele reden voor ongerustheid.'

De kliniekmanager houdt rekening met de mogelijkheid dat de Nederlandse drugsverslaafde herviel maar dan zou hij al lang geld hebben opgenomen, denkt Grover. 'Het is natuurlijk ook mogelijk dat hij niet gevonden wil worden maar laat je dan je familie in onzekerheid zitten en je vliegticket ongebruikt verstrijken? Frank zou deze week zijn teruggevlogen naar Nederland. Volgende maand verloopt ook zijn toeristenvisum.'

(http://static3.ad.nl/static/photo/2014/8/16/9/20141105173818/media_xll_2587314.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 14, 2014, 16:41:04
Nederlander vermist in Zuid-Afrika

kaapstad - In Zuid-Afrika is een massale zoektocht ingezet naar de vermiste Nederlander Frank Kater (42). De telecommedewerker werd in de Stepping Stones kliniek in Kommetjie, bij Kaapstad, behandeld voor een verslaving.


Kater is voor het laatst gezien bij de kliniek op 11 oktober, toen hij van zijn verplegers even naar buiten mocht. Dat meldt de Zuid-Afrikaanse krant Cape Argus. Gekleed in een oranje T-shirt, een rode broek en slippers zou hij in een auto zijn gestapt bij iemand die hem een lift gaf naar de stad. Kater zou op dat moment slechts zijn telefoon, wat cash en zijn zonnebril bij zich hebben gehad.

Frank Elshof, de vriend van Kater, is momenteel in Zuid-Afrika in de hoop zijn partner te zullen vinden.

(http://www.mupload.nl/img/z7mjumvdjuv.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 23, 2014, 18:59:15
Zorgen om verdwenen Groninger

Sinds donderdag wordt de Groninger Erik Deenen vermist, nadat hij de Technische Universiteit in Delft had verlaten. Volgens vrienden van Deenen zou hij de trein naar Groningen hebben genomen, maar is hij daar nooit aangekomen.


De familie en vrienden maken zich grote zorgen en roepen via Facebook en Twitter op om naar hem uit te kijken.

Uit de reisgegevens van zijn ov-chipkaart blijkt dat de kaart na de verdwijning nog is gebruikt in Limburg, Almere, Rotterdam en Schiphol. Volgens de oproep van een vriend is de kaart vrijdagochtend rond 7.00 uur uitgecheckt in Hilversum. Hij zou daar ook nog geld hebben opgenomen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de student.

(http://www.mupload.nl/img/n1jezteufou.jpg)

Bron:NOS
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 25, 2014, 13:59:47
Moeder in tranen om vermiste autistische zoon Teun (17)

De 17-jarige Teun uit Twello is vermist. Gistermiddag rond 15.00 uur is hij voor het laatst gesignaleerd op station Apeldoorn. De jongen is autistisch en leeft volgens strakke rituelen. Juist daarom is zijn verdwijning zo zorgwekkend, vertelt zijn moeder Carin Parie aan het AD.


,,Teun gaat elke dag van 8.00 tot 10.00 uur naar het ROC Aventus in Apeldoorn,'' zegt Parie. ,,Daarna heeft hij een paar tussenuren en komt hij even naar huis, in Twello. Vervolgens heeft hij les van 15.30 tot 16.30 uur en dan pakt hij de trein naar huis.'' Gisteren kwam Teun niet thuis.

Rond 17.30 uur gistermiddag vermoedde Carie dat er iets aan de hand is. Als ze zijn reisgeschiedenis bekijkt, blijkt dat Teun om 10.13 uur incheckte op station Apeldoorn, maar vervolgens niet meer heeft uitgecheckt.

Dorpsgenoten zeggen echter dat ze Teun om 11.00 uur bij de C1000 in Twello een flesje sinaasappelsap hebben zien halen. Ook zou hij om 15.00 uur op station Apeldoorn zijn gesignaleerd, waar hij incheckte voor de trein naar Enschede. Nadien ontbreekt ieder spoor van de jongen.

Pinnen
Opvallend is dat om 11.27 uur en 12.00 uur bij twee verschillende banken in Twello een bedrag van de rekening van de jongen is afgeschreven. Tweemaal werd 250 euro gepind, iets wat Teun nooit doet.

,,Hij koopt normaal gesproken alleen een zakje snoep. Hij is wel iemand die graag vertelt over zijn spaargedrag. Als iemand iets niet kan veroorloven, zegt hij: dat kan ik wel kopen. Misschien heeft iemand daar wel misbruik van gemaakt,'' zegt zijn moeder.

Nadat Carie beseft dat haar zoon niet meer thuiskomt, schakelt ze de politie in en verspreidt ze oproepen via sociale media. Zelf reed ze naar de C1000, waar Teun op zijn vrije avonden werkt, in de hoop hem daar aan te treffen.

Van Teun ontbrak echter elk spoor. Vannacht patrouilleerde de politie rondom de school; het ROC Aventus werd doorzocht. Ook rondom de stations van Twello en Apeldoorn werd tevergeefs gezocht naar de jongen.

Kenmerken
Teun droeg gisteren een spijkerbroek, felgroene Vans, een legergroene, halflange winterjas en een grijsblauwe Eastpak-tas. De jongen is heel lang en heeft een kaarsrechte loop. Hij heeft kortgeknipt, donker haar.

,,Zonder gel, want hij is niet zo van de styling,'' vertelt zijn moeder. Tevens draagt hij een donkere bril met groene accenten op de pootjes. ,,Je ziet aan hem dat hij anders is dan anderen,'' aldus Carie.

Teuns bezorgde moeder heeft geen idee waar haar zoon is. Daarom doet ze een oproep aan iedereen 'die iets extra's weet'. ,,Mijn zoon is extra kwetsbaar'', zegt ze in tranen. ,,Laat het asjeblieft weten als je meer weet.''

(http://www.mupload.nl/img/r3tvpvlrgtd.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 26, 2014, 10:19:06
Vermiste Teun Wolters weer thuis

 Carin Parie is dolblij, haar autistische zoon Teun is weer thuis. Gisteravond werd de vermiste jongen thuis in Apeldoorn gebracht door de politie.


Moeder Carin deelde het heuglijke nieuws via Twitter. 'Breaking News, Teu..gevonden en zojuist thuis afgeleverd door politie. Verhaal volgt maar nu eerst alleen maar blij.. Dank dank dank!!'

Haar 17-jarige autistische zoon was sinds maandag vermist. Toen werd hij 's middags voor het laatst gezien bij station Apeldoorn. Diverse media berichtten over zijn vermissing en ook Amber Alert Nederland verspreidde een oproep via hun facebookpagina.

Carin maakte zich ernstig zorgen om Teun. 'Hij leeft volgens strakke rituelen. Juist daarom is zijn verdwijning zo zorgwekkend', vertelde ze gisteren aan het AD in tranen. In Twello werd er tweemaal 250 euro van zijn bank geschreven, iets wat hij normaal nooit doet.

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op december 05, 2014, 18:27:08
Grote zoektocht naar vermiste vrouw

De politie en brandweer zoeken in een sloot bij de Beukmolen in Papendrecht naar een vermiste vrouw (56). Zij is sinds 10.00 uur vanochtend spoorloos. Sinds vanochtend wordt al uitgekeken naar de vrouw. Ook een politiehelikopter zoekt mee. Via Burgernet zijn omwonenden bij de zoektocht betrokken. Tot nu toe nog zonder resultaat.


Het gaat om een blanke vrouw met een lang, mager postuur. Zij is herkenbaar aan de slang van een sonde uit haar neus. Over haar kleding is niets bekend.


(http://static0.ad.nl/static/photo/2014/12/10/4/20141205154728/media_xll_2642779.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op januari 04, 2015, 14:56:44
Vondelpark uitgekamd voor vermiste Noor (21)

AMSTERDAM - In het Vondelpark in Amsterdam wordt zondag door negentien man, vijftien speurhonden en een boot gezocht naar de 21-jarige Noor Tore Grodem, die sinds 18 december vorig jaar vermist is.


De grote zoektocht is opgezet door de particuliere organisatie Simpar, schrijft AT5. Volgens deze stichting was de telefoon van de jonge Noor voor het laatst te traceren in het Vondelpark, vlakbij de Amstelveenseweg. "We gaan het hele park uitkammen", aldus de stichting.

Tore was in de nacht van 18 op 19 december wezen stappen op het Rembrandtplein. Hij ging naar buiten om te pinnen, maar keerde niet meer terug. Camera's bij zijn hotel aan de Stadhouderskade hebben hem nog vastgelegd toen hij daar vroeg in de ochtend voor een dichte deur stond. De Noor is sindsdien vermist.

Eerdere zoektochten leverden niets op.

(http://www.mupload.nl/img/jfurug29ekx.jpg)


(https://pbs.twimg.com/media/B6fxEwKIcAAhkTB.jpg)
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op januari 06, 2015, 15:48:26
Noor pinde vierhonderd euro voor zijn verdwijning

 De vermiste 21-jarige Noorse toerist Tore Grødem heeft in de nacht van zijn verdwijning nog vierhonderd euro gepind vlakbij discotheek Escape. Dat laat de vader van Tore, Stein Grødem, weten aan het Parool.


Tore was op 18 december met een vriend in discotheek Escape toen hij rond twee uur naar buiten ging om geld te pinnen. Daarna werd hij onwel op het Rembrandtplein. De politie belde een ambulance, die bij Tore slechts 150 euro aantrof.

,,Maar het kan zijn dat de rest van het geld in één van zijn zakken zat," zegt Stein Grødem. De ambulance heeft hem op de been geholpen en vanaf dat moment heeft niemand hem meer gezien.
Zoektocht gaat door

De politie heeft de zoektocht naar de vermiste man gestaakt, maar een groep van oud-politiemannen, verenigd in Simpar, zet de zoektocht voort. Vader Stein Grødem, die daags na de vermissing naar Amsterdam kwam, blijft ook zoeken.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/6/15/14/20150106145039/media_xll_2694719.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op januari 08, 2015, 13:20:08
'Vermiste Noor gezien in Amsterdam'

 Een getuige heeft zich gisteren gemeld bij de politie omdat hij ervan overtuigd is dat hij de Noorse toerist die sinds half december is vermist in Amsterdam, heeft gezien.


De man zou gisterenmiddag op het Leidseplein zijn aangesproken door een verwarde jongen met een Scandinavisch accent. Daarop zijn agenten naar de jongen op zoek gegaan, maar hij is niet aangetroffen. Dat meldt de politie vandaag.

De 21-jarige Tore Grodem is sinds 18 december spoorloos. Er werd al meerdere keren en op verschillende plekken naar hem gezocht met onder meer speurhonden en boten met sonarapparatuur. Voorlopig zijn er geen nieuwe zoekactiviteiten gepland. Volgens een politiewoordvoerder wordt verder gezocht als tips daartoe aanleiding geven.


(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/5/4/7/20150108121205/media_xll_2698822.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op januari 08, 2015, 23:49:55
Vermiste Noor Amsterdam dood gevonden

 De vermiste Noorse toerist Tore Grodem is vanmiddag dood gevonden. Zijn lichaam werd aangetroffen in het water bij het Max Euweplein in Amsterdam, meldde de politie. Dat het om de 21-jarige vermiste man gaat, bleek uit onderzoek naar de kleding en documenten die hij bij zich had. Zijn familie is op de hoogte gesteld.


Een voorbijganger attendeerde de politie rond 16.00 uur op een lichaam in het water. De politie onderzoekt waarom hij te water is geraakt.

De vindplaats van het lichaam is dicht in de buurt van de plekken waar eerder met onder meer speurhonden en boten met sonarapparatuur naar de Noor is gezocht.

Grodem werd sinds 18 december vermist. Hij was die nacht op stap met een vriend op het Rembrandtplein. Na het pinnen werd hij buiten onwel en is hij behandeld door ambulancemedewerkers. Die hebben hem afgezet bij zijn hotel in de buurt van het Max Euweplein. Sindsdien was de jonge toerist spoorloos.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/11/14/0/20150108190840/media_xll_2699835.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op januari 21, 2015, 23:18:39
Politie zoekt naar vermiste Danielle (17) uit Amersfoort

 In Amersfoort wordt sinds 5 januari de 17-jarige Danielle Fosch vermist. Nadat zij die dag van huis wegging, is niets meer van haar vernomen. De politie is naar haar op zoek en vraagt via internet om tips.


Het meisje is donker, heeft een slank postuur en is 1.63 meter lang. De dag dat zij verdween, droeg zij donkere sportschoenen met een witte rand. Verder had zij een donkere jas met capuchon en bontkraag aan.

Danielle heeft rechts onder haar lip een piercing. Mogelijkerwijs verplaatst de Amersfoortse zich op een zogenaamde omafiets. De fiets is geel en heeft een kettingkast met tijgerprint.


(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/13/0/7/20150121215814/media_xll_2728432.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op februari 13, 2015, 12:14:56
'Hij wordt knettergek als hij zich een dag niet kan verschonen'

 EINDHOVEN - De familie van de vermiste Henry Pfaff uit Eindhoven is radeloos. Al weken hebben zus Cynthia en moeder Pascal niets meer van Henry gehoord. Bekenden en vrienden hebben een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. "Het is heel vreemd als je kind de deur uit gaat en tegen je zegt 'Mamma, ik zie jou straks' en dan niet meer terug komt", zegt Pascal Pfaff.


Op 27 januari verdween Henry uit het huis van zijn moeder. Hij zou even weggaan, maar kwam vervolgens niet meer terug. Zijn jas en zijn telefoon liet hij achter. "Hij verdwijnt niet vrijwillig", zei een bekende eerder tegen Omroep Brabant.

Familie en vrienden van Henry zoeken al wekenlang tevergeefs naar de vermiste Eindhovenaar. Bossen zijn uitgekamd, maar er is niets van Pfaff vernomen.

Niet in gevangenis Grave
Moeder Pascal hoorde een paar dagen na de verdwijning van haar zoon dat hij in de gevangenis in Grave zou zitten. Dat bleek een loos gerucht. "Hij heeft wel eens een boete niet betaald en ruzie gemaakt in de stad, maar voor zover wij weten heeft hij niks te maken met drugs of zo", aldus Pascal Pfaff.

Ze kan zich niet voorstellen dat hij zomaar weg blijft. "Hij is erg op zijn uiterlijk. Iedereen blijft wel eens een nachtje weg of zo, Henry ook. Maar dan kwam hij altijd meteen naar huis om te douchen en schone kleren aan te trekken. Hij wordt knettergek als hij zich een dag niet kan verschonen."

Politie is te traag
Zus Cynthia heeft evenmin een verklaring voor de verdwijning van haar broer.  "We hebben met veel mensen overal gezocht. Het is niks voor Henry om zonder jas of geld van huis te gaan."

Cynthia is niet tevreden over de politie. "Ik vind dat ze eerder met zoeken hadden moeten beginnen. Het gaat traag. Je krijgt geen antwoord op vragen. Het is één grote puzzel zonder puzzelstukjes."

De politie zegt in een reactie dat de vermissing voor hen een groot vraagteken is. "We hebben nog geen aanwijzing gevonden voor een misdrijf", zegt een woordvoerder in een reactie.


(http://gyazo.com/05a6a3ca84105027478d5913babecb37.gif)

(http://gyazo.com/1baa32cb7b392c8f5394181cd1225367.gif)


Bron: http://brabantn.ws/Gg0
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op maart 18, 2015, 01:17:10
9-Jarig jochie vermist in Utrecht

UTRECHT - De Utrechtse politie is met man en macht op zoek naar de 9-jarige Issa. Het jochie is sinds dinsdagmiddag 16.30 uur vermist. Dinsdagavond laat is zelfs een politiehelikopter ingezet.


Issa is volgens de melding van Burgernet een zwarte knul van ongeveer 1.50 meter. Hij heeft kortgeschoren haar, hij draagt een zwart-grijze jas met daaronder een zwart-groen overhemd. Verder heeft hij witte schoenen aan en heeft hij een zwarte rugzak. Hij gebruikt een grijze fiets.

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: ketel470 op maart 18, 2015, 10:14:51
hoorde op radio dat ie terecht is
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op maart 18, 2015, 13:48:15
Vermiste jongen sliep bij vriendje

De 9-jarige Issa Sesay, voor wie afgelopen nacht een Amber Alert was uitgegaan, was bij een vriendje blijven eten en slapen.


Hij had dit echter niet aan zijn ouders gemeld, weet de NOS. De moeder van het vriendje had hem nog wel gezegd dat hij zijn ouders op de hoogte moest stellen van het logeerpartijtje. Volgens de 9-jarige had hij dat al gedaan.

De twee jongens gingen vanochtend samen naar school. Daarop werd het alarm ingetrokken.

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 11, 2015, 21:39:03
Nog geen enkel spoor van vermist Brabants puberstel

Ze worden sinds donderdag vermist: de scholieren Chieu Nguyen (16) en Sterre Krijnen (14) uit Oosterhout. Vader Arno Krijnen is de wanhoop nabij. Twee dagen geleden werden ze nog gezien op het station van Antwerpen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.


Toen de twee donderdagochtend niet kwamen opdagen op school, de Oosterhoutse mavo Effent, werd contact opgenomen met de ouders.

,,Sterre vertrok om kwart voor negen van het huis van mijn ex in Oosterhout", vertelt vader Arno Krijnen geëmotioneerd tegen BN DeStem. ,,Om 09.26 belde ze dat haar fietsketting er was afgelopen en vervolgens ontdekten we dat bij een pinautomaat op het Bredase Brabantplein 50 euro van haar rekening was opgenomen."

Of Sterre zelf heeft gepind is niet bekend, want na half tien nam ze haar telefoon niet meer op.

Wanhoop
Familie zocht in de omgeving van het Bredase station naar Sterre's mintgroene omafiets en schakelde de politie in. Ook de vader van Chieu ging op zoek. De jongen woont in een gezinsvervangend tehuis in Teteringen.

,,Het spoor leidde aanvankelijk naar het Belgische Meerle, waar de grootouders van Chieu wonen, maar die wisten van niets", zegt Krijnen. ,,Ze zouden zijn gezien in Hoogstraten, in een café in Baarle-Nassau en in de binnenstad van Dordrecht, maar dat bleek allemaal loos alarm."

In Antwerpen zouden ze hebben overnacht in een bar. ,,De eigenaar bood hen een slaapplek aan, omdat Chieu en Sterre benaderd werden door ongure types en hij het niet vertrouwde", zo vertelt vader Arno, die zelf de eigenaar sprak, aan Omroep Brabant.

Opsporingslijst
De politie neemt de zaak hoog op, het tweetal staat op de internationale opsporingslijst. Intussen vraagt hij iedereen om uit te kijken naar het tweetal.

De vader van Sterre is ontzettend bezorgd. ,,Ik vind het heel raar dat ze geen benul lijken te hebben dat iedereen naar ze op zoek is. Ik ben bang dat ze in verkeerd handen terechtkomen. Of dat ze met verkeerde dingen bezig zijn", vertelde hij tegen Omroep Brabant.

Geruchten over drugs
Hij vreest ook dat hun verdwijning iets met drugs te maken heeft. ,,Chieu zit in een speciale opvang en heeft in het verleden al softdrugs gebruikt. Er gaan ook geruchten op school dat het met drugs te maken heeft."

Volgens de vader kennen Sterre en Chieu elkaar redelijk goed van school. ,,De laatste tijd zonderde Sterre zich af. Mede daardoor ben ik ernstig bezorgd", aldus vader Arno tegen Omroep Brabant.

Signalementen
Signalement Sterre: 1.62 m lang, bruine ogen, lang bruin haar, draagt spijkerbroek en zwartkanten bloes, jas met capucon, zwarte Nikes, rijdt op een mintgroene omafiets.

Signalement Chieu: 1.65 m lang, groene ogen, grijze muts van het merk Obey, spijkerbroek, bruine jas, rijdt op een zwarte omafiets.
 
(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/11/1/2/20150411195133/media_xll_2904332.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 16, 2015, 15:31:48
Verliefde tieners uit Zeist en Bussum zijn op de vlucht

De verliefde tieners Deejay Diepeveen (14) uit Zeist en Bryan Tamani Tossijn (16) uit Bussum zijn samen op de vlucht geslagen. Omdat het meisje in therapie moest zouden zij en haar vriendje elkaar twee maanden niet kunnen zien en het lijkt erop dat die gedachte ondraaglijk was voor de twee. Dinsdag ging Bryan volgens zijn moeder naar het adres waar zijn vriendinnetje therapie kreeg, en van daar vluchtten ze weg.


De politie heeft op haar website opsporingsberichten van de twee tieners gezet. Ze zijn het laatst gezien in Utrecht, maar of ze daar nog verblijven is twijfelachtig. Volgens betrokkenen zijn de twee smoor en kunnen niet zonder elkaar. Op hun facebookpagina's bestookten ze elkaar tot begin deze week nog met berichtjes.

Verbod
Vanaf het moment dat Bryan het meisje niet meer mocht zien, verandert de toon van de berichten: 'this shit is driving me fucking crazy', zegt hij. Ze antwoordt dan nog 'I'm here for you'. Op facebook gaat Deejay overigens schuil onder de naam Scarlet Vuur.

De ouders en verzorgers maken zich grote zorgen om het verdwenen tweetal.

De politie vraagt mensen die de twee zien, om 1-1-2 te bellen.


Omschrijving
Toen Bryan voor het laatst werd gezien droeg hij een zwart stoffen jas met nepleren mouwen, een donkere spijkerbroek, zwarte Nikes en een blauw vest. Hij heeft een groot Festina-horloge en een zwarte armband met goud, volgens de politie. Hij zou mogelijk een donkergroen/grijze herenfiets bij zich hebben. Deejay droeg een spijkerbroek en een zwart vest. Opvallend is dat ze veel ringen draagt.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/3/8/12/20150416132539/media_xll_2913672.jpg)
De verliefde tieners Deejay Diepeveen (14) uit Zeist en Bryan Tamani Tossijn (16)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 17, 2015, 16:02:19
Vermist stelletje Bryan en Deejay weer terecht

BUSSUM - De 16-jarige Bryan en zijn 14-jarige vriendin Deejay zijn terecht.


Ze zijn door de politie in Utrecht gevonden. Het duo werd sinds dinsdagochtend vermist.

Bron:Dichtbij.nl
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 19, 2015, 23:01:52
Rechercheteam zoekt verdwenen Sylvana

ROZENBURG - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft team van twintig rechercheurs gezet op de vermissing van de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg. Het meisje wordt sinds donderdag vermist. Ze heeft de verstandelijke vermogens van een jong kind.


Haar pleegmoeder ontdekte donderdagochtend dat het meisje weg. De avond ervoor, rond 22:00 uur, was ze nog thuis.

De politie heeft op sociale media en via Burgernet opgeroepen naar het meisje uit te kijken. Ook is een buurtonderzoek gedaan en is een foto van de tiener verspreid. Tot nu toe heeft het onderzoek geen spoor van Sylvana opgeleverd.

Op de dag van haar verdwijning droeg het meisje waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een zwarte spijkerbroek en grijze nep Uggs.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article23945724.ece/BINARY/q/sylvana1.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 21, 2015, 00:18:23
Vermiste 13-jarige Sylvana weer terecht

 De 13-jarige Sylvana uit Rozenburg is weer terecht. De politie vond haar op een adres in Voorburg. Een man uit Delft en een vrouw uit Voorburg zijn aangehouden, zij zijn bekenden van het meisje, dat sinds donderdag vermist was.


Het is nog niet bekend wat er is gebeurd. Sylvana is naar een veilige plek overgebracht, heeft de politie laten weten.

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 21, 2015, 23:02:42
Meisje van 11 vermist

De politie is met man en macht op zoek naar de vermiste Keunah Kim (11) uit Den Haag.


Keunah is na een ruzie weggelopen van huis. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een blauwe jas, merk Polo. Keunah is van Koreaanse afkomst. Misschien draagt zij haar bril.

Zij is het laatst gezien door een getuige, rond 16.15 uur, bij het busstation achter het Centraal Station in Amsterdam. Ze kent niemand in die stad.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article23954457.ece/BINARY/d/meisje.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 26, 2015, 22:29:48
De 14-jarige Dilara uit Oost wordt vermist

 De 14-jarige Dilara uit Oost wordt sinds gisteren vermist. Ze is weggelopen uit de crisisopvang waar ze zat.


Het meisje mocht zaterdag voor een paar uurtjes op verlof naar haar tante, die in Zuid woont en eerder voor het meisje zorgde. De tante laat aan AT5 weten dat ze nooit is aangekomen en dat ze ook niet is teruggekeerd naar de opvang. De tante vermoedt dat Dilara met Koningsdag en de vakantie niet in de opvang wilde zitten en daarom is weggelopen.

Het meisje is al een paar keer eerder weggelopen van huis. Bij haar vertrek uit de opvang droeg Dilara een zwarte broek en een zwart shirt van Nike, had ze een zwarte leren jas aan en een zwart Nike-petje op. Mensen die het meisje herkennen en haar sinds gisteren ergens hebben gezien, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

https://www.politie.nl/contact

(http://gyazo.com/2fb4f52c01e699505be3e4dd2f461371.gif)

Bron:AT5
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op mei 05, 2015, 21:41:31
'Wie heeft mijn lieve opa gezien'

In Velsen-Noord wordt massaal gezocht naar de sinds maandag vermiste Arie Schoorl. De 77-jarige man zou gisteren gaan eten met zijn vrouw op een volkstuincomplex, maar daar kwam hij nooit opdagen. De kleinkinderen van Arie verspreiden posters en organiseren zoektochten in de hoop erachter te komen wat er is gebeurd met hun opa.


Familie, vrienden en dorpsgenoten maken zich grote zorgen. Tientallen inwoners van Velzen-Noord zoeken sinds gisteren mee naar de vermiste man. ,,Daar zijn we ontzettend blij mee," vertelt kleinzoon Jesse Broersen vandaag tegen een verslaggever van Hart van Nederland. ,,Iedereen loopt door de bosjes. We hopen wat te vinden, maar we zijn nog niet veel verder gekomen," vult kleindochter Priscilla Eeltink aan.

Kleindochter Natasja Eeltink verspreidt een poster met informatie over Arie en roept mensen op hetzelfde te doen. Ze deed gisteren al een emotionele oproep op Facebook: ,,VERMIST! Wie heeft mijn lieve opa gezien? Hij wordt sinds een paar uur vermist. Voor het laatst gezien in zijn huis in Velsen- Noord. Kijk naar hem uit! En deel dit bericht!"

Arie Schoorl wordt door zijn kleinkinderen omschreven als een hele rustige man, die niet verward is. Hij is makkelijk te herkennen aangezien hij bijna twee meter lang is. Tijdens zijn verdwijning droeg Arie een groene parka jas, een spijkerbroek en bruine schoenen.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/18/2/11/20150505194020/media_xll_2971466.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op mei 19, 2015, 13:40:47
15-jarig meisje uit Zeist vermist

 De 15-jarige Odett Dronbny uit Zeist is sinds gisteren vermist. Ze droeg ten tijde van haar verdwijning een zwarte jas en had een zwarte tas bij zich. Ze draagt mogelijk een hoofddoek, zo meldt de politie.


Drobny is geboren op 24 september 1999 en 15 jaar oud. Ze heeft zwart haar en 160 centimeter lang. Mensen die meer weten over de vermissing worden gevraagd de politie te bellen op 0800-6070.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/4/4/6/20150519132201/media_xll_3010041.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juli 25, 2015, 20:25:22
Vader radeloos na vermissing Lisa (13) uit Spijkenisse

De vader van de 13-jarige Lisa Tuk uit Spijkenisse is radeloos sinds zijn dochter in de nacht van woensdag op donderdag is weggelopen. Hij heeft zelfs een privédetective ingezet om zijn dochter terug te vinden. Het meisje vertrok 's nachts in alle stilte uit een tentje, waarin ze met haar zus lag, op camping Rabbit Hill in Nieuw-Millingen. Daar was ze met haar vader, stiefmoeder en zusje op vakantie. Volgens haar vader is ze mogelijk naar een jongen gegaan die Daniel (roepnaam: Daan) heet en die in Leiden zou wonen. ,,Ik heb van verschillende kanten die naam doorgekregen. Er zou iets spelen tussen die twee.''


De man begrijpt niet waarom zijn dochter de benen heeft genomen. ,,Ze is pienter, doet de havo, er is geen ruzie thuis. Ik ben bang dat ze onder dwang is vertrokken. Of dat iemand haar hulp vroeg, want Lisa is een meisje dat graag mensen helpt.''

'Gegevens vakkundig gewist'
De vader heeft zelf de computer van zijn dochter nagetrokken, maar kan geen sporen vinden van contact met een mogelijke jongen. ,Alles is vakkundig gewist.'' Hij heeft op Facebook mensen opgeroepen uit te kijken naar zijn dochter. Ook speelt hij zelf voor detective, omdat hij vindt dat de politie te weinig doet. ,,Ik heb direct na de vermissing aangifte gedaan, maar je krijgt dan te horen dat ze vrijwillig is weggegaan.''

De vader heeft z'n vakantie afgebroken en is teruggekeerd naar Spijkenisse om van daaruit het zoeken naar zijn dochter zo optimaal mogelijk te kunnen organiseren. Hij verzucht: ,,Hoe langer het duurt dat Lisa weg is, hoe groter mijn angst dat er iets heel ergs met Lisa is gebeurd.''

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/4/1/13/20150725124920/media_xll_3185563.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juli 27, 2015, 12:06:36
Vermiste Lisa Tuk (13) terecht

ROTTERDAM - De vermiste Lisa Tuk (13) is terecht. Het meisje verkeert in goede gezondheid en wordt met haar familie herenigd. Dat laat de politie maandagochtend weten op Twitter. Onderzocht wordt nog waar ze is geweest de afgelopen dagen.


De politie gaat met haar in gesprek. In de loop van de dag verwacht de politie meer informatie te kunnen geven.

Vader Marco Tuk moest het goede nieuws uit de media vernemen. Een verslaggever van het AD belde hem op nadat de politie op Twitter bekend had gemaakt dat Lisa terecht is. Marco Tuk bleek nog van niets te weten.

Het meisje uit Spijkenisse was sinds woensdag vermist. De politie, familie en vrienden zetten een grote zoektocht op. Ze was voor het laatst gezien op een een bungalowpark in het Gelderse Nieuw-Milligen, waar ze met familieleden verbleef.

Volgens haar vader had een onbekende jongen zijn dochter benaderd via Facebook. Ze zou bovendien door diverse mensen en op meerdere plaatsen in het land zijn herkend. Volgens de politie paste haar verdwijning niet bij het gedrag en karakter van Lisa. Er waren daarom grote zorgen over haar vermissing.

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 11, 2015, 01:36:51
Amber Alert: Jongen (12) uit Vleuten vermist

 De politie heeft een Amber Alert uitgevaardigd vanwege de vermissing van de twaalfjarige Eraj Alper Zorlu. Zorlu is sinds dinsdag vermist. Hij is na school niet thuisgekomen.


Volgens de politie droeg de jongen bij zijn vermissing een donkerblauw gewatteerde winterjas met capuchon, een donkerblauwe capuchontrui en een donkere broek. Hij droeg zwarte gympen van het merk Puma.


(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/7/0/13/20151111013338/media_xll_3401938.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 11, 2015, 11:33:28
12-jarige Eraj weer veilig thuis na Amber Alert

De 12-jarige Eraj uit Vleuten is weer terecht. Een getuige zag hem woensdagochtend lopen en belde de politie. Hij is ongedeerd.

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 18, 2015, 22:19:37
Charlotte Bosch (14) uit Amstelveen vermist

 AMSTELVEEN (AT5) De 14-jarige Charlotte Bosch wordt sinds zondagavond vermist vanuit Amstelveen. Haar vader maakt zich ernstig zorgen en is bang dat zijn dochter in contact komt met loverboys.


Charlotte vertrok maandagochtend om 7.30 uur vanuit de gesloten instelling De Koppeling in Amsterdam-Zuidoost naar haar school. Daarna zou ze naar haar vriendje zijn geweest in Amstelveen. Daar zou ze rond 21.00 uur zijn vertrokken. Sindsdien is er niks meer van het meisje vernomen.

Sinds de vermissing is Charlotte nog wel enkele keren online geweest op Facebook. "Haar telefoon staat alleen uit", zegt haar vader. Alle tips over de vermissing kunnen doorgebeld worden naar de politie op 0800-6070.

(https://i.gyazo.com/123aecb925d3bfbef8012deff245bd7c.gif)

Bron:rtvnh.nl

Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 22, 2015, 14:12:06
Purmerendse meisjes Teddy (15) en Sophie (14) vermist

 PURMEREND De ouders van de Purmerendse tieners Teddy Blaas (15) en Sophie Mans (14) maken zich zorgen. De meiden zijn sinds donderdag vermist. Vermoed wordt dat de twee in België of Frankrijk zijn.

De meisjes hebben afgelopen donderdag rond 11.00 uur de trein richting Rotterdam genomen vanaf station Amsterdam Centraal. Volgens het Noordhollands Dagblad verblijven de tieners 'zeer waarschijnlijk' in een hotel in het Belgische Luik. Ze zouden daarover contact hebben gehad met vrienden.

Verkeerde mensen
De ouders van de Purmerendse meiden maken zich desondanks grote zorgen. De vader van Sophie laat aan het dagblad weten dat hun telefoons al een tijdje uitstaan. Hij vreest dat ze in aanraking komen met verkeerde mensen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de meiden als vermist staan geregistreerd en heeft weet van de geruchten over verblijfplaats van de twee. De politie heeft echter geen reden om aan te nemen dat de meisjes 'in direct levensgevaar zijn', aldus de woordvoerder.

Signalement
Teddy is ongeveer 1.60 meter groot, heeft groene ogen en blond/rossig haar. Ze droeg op de dag van haar vermissing een rode winterjas met capuchon en een bontkraag. Ze is in het bezit van een zwarte rugzak en droeg een zwarte, strakke spijkerbroek. Haar schoenen zijn zwarte, lage Nike Air Max.

Sophie is even groot en heeft bruine ogen en lang bruin haar met highlights. Ze droeg een groene winterjas, ook met capuchon en bontkraag. Ze had een zwarte, strakke spijkerbroek en droeg gympen van het merk Adidas.

Wie meer informatie heeft over de verblijfplaats van de meisjes wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

(https://i.gyazo.com/9fad5824a3bfd8793e0d9f39fad77fb4.gif)

Bron:RTVNH.nl
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 10, 2016, 16:33:01
Massale zoektocht naar vermiste Urker (17)

URK - Er heerst nog altijd grote ongerustheid in Urk over de vermiste Jan Baarssen. De 17-jarige jongen kwam vrijdagavond na een bootfeestje met vrienden niet thuis. Zijn jas werd zaterdagochtend door zijn vader bij het water gevonden, maar van Jan geen spoor. Zoektochten van burgers en politiehelikopters hebben tot nu toe niks opgeleverd en zijn inmiddels gestaakt.


Zondag vonden twee burgerzoektochten plaats: Om 12.00 uur ging een groep Urkers op zoek naar Jan in nieuwbouwwijk Oranjewijk in leegstaande woningen en bouwketen. Om 14.00 uur is een tweede zoekactie van start gegaan vanaf Sportpark De Vormt in Urk. Rond 16.00 uur werden de zoektochten gestaakt, in samenspraak met de burgemeester. „We hebben heel Urk doorzocht. Jan is hier niet”, liet een coördinator van de zoektocht weten.

Na de verdwijning werd al snel groot alarm geslagen. In de nacht van zaterdag op zondag zocht een politiehelikopter de omgeving af. Zodra het licht werd gingen honderden burgers op pad gegaan om de omliggende bossen, het water en het industrieterrein te doorzoeken. Na 4 uur zoeken werden de zoekacties afgeblazen door de coördinatoren, in samenspraak met de burgemeester van Urk.

Burgeracties

De politie doet ook mee met de zoektocht: er is opnieuw een politiehelikopter ingeschakeld. Ook wordt er opnieuw gedregd in de Zuidermeertocht. In deze omgeving is Baarssen voor het laatst gezien door vrienden. Ook zijn bedrijven die werken op bouwterreinen verzocht om hun leegstaande panden te controleren.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article25572037.ece/BINARY/q/Schermafbeelding+2016-04-10+om+14.24+_2_.50)

(https://i.gyazo.com/dab900796443428d2fe7d98e8db60216.gif)


Bron:Telegraaf


Lees ook :  http://home.nowlive.eu/nieuws/48909
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op mei 01, 2016, 20:05:02
Zoekactie naar vermiste Groninger

GRONINGEN - De politie is met onder meer duikers in de Winschoterkade op zoek naar de 21-jarige Sjoerd van Eijk uit Groningen. De jongen is sinds zaterdagavond vermist, nadat hij een avondje op stap was geweest.


Op basis van camerabeelden en andere informatie vindt de politie het ‘plausibel’ dat de jongen in het water terecht is gekomen. ,,We hebben ongeveer een beeld van hoe laat hij is teruggelopen. Op camerabeelden is hij niet meer richting zijn huis gezien’’, aldus een woordvoerster.

De jongen vierde vrijdag zijn verjaardag met vrienden in een café aan de Papengang, een straatje in de binnenstad van Groningen. Hij zou eerder dan de rest zijn weggegaan.

Als mensen denken meer te weten over de jongen, kunnen ze zich bij de politie melden. ,,Hij droeg een donkerblauwe trui met v-hals, een bruin of beige broek en mogelijk sneakers’’, aldus de politie.

Bij de zoektocht is volgens de woordvoerster ook het Urker dregteam SOAD ingezet.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article25707431.ece/BINARY/q/sjoerd-van-eijk)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op september 29, 2016, 15:33:54

AMBER Alert voor Insiya Hemani (2), met geweld ontvoerd


De politie heeft vanmiddag een AMBER Alert uitgegeven voor de tweejarige Insiya Hemani uit Amsterdam. Zij is met geweld ontvoerd door haar vader, de 37-jarige uit India afkomstige Sheza Hemani.

De politie heeft van zowel het meisje als haar vader foto verspreid.


Taser
Het meisje werd vanochtend weggenomen uit haar woning in Watergraafsmeer. Een buurtbewoner probeerde de twee of drie mannen die Insiya meenamen nog tegen te houden. Hij overmeesterde een van de ontvoerders. Een van de daders zou de buurtbewoner daarbij getaserd hebben. Hij bleef echter bovenop de overmeesterde persoon liggen totdat de politie arriveerde. Die heeft de ontvoerder gearresteerd, zegt de buurtbewoner.

Signalement
Insiya droeg volgens de politie ten tijde van haar ontvoering vanochtend rond 10.00 uur een wit rompertje met roze opdruk van het merk Petit Bateau en een witte luier. Het meisje heeft bruin haar en bruine ogen.

Een Ambert Alert wordt uitgegeven bij vermiste kinderen in ernstig gevaar of levensgevaar.

(https://i.gyazo.com/9a391ccefeabf014fa5b987c09b3f7f7.gif)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op september 29, 2016, 16:58:45
UPDATE ---->>   http://home.nowlive.eu/nieuws/50103
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op september 29, 2016, 18:32:09
Vermist!

De overbuurman heeft één van de kidnappers te pakken gekregen, maar kon niet voorkomen dat Insiya Hemani werd ontvoerd. De vader wordt gezocht.De politie heeft een landelijk Amber Alert uitgezonden voor het meisje. Dat betekent dat er wordt gevreesd voor haar veiligheid. Drie mannen namen haar mee, mogelijk naar het buitenland. Het is volgens de politie zeer waarschijnlijk dat het meisje momenteel in het bijzijn is van haar vader, de uit India afkomstige Shehzad Hemani. Van hem is een foto verspreid.


(https://i.gyazo.com/fb26eb18194b9079ca98fb93dabac04c.gif)


(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article26707068.ece/BINARY/q/Schermafbeelding+2016-09-29+om+16.09.24.png)

Bron:Telegraaf

Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 08, 2016, 15:29:13
Student Wytze (18) uit Groningen vermist

GRONINGEN - In Groningen wordt naarstig gezocht naar de 18-jarige student Wytze Pennink. Hij verdween in de nacht van donderdag op vrijdag en is sindsdien spoorloos.


Vrienden van de op kamers wonende student gaven hem in de loop van vrijdag op als vermist bij de politie. Wytze was niet thuisgekomen na een avond stappen en was gedurende de dag volstrekt onbereikbaar. ,,Dat paste niet bij zijn gewoonten’’, aldus een woordvoerder van de politie.

Een zoektocht van vrienden en agenten, een burgernetactie en een oproep op verschillende adressen in de stad leverden vooralsnog echter niets op. ,,We zijn ook langsgeweest bij adressen waar feestjes waren om te vragen of ze hem hadden gezien, en of ze het wilden melden als hij opdook.’’

Wytze ging in zijn rode legging, korte grijze joggingbroek en een blauw gebloemd Hawaii-shirt om half vier in de nacht van donderdag op vrijdag nog langs bij een snackbar in het centrum. Twee uur later was hij nog op de Grote Markt in het hart van de stad, zo blijkt uit camerabeelden. Daarop is te zien hoe hij alleen naar de Kreupelstraat loopt. Waar hij daarna is gebleven, is een raadsel. ,,Zijn studentenhuis is iets buiten het centrum, maar het geen half uur fietsen’’, aldus de politiewoordvoerder.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article26767302.ece/BINARY/q/FotorCreated)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 10, 2016, 17:20:37
Lichaam Wytze Pennink (18) aangetroffen in Gronings water

GRONINGEN - Het lichaam dat maandag aan het begin van de middag werd aangetroffen in het Lopende Diep in Groningen blijkt van de vermiste student Wytze Pennink te zijn. Dat heeft onderzoek van de politie uitgewezen.


Een woonbootbewoonster trof maandagmiddag in het water van het Lopende Diep aan de Noorderhaven in Groingen een levenloos lichaam gaan. Na onderzoek is gebleken dat het ging om de sinds vrijdag vermiste 18-jarige Groningse student Wytze Pennink.

Tevens is gebleken dat er sprake is geweest van een noodlottig ongeval en hij door verdrinking om het leven is gekomen. Het onderzoek van de politie is daarmee afgerond.

(https://i.gyazo.com/f4a018fb7743544633a7ab4748e52754.gif)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 13, 2016, 14:44:51
Zes GPS-trackers gevonden onder auto

van moeder ontvoerde 2-jarige Insiya


(https://i.gyazo.com/3332079a5017b2633f88511ec1d76564.gif)


.[video=580,385]//media-service.vara.nl/player.php?id=365386[/video]


Bron:AT5
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 18, 2016, 13:15:13
Ontvoerde Insiya (2) waarschijnlijk in Duitsland

De 2-jarige Insiya Hemani, die op 29 september op gewelddadige wijze werd ontvoerd vanaf de Anfieldroad in Amsterdam, verblijft vermoedelijk in Duitsland.


Dat meldt de politie.

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 19, 2016, 12:24:39

Politie zoekt ontvoerde Insiya (2) in Duitse woning


Twee personen zijn gisteren aangehouden, omdat ze worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering van de 2-jarige Insiya Hemani uit Watergraafsmeer. Beiden hebben de Nederlandse nationaliteit. Een huiszoeking in Duitsland, waar het meisje vermoedelijk verblijft, heeft niets opgeleverd.


Eén verdachte is gistermorgen in Nederland aangehouden, de andere in Duitsland. ,,Beiden zitten in volledige beperkingen, wat inhoudt dat ze alleen maar met hun advocaat contact mogen hebben", aldus de politie.

Vermoedelijk verblijft het meisje, dat op 29 september door drie mannen met geweld werd ontvoerd bij de woning van haar oma, in Duitsland. De recherche vreest dat ze op korte termijn verplaatst wordt. Er is een woning in Duitsland doorzocht, maar daar is het meisje niet aangetroffen.

Vader
De politie gaat ervan uit dat de vader van de peuter achter haar ontvoering zit. Het is onbekend of ze met haar vader reist of met een andere persoon.

Al eerder werden twee mannen van 47 en 52 jaar aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering. Zij zitten nog vast.

Doodsbedreigingen
De moeder van het meisje, Nadia Rashid, vertelde eerder over jaren vol doodsbedreigingen, achtervolgingen en intimidaties. Rashid en haar ex-man Shehzad Hemani, een succesvolle zakenman uit India, waren verwikkeld in een strijd om de voogdij.

Hij zou het niet kunnen hebben dat Nadia wilde scheiden. In januari zou al een ontvoeringspoging door de politie zijn verijdeld. ,,Ik wist meteen dat hij kwam om Insiya mee te nemen."

De recherche vraagt opnieuw dringend uit te kijken naar het meisje en via 112 contact op te nemen met de politie wanneer zij ergens wordt gezien.

(http://images2.persgroep.net/rcs/FxG1NV3RDYu5TTdPduwJrNEQbG0/diocontent/71581856/_crop/0/0/1580/1975/_fitwidth/534/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op oktober 29, 2016, 18:57:56
Moeder ontvoerde Insiya (2):

"Haar vader zei altijd al dat hij haar van me zou afpakken"


 AMSTERDAM Het 2-jarige meisje dat in september door twee of drie mannen uit haar woning werd ontvoerd, zit inmiddels met haar vader in India. Moeder Nadia reageerde gister bij RTL Late Night.


De zaak van de ontvoering van de 2-jarige Insiya houdt de gemoederen al langer bezig. Vorige maand werd ze door twee of drie mannen ontvoert uit haar eigen huis in Amsterdam.

Gisteren meldde De Telegraaf dat de vader in India is opgedoken. Hoewel zijn dochter niet bij hem is gezien, gaat de ochtendkrant ervan uit dat zij zich ook in Mumbai bevindt.

Moeder Nadia toonde zich gisteravond bij RTL Late Night ontdaan door het feit dat de vader India heeft weten te bereiken. "Hoe kan hij in godsnaam zo ver zijn gekomen?"

Schaamteloos
Daarna vertelde ze dat de vader dit al langer van plan was. "Het is hem gelukt. Hij zei altijd al dat hij haar van me zou afpakken. Hij deed alles om dat te bewerkstelligen."


Dat hij in Mumbai schijnbaar onbezorgd over straat kan, doet Nadia extra pijn. "Dat hij zo schaamteloos is, ik bedoel.. Hij verstopt zich niet!"

Oma belde nooit
Hoewel een internationaal signalement uitstaat voor de vader, staat in het uitleveringsverdrag tussen Nederland en India dat laatstgenoemde haar eigen burgers niet hoeft uit te leveren.

In Mumbai zit de kleine Insiya waarschijnlijk bij haar oma, de moeder van de kidnapper. Die zocht eerder nooit contact met haar kleinkind, vertelt Nadia. "Ze belde nooit, heeft Insiya hiervoor al zeker anderhalf jaar niet meer gezien."

Doorgaan
Ondanks alles wil Nadia de moed niet opgeven. "Ik ga door, want Insiya heeft mij nodig," vertelt ze zichtbaar geëmotioneerd. "En ik heb Insiya nodig. Ik moet doorgaan, want ze rekent op me."


(https://i.gyazo.com/090ca84c5127bd4c97c606337029c3eb.gif)

Bron:RTVNH.nlTitel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op november 11, 2016, 00:47:31
Twee meisjes (13 en 15) vermist in Enkhuizen:

 "Ik wil weten waar m'n dochter is" ENKHUIZEN De politie in Enkhuizen zoekt vanavond naar twee vermiste meisjes van 13 en 15 jaar oud. Hans van Rijssel, de vader van de 13-jarige Denice (foto), zegt tegen NH te vermoeden dat ze samen zijn. "Ik wil gewoon weten waar m'n dochter is."


Rond 20.00 uur vanavond werd via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar een 15-jarig meisje met Aziatisch uiterlijk. Het meisje wordt sinds 15.00 uur vanmiddag vermist. Hoewel Hans van Rijssel ook de vermissing van zijn dochter bij de politie heeft gemeld, is er voor Denice geen Burgernetmelding uitgegaan. 

"Ik heb via schoolvriendinnetjes losgepeuterd dat ze met het Aziatische meisje is", verklaart Van Rijssel zijn vermoeden dat de twee samen zijn. "Voordat ze vanochtend naar school ging heb ik haar voor het laatst gezien. Normaal is ze om 16.45 uur thuis, maar om 17.15 uur was ze er nog niet. En om 17.30 uur nog niet."

Gympen
Denice - het meisje op bovenstaande foto - is 1,62 meter lang. Ze draagt een donkerblauwe spijkerbroek, een zwart bomberjack met bontkraag, donkere gympen met zwarte zool. Ze heeft een roze rugtas bij zich en rijdt op een groen-blauwe Sparta-fiets. Vooral haar gympen vallen erg op, vertelt haar vader.

Het meisje met het Aziatische uiterlijk is volgens het Burgernetbericht vanmiddag rond 15.00 uur voor het laatst gezien aan de Zuider Havendijk. Ze is lang en slank, heeft lang, zwart haar en draagt een bruine leren jas. Opvallend is dat ze zich verplaatst op een Postcodeloterij-fiets.

112
Een politiewoordvoerder laat weten dat beide meiden als vermist zijn opgegeven, maar kan het vermoeden dat ze samen zijn niet bevestigen. Wie de meiden ziet, wordt gevraagd noodnummer 112 te bellen. Tips kunnen worden doorgegeven op 0900-8844.

(https://i.gyazo.com/5e5f9d0f42812a2d218508cb4f11f71f.gif)

Bron:RTVNH.nl
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op maart 27, 2017, 00:13:09
Zoektocht naar vermiste treinreiziger (26) met syndroom van Down

UTRECHT - UPDATE 23.50 uur - De politie en de NS zijn op zoek naar de vermiste Mitchell van Sijtveld (26) met het syndroom van Down. Hij vertrok zondagmiddag rond 15.00 uur met een aantal andere reizigers richting Heerhugowaard. Mitchell is echter nooit op het station aangekomen, aldus een politiewoordvoerder tegen RTV Utrecht.


Het is mogelijk dat Van Sijtveld, die uit de omgeving Heerhugowaard komt, tussendoor is uitgestapt of in Utrecht is achtergebleven. De politie heeft het signalement van de man doorgeven aan de NS zodat ook treinpersoneel naar hem uitkijkt.

Ook via Burgernet is zijn signalement verspreid. Het gaat om een man van 26 jaar die 1,60 meter lang is. Hij heeft donkerblond stekelhaar en droeg ten tijde van zijn vermissing een zwartwit bomberjack en sportschoenen.
Oproep via Facebook

Via Facebook heeft de zus van Mitchell foto’s verspreid van haar vermiste broer. Zij stelt echter dat haar broer 25 jaar oud is.


(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article27880523.ece/BINARY/q/Schermafbeelding+2017-03-26+om+23.46.55)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op april 22, 2017, 23:31:55
Mike (24) al bijna een maand vermist

 CASTRICUM De 24-jarige Mike Mulder uit Castricum is sinds 27 maart vermist. Hij vertrok toen bij de instelling waar hij was opgenomen en keerde nooit terug.


Mike is 1.70 meter lang, heeft blauwe ogen en bruin haar. Hij droeg bij zijn vertrek witte Nikes, een blauwe winterjas met capuchon en een motorrugzak van het merk Bobbel.

De familie van Mike maakt zich ernstige zorgen over hem. Mensen met tips of informatie worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

(https://i.gyazo.com/c59d28a5cfaf328aa520f77d5950f6f5.gif)

Bron:nhnieuws.nl
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op mei 26, 2017, 14:07:37

Osama (15) uit Helmond al week spoorloos


Waar is Osama Ibrahim (15) uit Helmond gebleven? Dat vraagt de politie zich al de hele week af. De tiener is door niemand meer gezien sinds hij maandagmiddag van school werd gestuurd.

Om Osama snel terug te kunnen vinden, heeft de politie woensdag een opsporingsbericht met zijn volledige naam en foto verspreid.

Wie Osama ziet lopen, wordt verzocht onmiddellijk het alarmnummer te bellen.

(https://images1.persgroep.net/rcs/auqg_HrMCcPTXDI2hhmmMtkvx5g/diocontent/106689166/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juni 03, 2017, 15:20:11

Fiets van Savannah (14) gevonden in Hoogland


UpdateSavannah Dekker (14) uit Bunschoten wordt sinds gistermiddag 15.00 uur vermist. Dat schrijft haar moeder op Facebook. Haar mobiele telefoon staat sinds die tijd uit. Haar fiets is vanmiddag aangetroffen in Hoogland.

Savannah had met een groep klasgenootjes bij een parkje afgesproken om vanaf daar samen naar een vriendinnetje te fietsen. ,,Daar zouden ze aan een schoolopdracht gaan werken.

Tegen etenstijd werd de moeder ongerust. ,,Toen ben ik gaan bellen, maar niemand wist waar ze was." De politie kwam langs, maar kan niet veel doen. Savannah's telefoon wordt in de gaten gehouden, voor het geval hij weer aanspringt. Er wordt extra gesurveilleerd en alle agenten hebben een foto van Savannah op zak.

Savannah’s moeder Monique Dekker is ten einde raad. ,,Verschrikkelijk. Elke minuut dat haar vermissing langer duurt, komen er nieuwe scenario’s in je hoofd op. We hebben helemaal niets gehoord van haar. De telefoon staat nog steeds uit. Ze heeft verder niets bij zich behalve haar ID-kaart en een bankpas. Die heeft ze niet gebruikt, want dat kan ik zien op haar bankrekening.’’

Volgens haar moeder waren er thuis geen problemen die geleid zouden kunnen hebben tot haar vermissing. ,,We hebben een goede relatie en er was geen ruzie. We raken langzaam moedeloos.’’

De fiets van de Bunschotense tiener werd gevonden op vijftig meter afstand van een bushalte bij de Monseigneur van de Weteringstraat. Volgens Monique Dekker stond die netjes afgesloten op de standaard. Maar verder ontbreekt elk spoor.
Signalement

Savannah is 1.73 meter lang en loopt wat moeilijk doordat ze herstellende is van een hernia. Ze droeg een spijkerbroek, een hemdje met Minnie Mouse, een groen bomberjack en fluor roze Nikes. Ze vertrok gistermiddag op een zwarte Cortina fiets met een zwart krat voorop.

(https://i.gyazo.com/8de2b83d1648c10db843b2866b18231c.gif)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juni 03, 2017, 20:20:04

Betrokken buurtbewoners roepen op

                          tot actie en gebed voor vermiste Savannah


Actieve buurtbewoners rondom Bunschoten zijn zo begaan met het lot van de vermiste Savannah Dekker dat ze in actie willen komen. Er wordt opgeroepen om mee te doen aan een zoekactie en er wordt gebeden.Tiko van de Groep schrijft op Facebook dat hij zich zorgen maakt na de vondst van het 14-jarige meisje in Achterveld. Daarnaast is ook de 14-jarige Savannah nog niet teruggekeerd. ,,Zijn er misschien lieshebbers om zondag eens vanuit Bunschoten te wandelen om goed in de bermen en sloten te kijken om e.e.a. uit te sluiten?'' Zijn oproep is ondertussen al ruim 350 keer gedeeld.

Ook Conny Hoosbeek leeft mee met het lot van Savannah. ,,Er zijn geen woorden voor de situatie rondom Savannah! Wat verdrietig, heel Spakenburg en omgeving is er naar van.'

Ze schrijft op Facebook dat ze op twee momenten in stilte zal bidden voor 'dit meisje dat zo geliefd is. Bidden jullie mee?' Het lijkt erop dat haar oproep gehoor heeft gevonden: meer dan 250 mensen hebben haar bericht gedeeld en tientallen mensen geven aan dat ze meedoen in een gebed.

(https://i.gyazo.com/5b8f5edf1873bfdcbeca51a290209848.gif)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juni 04, 2017, 16:51:30

Lichaam in sloot gevonden tijdens zoektocht Savannah


UPDATE  Bij de hoek van de Lorentzweg en De Kronkels in Bunschoten is vanmiddag het stoffelijk overschot van een persoon gevonden.


Het lichaam werd door een passant gevonden bij het industrieterrein De Kronkels, de passant heeft de politie gewaarschuwd. Een groot deel van het gebied is door de politie afgezet. Of het het lichaam van de vermiste Savannah is, wordt door de politie onderzocht. Een woordvoerder kon niet zeggen hoelang het duurt voordat er duidelijkheid is over de identiteit van het slachtoffer.

Inmiddels is de familie van Savannah op de hoogte gesteld van de vondst van het lichaam. Dit zegt echter nog niets over de identiteit, aldus politiewoordvoerder Hans Meuleman. Of het lichaam van Savannah is blijft dus nog onduidelijk.

In Bunschoten was vandaag een grote zoekactie gaande naar de vermiste Savannah. Het veertienjarige meisje was sinds donderdag vermist.  Volgens de initiatiefnemers kwamen er vandaag zo'n zevenhonderd mensen uit het hele land helpen met zoeken.

Volgens de politie is het lichaam niet ontdekt door vrijwilligers die meededen aan de zoekactie, het industrieterrein was geen onderdeel van het zoekgebied. Een voorbijganger heeft het ontdekt en schakelde de politie in. Eerder werden ook al sleutels en een telefoonhoesje gevonden. Ook daarvan is niet bekend of die van Savannah zijn.

Politie

Bij de zoektocht was politie aanwezig, maar alleen om de orde te bewaken, niet om mee te doen. Volgens de organisatie had de politie aangegeven de actie een warm hart toe te dragen, maar niet te verwachten dat er iets zou worden gevonden.

Volgens een coördinator van de zoekactie was de verslagenheid groot toen het nieuws over het gevonden lichaam bekend werd. ,,Het is nog niet duidelijk om wie het gaat, maar dit is een klein hechte gemeenschap. Er is veel emotie, angst, verbazing en verdriet. Het was al erg, nu is het een nachtmerrie.''

Afgelopen vrijdag werd er in Achterveld, zo'n 20 kilometer van Bunschoten een veertienjarig meisje dood in het water gevonden. Zij werd door een misdrijf om het leven gebracht. Volgens de politie was er geen verband met de vermissing van Savannah.
Parkeerterrein

Momenteel is ook de parkeerplaats op de A1 tussen Amersfoort en Baarn afgezet door de politie. Ook daar zijn ze bezig met onderzoek.

(https://www.mupload.nl/img/pt8w7u5hh9cgk.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juni 05, 2017, 00:13:54
Vermiste meisje Savannah (14) dood gevonden

BUNSCHOTEN - De veertienjarige Savannah uit Bunschoten is dood gevonden. De politie meldt dat het eerder zondag gevonden lichaam van haar is. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt. De familie van Savannah is hiervan in kennis gesteld, zegt de politie zondagavond laat.


Een voorbijganger vond het lichaam aan het begin van de middag in een sloot bij industrieterrein De Kronkels in Bunschoten en waarschuwde de politie. Savannah werd donderdag voor het laatst levend gezien.

In Bunschoten (provincie Utrecht) werd zondag een particuliere zoekactie gehouden naar Savannah waar enkele honderden vrijwilligers aan meededen.

Zaterdag werd een eveneens veertienjarig meisje uit Hoevelaken dood aangetroffen in een sloot in Achterveld, zo'n 20 kilometer verderop.

(http://images0.tcdn.nl/binnenland/article28309797.ece/BINARY/q/51739017.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op juni 06, 2017, 14:58:21

Stille tocht voor omgebrachte Savannah


In Bunschoten wordt donderdagavond een stille tocht gehouden voor voor de vermoorde Savannah Dekker (14).


De tocht start om 19.30 uur vanaf het Kolkplein. De stille tocht wordt gehouden in overleg met de familie. Tijdens de stille tocht worden bloemen neergelegd nabij de school van Savannah. De familie vraagt om kleurrijke bloemen mee te nemen.
Op het einde van de tocht worden twee minuten stilte gehouden.Deelnemers van de stille tocht wordt gevraagd om lopend of op de fiets te komen. De gemeente vraagt inwoners van Bunschoten-Spakenburg de vlag om 18.00 uur halfstok te hangen.

Na de stille tocht is er de mogelijkheid voor deelnemers om bij elkaar te komen in de Zuiderkerk en Fonteinkerk. Ook in het gemeentehuis zijn hulpverleners aanwezig. De familie vraagt iedereen het bij deze tocht te laten en geen andere initiatieven te organiseren.

Initiatiefnemers zijn de gemeente Bunschoten, politie, het Oostwende College en de initiatiefnemers van de zoektocht van afgelopen zondag.

Savannah werd zondagochtend 4 juni dood aangetroffen in het water bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten. Maandagnacht werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit gemeente Den Bosch.

(https://images4.persgroep.net/rcs/b2M535LcYw7hBvoHNkmFLRkz1iQ/diocontent/107120300/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op september 27, 2017, 15:02:03
Au pair Anjelie Basco (22) al weken vermist

LOENEN AAN DE VECHT - Anjelie Basco (22), een au pair uit Loenen aan de Vecht, wordt sinds 9 september vermist. Op die dag had ze vermoedelijk in Amsterdam een afspraak via de datingapp Tinder.


Ze vertrok met het ov in de ochtend van 9 september naar de hoofdstad en had volgens de politie haar paspoort en telefoon bij zich. Ze checkte op 10.10 uur uit op Amsterdam Centraal. Ook opende ze haar WhatsApp die dag een paar keer, maar ze stuurde zelf geen berichten.

Na haar vermissing gebeurde er merkwaardige dingen op haar pagina op Facebook. Een aantal vriendinnen van haar werd geblokkeerd en op donderdag 14 september werd er met het account van Anjelie ingelogd in Frankrijk.

Scenario’s

De politie houdt met verscheidene scenario’s rekening, zo zou ze het werk als au pair te zwaar kunnen vinden, maar ze zou ook tegen haar wil meegenomen kunnen zijn.

In het programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht werd een foto getoond van de vermiste Basco.

(https://i.gyazo.com/645abcc5c2df762bbeeb65b30d07ba11.gif)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op december 08, 2017, 11:53:09
17-jarige Melissa vermist

's-Heerenberg - De 17-jarige Melissa Aalders uit 's-Heerenberg wordt sinds woensdag vermist. Het meisje is woensdagmiddag rond 14.00 uur niet thuisgekomen van school. Het Facebookbericht dat haar moeder plaatste is al ruim 130.000 keer gedeeld.


De politie is volop bezig met de zoektocht naar de vermiste Melissa. Dat meldt De Gelderlander. Volgens een woordvoerder van de politie staat ze gesignaleerd en zin er verschillende teams op straat actief aan het zoeken. Op de site van de politie staat er een opsporingsbericht met daarin haar foto en signalement vermeld.

De politie is volop bezig met de zoektocht naar de vermiste Melissa. Dat meldt De Gelderlander. Volgens een woordvoerder van de politie staat ze gesignaleerd en zin er verschillende teams op straat actief aan het zoeken. Op de site van de politie staat er een opsporingsbericht met daarin haar foto en signalement vermeld.

Rondom de vermissing van Melissa zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf. Er wordt momenteel een grote zoekactie georganiseerd.

Heeft u meer informatie over de verblijfplaats van Melissa? Bel dan de politie op 0900-8844.(https://i.gyazo.com/8e387465dda2df02d0cd6e773f5c9a26.gif)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: *Vermist*
Bericht door: Bobbie op december 08, 2017, 12:24:16

Moeder vermiste Melissa (17): Vrees dat ze niet meer thuiskomt


Helle Gartsen, de moeder van de sinds woensdagmiddag vermiste Melissa Aalders (17), vreest dat haar tienerdochter niet meer thuiskomt. ,,We weten niet waar ze is en in welke handen ze is. Dat maakt het zo onzeker'', zegt de 43-jarige inwoonster van het Gelderse 's-Heerenberg.


De 17-jarige Melissa, die op weekdagen in een gezinshuis verblijft in Silvolde, keerde na woensdag niet terug na een schooldag. Ze volgt het examenjaar van de mavo op het Almende College, locatie Bluemers, in Silvolde. ,,Ze doet het jaar over en het gaat hartstikke goed. Ze haalt goede cijfers en staat er voor haar examen goed voor. Dat kan dus niet de reden zijn dat ze is vertrokken'', vertelt Gartsen.

Haar dochter is al twee keer eerder vermist geweest, onder meer in 2014, toen Melissa 13 jaar oud was. ,,Maar beide keren was ze binnen een dag weer terug. Nu is ze al bijna twee dagen spoorloos en dat baart ons grote zorgen'', zegt Gartsen.

De politie heeft voor de verdwijning van Melissa geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dat blijkt ook uit de verklaringen van schoolgenoten, die Melissa woensdag na de lessen bij iemand in de auto zagen stappen. Gartsen zegt te weten wie het is en heeft de naam van de jongeman – volgens haar een 21-jarige inwoner van Sinderen – doorgegeven aan de politie. ,,Die is bij hem aan de deur geweest en heeft ontdekt dat ze daar woensdag samen hebben geslapen. Donderdag zijn ze vervolgens vertrokken en sindsdien is het onduidelijk waar Melissa is.''
Contact

Gartsen heeft haar dochter niet gesproken, maar gisteren wel contact gehad via Snapchat, een app om foto's en video's te delen en te chatten. ,,Ik kreeg via haar account een berichtje dat ze in België was en naar huis wilde komen. Maar ze is dus niet teruggekeerd'', vertelt Gartsen vanochtend.

Ze weet uiteraard niet zeker of het wel haar dochter is die het Snapchat-bericht heeft gestuurd. ,,De politie vertelde mij dat Melissa iemand anders een bericht had gestuurd dat ze in Duitsland was. We hebben geen enkel idee meer wat klopt'', zegt de radeloze moeder.

Ze is blij met alle aandacht die er is voor de vermissing van haar dochter. Zo is het Facebookbericht van Gartsen al zo'n 130.000 keer gedeeld en is er veel media-aandacht voor de verdwijning van de tiener. ,,Natuurlijk is dat fijn. Want hoe meer aandacht er voor is, des te meer mensen naar haar kunnen uitkijken. Hopelijk leidt dat snel tot haar terugkeer.''


(https://images0.persgroep.net/rcs/WiYLo0WgL9EuUGkkfImr-NCGiTQ/diocontent/116071152/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD