Nowlive.eu

Kwebbelkroeg => TV/Film/Video Clips => Topic gestart door: Djelza op september 22, 2008, 16:11:17

Titel: GTST Soap
Bericht door: Djelza op september 22, 2008, 16:11:17
(https://i.gyazo.com/9206c3cb6b5e34d4703baaffaf6a0e16.gif)
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op februari 06, 2010, 13:44:28
GTST in Tuschinski snel uitverkocht

AMSTERDAM -  De bioscooppremière van de vierduizendste episode van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) was zaterdagmiddag in de voorverkoop binnen tien minuten uitverkocht. Dit maakte een woordvoerster van RTL4 bekend.


De kaartverkoop van de speciale premìèrevoorstelling ging zaterdag om twaalf uur van start via telefoon en internet. „De liefhebbers zaten er kennelijk voor klaar, want de zevenhonderd kaarten vlogen voor de ogen van de telefonistes weg”, aldus de RTL-woordvoerster. „We kunnen gerust concluderen dat Goede Tijden, Slechte Tijden nog genoeg fans heeft.”

(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00550/GTST_2008-2009_Cast_550983d.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op februari 10, 2010, 21:10:29
Charlotte Besijn vertrekt uit GTST

AMSTERDAM -  Charlotte Besijn is binnenkort niet meer te zien als Barbara in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice wil zich gaan richten op regisseren. "Ik heb vorig jaar een tijdje meegelopen hier op de set en ik was gegrepen", vertelt ze in RTL Boulevard.


Charlotte was elf jaar te zien in de soap dus het afscheid is ook moeilijk. "Het is nu een beetje raar en verdrietig omdat ik mijn laatste scènes aan het doen ben, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben toe aan een nieuwe richting."
 
(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00696/charlotte_jpg_696034d.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 08, 2010, 22:09:58
Victoria Koblenko terug in GTST

 Victoria Koblenko zal even terugkeren in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit vertelde de actrice/schrijfster in RTL Boulevard. "Het was een aanbod dat ik niet kon weigeren. Het leek me verschrikkelijk om een andere actrice mijn rol te zien spelen."


Victoria: "Ik heb de acteurs in GTST erg gemist. Er komt een nieuwe liefde. Ik mag nog niet verklappen wie dat is. Mijn personage komt weer terug, maar ze gaat ook op een spannende manier weer weg."

(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00703/victoria_jpg_703430d.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 18, 2010, 20:25:43
Massa-ontslag bij GTST

AMSTERDAM -  Vier acteurs en actrices bij Goede Tijden, Slechte Tijden moeten binnenkort het veld ruimen. Het gaat om de familie Huygens in Meerdijk. Emile Sandtke (Dex), Peter Post (Martijn), Alexandra Alphenaar (Ronja) en Anita Donk (Irene) zullen aan het einde van dit seizoen de serie verlaten.


Het was al bekend dat Alexandra met de serie wilde stoppen omdat ze zich meer op musicals wilde richten. Toen ze gisteren hierover een gesprek dacht te hebben, zaten ook haar andere drie collega's ineens aan tafel, meldt RTL.

(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00707/huygens_jpg_707618d.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op maart 19, 2010, 16:04:46
`zullen aan het einde van dit seizoen de serie verlaten.`


dus ik denk wel dat het de zomerstop gaat worden...of net ervoor............


een nieuw gezin is altijd leuk......
heb er zelf nog niets over gehoord of gelezen....maar houd het de laatste tijd ook erg slecht bij.....normaal neusde ik wel rond op bepaalde sites naar nieuws over gtst.....

maar, bobbie is altijd zo lief om het hier te plaatsen!!  #div_s43
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 20, 2010, 12:44:36
GTST-fans woest om vertrek familie Huygens

AMSTERDAM -  Een boze fan heeft de Hyves-pagina 'GTST familie Huygens moet blijven' in het leven geroepen. De pagina is vrijdag opgericht en telt nu 33 leden. Maar ook op het GTST-forum is een heftige discussie gaande over het vertrek van de familie Huygens uit Meerdijk.


Emiel Sandtke (Dex), Peter Post (Martijn), Alexandra Alphenaar (Ronja) en Anita Donk (Irene) zullen in oktober de serie verlaten. Reden voor het ontslag zou zijn dat de makers van GTST een familie in de serie willen hebben met jongere thuiswonende kinderen.

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op maart 20, 2010, 22:15:43
ik las het vandaag ja, op de site van gtst!!

tja ik snap ook niet echt waarom ze dit gezin dan in 1e instantie erin hebben gegooid.... als ze nu ineens jonger moeten zijn.....


zoals ik al zei... dit gezinnetje was er gewoon om de boel weer up te spicen en weer leven in de brouwerij te geven.....

vernieuwing is leuk..... maar vind het zelf ook erg jammer dat ze nu al weer weg gaan/moeten!
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 29, 2010, 15:56:47
GTST-acteurs tijdelijk uit soap

AMSTERDAM -  Het leven van soapacteurs gaat niet over rozen. Marly van der Velden en Everon Jackson Hooi moeten GTST tijdelijk verlaten omdat Endemol geen vaste contracten biedt.


Dit meldt RTL Boulevard. De twee hebben inmiddels drie tijdelijke contracten achter de rug. De Flexwet verplicht werkgevers om werknemers na drie tijdelijke contracten een vast dienstverband te bieden. Daarom gaan Everon en Marly er even tussenuit.

Mary en Everon vertrekken waarschijnlijk rond de zomer uit Meerdijk en maken dan in de winter hun 'comeback'.

(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00619/marly_jpg_619784d.jpg)   (http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00492/everon_jpg_492723d.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op mei 06, 2010, 12:05:02
Wie is de nieuwe vriend van GTSTs 'Laura'

AMSTERDAM -  VIDEO Binnenkort krijgt Meerdijk er tijdelijk een nieuwe bewoner bij, die zijn oog laat vallen op Laura Selmhorst. Maar wie is het?


Voor Laura (gespeeld door Jette van der Meij) is de liefde eigenlijk al een afgesloten hoofdstuk, maar de charmante Rutger Goedhart weet toch haar aandacht te trekken. Wie is de man die in de week van de zomercliffhanger van 'GTST' het hart van Laura weet te veroveren?

http://www.youtube.com/v/4oiQoh5Qx4c&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op september 28, 2010, 18:03:59
GTST luidt jubileumweek in met veel 'herhalingen'

(ik vond het erg mooi gedaan..... alles door elkaar verweven, oud/ nieuw, paste mooi in alle verhaallijnen, was alleen wel ff wennen de oudere rikki en sil (deze blijven) evenals ik het goed begrepen heb een oudere Lana........ ik verheug me al op vanavond)

Vanaf vandaag (maandag) is GTST tot en met vrijdag de hele week in een feeststemming.
De serie viert op 1 oktober haar 20-jarig bestaan en dat wordt voorafgaand uitbundig gevierd. Met vooral veel historische terugblikken uit twintig jaar lief en leed uit GTST.

Vanavond (maandag) is dat al goed te merken. Een van de eerste scenes die de kijker vanavond voorgeschoteld krijgt, is een exacte kopie van de eerste scene ooit van de soap. Rikki en Sil liggen in het bed van Rik en Charlie en krijgen via de telefoon te horen dat Rik en Charlie eerder terug komen dan gepland.
Twintig jaar geleden gebeurde hetzelfde, alleen lagen Arnie en Linda destijds in het bed van Laura en Robert, die eveneens opbelden eerder terug te komen. De beroemde scene is dus twintig jaar na dato herschreven. Naar verluidt zullen de kijkers 'van het eerste uur' deze week nog meer herschreven scenes te zien krijgen.

http://www.youtube.com/v/RhCKzRQKyAU?fs=1&hl=nl_NL&rel=0

De hele week halen GTST-personages herinneringen op die vervolgens in een soort flash-backs vertoond worden. Noud en Lucas duiken in de geschiedenis van Meerdijk. Laura haalt herinneringen op aan haar vroegere liefdes.
Janine vertelt verhalen over Frits van Houten en de drie verschillende vrouwen bij wie hij Jack, Sjors en Wiet kreeg en Sjors vertelt aan Lana over haar oma Martine Hafkamp. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan oudgedienden Laura, Jef, Ludo en Rik (zie promo).

http://www.rtl.nl/components/promos/miMedia/2010/week37/Fri17.n4067845_goede_tijden_slechte_tijden_rtl4.xml

Donderdagavond 30 september wordt er door de officiële website van GTST een chat georganiseerd met Bartho Braat (Jef) en Gigi Ravelli (Lorena). Fans krijgen de kans hun prangende vragen te stellen aan één van de acteurs. Meer info volgt later.

Vrijdag 1 oktober is er een jubileumsaflevering waarbij vooral de aandacht wordt gelegd op het verleden en waarbij roemruchtige inwoners worden herdacht. De spanning is echter nog wel aanwezig, want de strijd tussen Maxime en Ludo zal uitlopen tot een climax. Lees hier de volledige vooruitzichten van deze week.

http://goedetijden.web-log.nl/goedetijden/2010/09/gtst-gids-27-september-tm-1-oktober-2010.html

Overigens zijn alle GTST-acteurs niet vandaag, maar gisteren al begonnen met repetities voor deze week, zodat de volledige cast vrijdag 1 oktober waarschijnlijk vrij heeft om het 20-jarig bestaan te vieren.

bron: web-log.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op december 13, 2010, 22:32:33
De geoefende GTST-kijker had al iets dergelijks kunnen vermoeden. In dergelijke verhaallijnen worden er altijd mensen verdacht gemaakt die onschuldig blijken. Het is dan een kwestie van kijken naar wie er niet of nauwelijks in beeld komt – daar moet je voor oppassen.

(http://farm6.static.flickr.com/5007/5254930471_6f9c663d6d_m.jpg)

Het motief van Sil lijkt simpel: de liefde voor zijn moeder, die door Rutger voor het altaar is gedumpt en haar ook vele duizenden euro’s afhandig maakte met het fake investeringsproject Eepasa. Sil is verder nog erg jeugdig en onbezonnen. Hij zou in een impuls best Rutger iets kunnen hebben aangedaan.

Vanavond meer duidelijkheid in deze suspense-verhaallijn.
Altijd leuk en het lijkt GTST ook goed te doen; de kijkcijfers cirkelen stabiel rondom het 1,5 miljoen en dat is in jaren niet voorgekomen


bron: zappen.blog.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juni 01, 2011, 23:24:41
Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!

Niet Frits van Houten en ook niet Maximiliaan Sanders. De schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden hebben ons goed op het verkeerde been gezet, al had een enkeling (ik niet) al door dat Nick Sanders ‘de oude bekende’ is die binnenkort weer in Meerdijk opduikt. Dat maakte acteur Christophe Haddad vanmiddag bekend in de radioshow van Ruud de Wild. Nick verdween twee jaar geleden uit de serie, het pedante lid van de familie Sanders verdween in het gekkengesticht. Eén ding is bij voorbaat zeker: de terugkeer van Nick Sanders gaat heel wat los maken in Meerdijk!


Want ga maar na: Nick heeft inmiddels een peuter rondlopen in de vorm van Valentijn, ook zijn ex Charlie De Jong-Fischer loopt nog rond in het soapdorp. Maar misschien heeft Maxime Sanders nog wel het meest te vrezen. Zij was degene die Nick er twee jaar terug inluisde en er voor zorgde dat iedereen dacht dat Nick helemaal was doorgedraaid. Zij heeft hem uiteindelijk in het gesticht gekregen.

De terugkeer van Nick lijkt ook de onlangs opgerakelde complexe verhaallijn rondom Maximiliaan Sanders te verklaren. Ik vermoed dat Nick flink in de familiegeschiedenis heeft gewroet op zoek naar een manier om wraak te nemen op Maxime en zijn vader Ludo, die Nick ook heeft laten stikken. Daarbij is hij op de zwakke plek van beiden gestuit: Maximiliaan. Nick zou dan oude huisvriend Frederik van Rossum bereid hebben gevonden om één en ander in gang te zetten.

Acteur Haddad verliet twee jaar terug de serie om allerlei acteerworkshops te volgen. Dat is nu blijkbaar afgerond. En hij kon het blijkbaar ook niet weerstaan om Goede Tijden Slechte Tijden weer op zijn kop te zetten. Dit zou wel eens een heel spannende cliffhanger kunnen worden deze zomer!

(http://farm6.static.flickr.com/5227/5786641023_3308531d33_m.jpg)

Bron: zappen.blog.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 12, 2011, 14:41:11
Er mist iemand op de castfoto van GTST

RTL heeft deze week de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden gepubliceerd. Natuurlijk rijst dan meteen de vraag 'Wie staat er op, maar vooral ook: wie niet?' Pip Pellens blijkt de grote afwezige op de foto. Zij speelt sinds april 2010 het personage Wiet van Houten in de soap. Het gerucht gaat nu dat ze na anderhalf jaar de serie verlaat.


Vlak voor de zomerstop zagen we hoe Wiet de bruiloft van Nina en Noud bruut verstoorde. De geesten, die ze opriep via haar wiccabord, fluisterden haar in dat Noud bij haar hoorde en Nina dood moest. En dus ging ze gewapend richting het huwelijksfeestje.

Dat Wiet geschoten heeft hebben we allemaal kunnen zien. Hoe het verder gaat wordt pas bij het begin van het nieuwe seizoen duidelijk. Pleegt Wiet zelfmoord of gaat ze de gevangenis in? We weten het op 5 september.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2011/0/3/5/20110812142801/media_xl_912665.jpg)
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op augustus 12, 2011, 21:15:28
na aanleiding van het berichtje van bobbie heb ik eens ff op de pagina gekeken waar alle info rondom gtst staat...
en kwam o.a. ook dit tegen:
Zwangerschap in nieuw seizoen van GTST

In het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden komt onder meer een zwangerschap voorbij. Een producent van de soap heeft woensdagmiddag op Q-music verklapt dat een van de personages in verwachting raakt.

'Het wordt heel spannend', zei GTST-producent Kennard Bos over het komende seizoen. 'Het enige wat ik ga zeggen is dat een van de personages zwanger is. Maar ik zeg niet wie.'

Bos deed de onthulling in het lunchprogramma van de radiozender, dat deze zomer elke werkdag door een andere BN'er wordt gepresenteerd. Woensdag was Ruud Feltkamp, die in de serie de rol van Noud Alberts vertolkt, de Q-vakantiekracht. Hij ontlokte de producent de primeur tijdens een telefoongesprek.

Het nieuwe seizoen van GTST gaat op 5 september van start. De soap begint dan aan zijn 22e jaargang.


bron: gtst.headliner.nl (hele handige site!!)
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op augustus 12, 2011, 21:17:57
(http://farm7.static.flickr.com/6141/6034428047_a2eea6007e.jpg)


Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden laat nog even op zich wachten,
maar enkele programmabladen die ver vooruit plannen,
plaatsen nu al de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden.
En nu is het proberen op te maken wie de rampzalige cliffhanger niet gaat overleven!
 
Het meest voor de hand liggende antwoord is Wiet, zij ontbreekt op de foto.
Maar op zich is het wel een zekerheidje dat Wiet, gespeeld door Pip Pellens,
de serie gaat verlaten. In de laatste weken van het vorige seizoen was te zien
dat ze opnieuw in psychische problemen kwam en helemaal doordraaide.
Zelfs wanneer zij de cliffhanger overleeft, dan nog zal ze op zeker worden opgesloten in een gesticht.
Tenzij ze onvindbaar op de vlucht slaat, maar dan nog verdwijnt ze uit Meerdijk en dus uit GTST.
 

Goed te zien dat Janine (Caroline de Bruijn) nog lekker in onze gezichten straalt,
wat speelt zij ongelofelijk goed en wat een warm karakter is Janine!
In de cliffhangeruitzending was te zien dat ze werd getroffen door een kogel,
maar ik durf er nu bijna gerust op te gaan slapen dat zij wel weer levend het ziekenhuis verlaat. Hetzelfde geldt voor Nina (Marly van der Velden), opnieuw een zeer goed neergezet karakter.
 

Verder staat Jef ook aan de zijkant van de cast.
Hij verdween afgelopen seizoen op mysterieuze wijze,
zodat acteur Bartho Braat een paar maandjes in de musical La Cage aux Folles kon spelen.
Hij keert dus ook heelhuids terug naar Meerdijk, gezellig!
 
Zal het dan toch Rosa zijn, die bezwijkt onder het puin van de feesttent?
Weliswaar behoort zij niet tot de vaste cast, ze loopt inmiddels toch al heel wat seizoenen rond in Meerdijk.
Mocht het zo zijn: wat ontzettend evil van de schrijvers! En wat zal ik Rosa dan gaan missen.
 


Update 15.00 uur: Vanavond heeft RTL Boulevard een reactie van Pip Pellens over de speculatie!


bron: zappen.blog
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op augustus 13, 2011, 23:36:20
Pip Pellens (Wiet): Ik zit nog heel lang in GTST


Met het publiceren van de GTST-castfoto seizoen 2011/12 leek iedereen er van uit te kunnen gaan dat Pip Pellens, die de rol van Wiet speelt, de serie gaat verlaten.

Maar volgens de actrice is daar absoluut geen sprake van. “Ik zit nog heel lang in Goede Tijden Slechte Tijden, dus ga maar kijken”, vertelt ze aan de camera’s van RTL Boulevard.
Toch is het raar; Wiet probeert Nina te vermoorden en verwondt bij het schieten Janine. Zelfs als het Openbaar Ministerie haar niet vervolgt, dan nog moet ze opgenomen worden in een psychiatrische inrichting.
 
Boulevard spreekt ook met Gigi Ravelli (Lorena) en Everon Jackson Hooi (Bing). Zij zijn erg te spreken over de eerste aflevering van het 22ste seizoen. Everon noemt het ‘heel spannend’, terwijl Ravelli de technische kant roemt. “Het is heel mooi en heel slow gefilmd”, teast ze over die eerste aflevering.
 
Op zaterdag 27 augustus is die bewuste aflevering te zien op een speciaal GTST-fan, nog voordat de soap terugkeert in de vooravond van RTL 4. Dan moet ook meer duidelijk worden over wie de cliffhanger niet overleeft en wat er met Wiet gaat gebeuren.


bron: zappen.blog
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 25, 2011, 16:48:41
Wiet verdwijnt uit GTST

Maandag 5 september gaan we eindelijk zien hoe de spannende cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden afloopt. Een kleine maand geleden werd er al druk gespeculeerd toen Pip Pellens (Wiet) niet op de nieuwe castfoto stond. Nu lijkt ook actrice Cynthia Abna (Bianca Bouwhuis) zich te hebben versproken.


Vlak voor de zomerstop zagen we hoe Wiet de bruiloft van Nina en Noud bruut verstoorde. De geesten, die ze opriep via haar wicca bord, fluisterden haar in dat Noud van haar was en Nina dood moest. En dus ging ze gewapend met de revolver van Jack richting het huwelijksfeestje. Dat Wiet geschoten heeft hebben we allemaal kunnen zien. Hoe het afloopt wordt pas volgende week duidelijk. Zou Wiet naar de gevangenis gaan of erger nog...zelfmoord?

'Het begint bij Goede Tijden altijd heel leuk met afscheidsfilmpjes, waarbij de allereerste scène en de allerlaatste scène worden laten zien. We hebben voor de zomer afscheid genomen van Pip.. Ik weet niet of ik dat mag zeggen eigenlijk.. Maar dat wordt een heel mooi filmpje', zei Cynthia Abna.
 
(http://static2.ad.nl/static/photo/2011/5/7/5/20110825163031/media_xl_922835.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op september 06, 2011, 15:40:16
vond idd ook de 1e een beetje raar lopen ivm de gewonden, maar ik denk dat ze hiervoor gekozen hebben omdat er zo meer aandacht is voor iedere gewonde, en verhaallijnen.

ook ik denk dat roza dood gaat, dit ivm onderstaande stukje wat ik vorige week al gelezen had, diverse gidsen stond iets in en er is heeeel veel te vinden op internet.
tineke gaat niet dood, jef komt immers terug en wie anders kan vertellen waar hij is.

gisteren boulevard gezien, lucas gaat er 3 maanden tussen uit, dus die blijft in coma.


Maar liefst 1.6 miljoen kijkers zien de start van een nieuw seizoen GTST


Gisteravond trok de bijzonder spannende eerste aflevering van het 22ste seizoen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ een miljoenenpubliek. Maar liefst 1,6 miljoen kijkers (en een zenderaandeel van 28,5% in Boodschappers 20-49 jaar, bron sko) stemde af op de populaire serie. De 4500 fans die de aflevering al eerder zagen tijdens het succesvolle event ‘GTST Live’ op zaterdag 27 augustus jl., hebben het nog spannend weten te houden voor de rest van Nederland door niets te laten lekken.
 
Vanavond is te zien hoe de familie De Jong er aan toe is na de ramp. Hoewel Rikki (Robin Martens) er met een lichte verwonding vanaf komt, krijgt zij een schokkende mededeling die haar hele leven op haar kop zet. En het toch al verstoorde vertrouwen tussen haar vader Rik (Ferri Somogyi) en Charlie (Lieke van Lexmond) zwaar op de proef stelt. En dat terwijl een ander familielid vecht voor zijn leven…
 
Laura (Jette van der Meij) maakt zich grote zorgen als Tineke (Mary-Lou van Stenis), die eigenlijk Tanya is en als enige weet waar Jef (Bartho Braat) is, ook zwaar gewond blijkt. Komt Tineke/Tanya op tijd bij om te vertellen wat er met Jef is gebeurd?
 
En toch nog plotseling overlijdt een geliefde inwoner van Meerdijk. Een dood met vergaande gevolgen, die de verhoudingen in het toch al door emoties en spanningen verscheurde stadje nog verder onder druk zetten…

bron; tienfan.nlik vertel verder niks, heb de aflevering al op rtl lounge gezien!
veel kijkplezier vanavond!

Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 07, 2011, 11:37:26
Elly de Graaf neemt afscheid

AMSTERDAM -  Na elf jaar neemt Elly de Graaf afscheid van haar alter ego Rosa. De huishoudster van Ludo Sanders verlaat de serie Goede Tijden, Slechte Tijden.


Ruim twaalf weken moest de actrice, die sinds 2000 in GTST de – ongetwijfeld langste – gastrol ooit vertolkte, haar lippen stijf op elkaar houden.

Al vóór de zomerstop had ze haar laatste draaidag er op zitten. "Ik wil ook direct tegen iedereen zeggen: ’sorry dat ik zo gejokt heb’".

Elly vervolgt: "Tegelijkertijd vind ik het heel mooi dat dit grote geheim niet is ontdekt. Dit is echt mijn dag. Met de zomercliffhanger heeft iemand bedacht dat het deze kant op zou gaan. Ik ben er met een kleine rol in gekomen maar ga er met een harde knal uit.”

(http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/5/153593.jpg) (http://www.uploadplaatjes.nl/plaatje.php?id=124158)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op september 08, 2011, 22:15:33
Galjaard: GTST profiteert mee van succes RTL 4


Met dik 1,6 miljoen kijkers voert Goede Tijden Slechte Tijden de kijkcijfer top 25 van de woensdag aan.
Al heel de week noteert Stichting Kijkonderzoek hoge kijkcijfers voor de RTL-soap. Het afscheid van Rosa Gonzalez lokte gisteren toch weer 17 duizend kijkers meer naar RTL 4 dan afgelopen maandag, de eerste uitzending na de verwoestende cliffhanger.
Zenderbaas Erland Galjaard heeft wel een verklaring voor het succes. ~Een paar jaar terug is er natuurlijk veel ten goede veranderd. Maar Goede Tijden Slechte Tijden profiteert ook mee van het succes van de zender.~
 
GTST heeft het afgelopen seizoen het beste sinds tijden gedraaid, met kijkcijfers die dikwijls boven de 1,5 miljoen uitkwamen. Dat terwijl de soap drie jaar terug zo nu en dan wel eens onder het miljoen scoorde. Het zenderteam heeft toen ingegrepen. Verhaallijnen moesten dichterbij de realiteit komen te staan, de spanningsbogen werden korter, er kwamen meer buitenscenes en om het familiegevoel terug te brengen, werd de familie Huygens de serie in geschreven. Deze is inmiddels vervangen in de familie Bouwhuis.
 
Galjaard: ~Met name de spanningsboog vind ik van belang. Dat er steeds iets opgebouwd wordt. Dat houdt de attentiewaarde van de soap heel hoog.~ Ook noemt hij het aantrekken van goede acteurs belangrijk. ~Dat is twee jaar terug ingezet. Het was weer salonfahig om in GTST te spelen. Daarvoor was het een beetje -moet je dat nou wel doen?-, toen het zo donker was. Dat is nu voorbij.~
 
Niet alleen GTST scoort hoge kijkcijfers, heel RTL 4 heeft nu al bijna twee jaar de wind mee. ~Daar profiteert GTST ook van, net zoals veel andere formats. RTL 4 scoort nu zo hoog, dat heel veel andere programma s ook hoger scoren dan normaalgesproken op andere zenders. Dat is de bonusfactor van een plekje op deze zender.~
 
Het afgelopen seizoen maakte de homorelatie tussen Edwin en Lucas flink wat los in de maatschappij. ~Die ophef heeft me wel verbaasd, ik dacht dat we iets verder waren met de acceptatie in Nederland.~ Toch heeft het Galjaard niet geinspireerd om GTST aan te wenden voor meer maatschappelijke taboes. ~Ik vind niet dat je iets moet schrijven om dat maar eens aan te doen. Een soap is natuurlijk een uitvergroting van het reele leven, daar horen alle vormen van relaties en geaardheden bij.~


bron; zappen.blog
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 16, 2011, 01:05:25
Gigi Ravelli verklapt nieuwe liefdes voor Lorena in GTST

Er breken weer goede tijden aan voor Lorena Gonzalez in Goede Tijden Slechte Tijden. De start van dit seizoen kende slechte tijden met het overlijden van haar moeder en de gifbeker is nog niet helemaal leeg. Actrice Gigi Ravelli verklapt dat de relatie van Lorena en Jack van Houten op de klippen loopt. “Hun relatie komt natuurlijk onder druk te staan omdat zijn zusje mijn moeder heeft vermoord. In mijn ogen althans. Dus dat gaat niet helemaal goed en misschien komt er ook wel een andere leuke man tussendoor? Ja, er komt dus iemand anders langs.”

 
Deze man is ‘nieuw bloed’ in soapdorp Meerdijk. “En bij een nieuwe man in Meerdijk denkt Lorena: nieuwe man, nieuwe kansen”, aldus Ravelli bij RTL Boulevard. Het gaat vermoedelijk om een gastrolletje, want deze man is geen blijvertje. De passie blijft bij slechts een kus. Maar daarna papt Lorena aan met iemand anders in Meerdijk. “Ik zoen iemand van wie je het totaal niet zou verwachten. Maar dat is pas over een tijdje.”
 
Nou, wie oh wie zal dat zijn? Gaat ze terug naar Nick of Danny? Of papt ze dit keer aan met Rik of Edwin? Mogelijkheden te over. Speculeren maar!

(http://farm7.static.flickr.com/6085/6148427532_35d7b48e53_m.jpg)

Bron:zappenblog.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 19, 2011, 14:09:55
Carlo en Irene primeuren nieuwe GTST-hunk in Life4You

Meerdijk krijgt vers bloed. Binnenkort maakt een aantrekkelijke jonge acteur zijn opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden. Over zijn identiteit wordt uiterst geheimzinnig gedaan, maar vanaf zondag is dat verleden tijd. Dan zullen Carlo Boszhard en Irene Moors Nederland laten kennis maken met de acteur. “Over hem gaat de komende jaren flink gesproken worden”, teast Irene. “Het is een nieuwe hunk die bij ons wordt gelanceerd als de nieuwe, upcoming knappe jongen.”

 
Afgelopen week maakte Gigi Ravelli al bekend dat haar alter ego Lorena jacht maakt op een nieuwe jongen in Meerdijk. Ik vermoed dat het hierbij om dezelfde figuur gaat.

(http://farm5.static.flickr.com/4149/5040157714_68c12fb8a0_m.jpg)

Bron: zappen.blog
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 25, 2011, 20:44:14
Kevin Hassing in GTST

AMSTERDAM -  Een nieuwe acteur stapt komende week het fictieve soapdorp van Goede Tijden, Slechte Tijden binnen. Kevin Hassing verschijnt vanaf vrijdag op het Meerdijk-toneel.Kevin speelt de rol van Ron Bos, een knappe arts die de turbulente relatie van Lorena (Gigi Ravelli) en Jack (Mark van Eeuwen) overhoop gooit. “Ron drinkt vaak een drankje in dorpscafé De Koning,” vertelt Kevin bij Life4You. “Lorena ziet hem wel zitten, maar meer dan dat vertel ik nog niet.”


Vrijdag is Kevin voor het eerst te bewonderen in Nederlands langstlopende soapserie. “Ik was heel zenuwachtig voor de eerste draaidag, maar de eerste uitzending vind ik nog spannender,” geeft hij toe. De acteur speelde eerder in de Co-assistent en Flikken Maastricht.

De laatste keer dat er nieuwe acteurs in de soapserie kwamen was in 2010. Toen kwam de familie Bouwhuis de cast versterken.

 (http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/6/177425.jpg) (http://www.uploadplaatjes.nl/plaatje.php?id=148051)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op september 26, 2011, 22:49:20

Lieke van Lexmond stopt 11 november met GTST


 AMSTERDAM - Lieke van Lexmond kan aftellen. De actrice heeft op 11 november haar laatste draaidag voor Goede Tijden, Slechte Tijden.Van Lexmond, die in 2002 haar debuut maakte in de soap, kondigde in juni aan afscheid te nemen van haar alter ego Charlie Fischer.

Charlie en ik hebben 11-11-11 onze laatste draaidag, twittert Van Lexmond maandag. Geniet intens van mijn laatste weken, ontroerend wel.

De 29-jarige actrice is na haar laatste draaidag nog maanden te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Charlie Fischer komt pas in januari voor het laatst voorbij in het fictieve Meerdijk.

Verder ontwikkelen:
 Van Lexmond kondigde in juni aan afscheid te nemen van de soap. Ze wil zich verder ontwikkelen en het is lastig om dingen te doen naast Goede Tijden, Slechte Tijden, reageerde een woordvoerder van RTL destijds. We vinden het erg jammer, maar het is een logische stap.

Hoe Van Lexmonds personage uit de soap wordt geschreven, is nog een groot geheim. Lieke liet eerder al doorschemeren dat ze hoopt dat Charlie blijft leven, zodat ze ooit nog eens terug kan keren in GTST. Het lijkt me geweldig om in de toekomst nog eens met de serie te mogen flirten.


bron: nu.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 05, 2011, 18:33:42
Marian Mudder in GTST

AMSTERDAM -  Actrice Marian Mudder gaat een rol spelen in GTST. Producent Endemol wil nog niet verklappen in welke hoedanigheid de 48-jarige actrice te zien zal zijn. "Het wordt een kleine gastrol die zich in en om het ziekenhuis van Meerdijk afspeelt", laat een woordvoerder weten.


Marian was al eerder in een serie op RTL 4 te zien: zij speelde de rol van Vera Prins in de televisieserie Baantjer.

(http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/6/195651.jpg) (http://www.uploadplaatjes.nl/plaatje.php?id=166300)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 06, 2011, 14:04:18
Jan Kooijman stopt met GTST

 
AMSTERDAM -  Na bijna drie jaar trouwe dienst, stopt Jan Kooijman eind dit jaar met zijn rol van Danny de Jong in GTST.  De acteur, die naast zijn rol in de soap ook al te zien is als jurylid in So you think you can dance en al presentator van Ik kom bij je eten, wil zijn horizon verbreden. "Na drie jaar GTST is het tijd voor nieuwe stappen.


Er komt een nieuw programma aan eind dit jaar bij RTL 4, Sunday Nigt Fever, ik ben in gesprek over enkele formats, stel een leuke CD samen van jong talent en hoop in de nabije toekomst leuke en mooie rollen te kunnen spelen", vertelt hij.

Vrijdag 23 december heeft Jan zijn laatste draaidag. Hij zal nog tot begin maart 2012 te zien zijn in GTST.

(http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00904/newPic_4772_jpg_904987e.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 15, 2011, 13:22:36
Nieuwe afleveringen GTST voortaan eerst op internet

Omroep RTL 4 gaat de nieuwe afleveringen van de populaire soap 'Goede Tijden Slechte Tijden' voortaan eerst aanbieden op internet. Na afloop van de 'gewone' uitzending op televisie, kunnen fans tegen een vergoeding van 99 cent alvast kijken naar de volgende uitzending.


Het idee is overigens niet nieuw:  RTL heeft het concept uitgetest bij de series Oh Oh Cherso en Spartacus. Volgens een woordvoerder van RTL bleek hieruit 'dat de kijker een groeiende behoefte heeft aan het vooruitkijken van programma's.'

De afleveringen zijn te vinden op RTLxl.nl. (http://RTLxl.nl.)

(http://static0.ad.nl/static/photo/2011/7/13/9/20111114114330/media_xl_1011054.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op februari 08, 2012, 13:19:54
Heel even duikt in GTST nieuw personage op

Morgen maken kijkers van de RTL 4-soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kennis met een nieuw personage. Actrice Roosmarijn van Bohemen gaat aan de slag als toiletjuffrouw Edit bij Dansatoria, een club in Meerdijk.

 Actrice Roosmarijn van Bohemen is bekend van de musical 'Urintown' en als voormalig gezicht van supermarktketen C1000.

Edit is op tv echter een eendagsvlieg. Vanaf vrijdag is ze alleen nog te volgen in de onlinesoap Echt Weer Edit. Twaalf weken lang zijn haar belevenissen elke vrijdag, direct na de tv-uitzending van 'Goede Tijden, Slechte Tijden', te volgen via GTST.nl. Elke aflevering duurt twee minuten.

'Echt Weer Edit' is na 'Gooische Frieten' en 'De Zomer van Britt & Ymke' het derde web-only programma van RTL Nederland.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2012/9/3/13/20120208105358/media_xl_1105258.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 02, 2012, 22:42:32
Louis 'Mega Toby' Talpe krijgt hoofdrol in GTST

De Vlaamse acteur Louis Talpe, bekend van zijn rol als agent Toby in de kinderserie Mega Mindy, krijgt een hoofdrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Talpe zal vanaf maandag te zien zijn in de populaire soap van RTL4.


 'Louis kruipt in de huid van de mysterieuze Mike Brandt. Zijn personage zal in de loop van de afleveringen evolueren naar een begeerde en invloedrijke man in Meerdijk', staat er op de website van de 30-jarige Vlaamse acteur te lezen.

'Dit is meer dan een gastrol, het is een volwaardige rol voor een lange periode. Een aantal acteurs had het programma verlaten en dat gaf ruimte voor nieuwe gezichten', zegt woordvoerster Eva Peters van RTL. 'We waren op zoek naar een goede acteur, niet per se een Vlaming. Louis heeft een goeie auditie gedaan. Hij is ideaal voor de doelgroep van de soap, van 12 tot 49 jaar.'

(http://static3.ad.nl/static/photo/2012/18/12/4/20120302165745/media_xl_1137244.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 23, 2012, 14:05:28
Politieman Jack van Houten weg uit Meerdijk

Jack van Houten vertrekt uit Meerdijk. Ofwel: Mark van Eeuwen stopt met zijn acteerwerk voor Goede Tijden Slechte Tijden. Mark is tot dit besluit gekomen na wat onrust in zijn leven.

 
'Ik was al een beetje onrustig en het vertrek van een aantal collega's zette me dan ook aan het denken', laat hij los aan De Telegraaf.

Hij gaat verder: 'Drie maanden geleden heb ik gezegd dat ik wilde stoppen. Ik heb veel vlieguren gemaakt bij GTST, en ook echt leren acteren, maar het is tijd voor iets anders'. De 36-jarige acteur liep al 7 jaar rond in Meerdijk.

Hoe politieman Jack in november uit de serie verdwijnt is nog 'top secret'.


http://www.youtube.com/v/L4S3yn2EiIg?version=3&hl=nl_NL&rel=0

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 03, 2012, 18:24:24
Slechte tijden voor Everon

Everon Jackson Hooi heeft als zijn personage Bing in GTST al heel veel meegemaakt. In het echte leven krijgt de acteur nu ook een grote klap te verwerken.
Een aantal weken geleden stuurde Everon opmerkelijke berichten de wereld in. Via Twitter en Facebook liet hij iedereen weten dat hij het op dat moment erg zwaar had. De acteur was er echter nog niet klaar voor om dit nieuws met de buitenwereld te delen.


Na weken van afwezigheid op social media en hét fan-evenement GTST LIVE! verbreekt de acteur exclusief bij RTL Boulevard de stilte.

18.35 uur Boulevard op 4

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 26, 2012, 17:54:32
Turkse homoliefde in GTST

Na de controversiële aflevering van vorig jaar waarin te zien was hoe twee mannen de liefde met elkaar bedreven, gaat GTST nu nóg een stapje verder.


Vanavond is te zien hoe Lucas, gespeeld door Ferry Doedens, gaat strippen voor kasthomo Bilal, het personage van Sinan Eroglu. Lucas probeert Bilal al weken uit de kast te trekken, maar is nooit verder gekomen dan een simpele zoen. Vanavond lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren.

De scène is nog niet op televisie geweest, maar Ferry Doedens heeft al heel wat reacties gehad. Zo plaatst hij op Twitter: “M'n twitter wordt overspoeld met mensen die de shortie al hebben gezien van vanavond.. en ja daar ben ik te zien zonder t-shirt. Heb er hard voor moeten trainen met Tom Barten, it pays off hehe...”

(http://www.uploadplaatjes.nl/img/n/693263.jpg) (http://www.uploadplaatjes.nl/image/view/693263)

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 28, 2012, 11:25:35
Bilal is trots op zijn homo-rol in GTST

Acteur Sinan Eroglu, beter bekend als Bilal in GTST, is trots op zijn rol als homoseksuele Turkse jongen in 's lands oudste soapserie. En: zijn omgeving ook! "Ik hield rekening met een stortvloed aan negatieve reacties van allochtonen", vertelt Sinan vrijdag in het AD, maar dat blijkt mee te vallen. Hij krijgt naar eigen zeggen voornamelijk complimenten.


Mensen vinden volgens de acteur dat hij respect verdient door de moeilijke rol op te pakken, en tegelijkertijd een heleboel mensen helpt met hun acceptatie in de maatschappij.

Sinan: "Een homoseksuele relatie tussen twee mannen is één ding, maar spraakmakender wordt het als het om een verhouding gaat tussen een autochtone man en een met zijn seksuele identiteit worstelende moslim. Ik zie het als een uitdaging om Bilal zo geloofwaardig mogelijk neer te zetten."

"Het waren best kwetsbare situaties en scènes die Ferry en ik speelden, terwijl het hele productieteam stond mee te kijken. Het vergde de nodige concentratie en veel inlevingsvermogen om alles zo realistisch mogelijk over te laten komen", zo beschrijft hij de sfeer op de set.

Al blijft GTST natuurlijk uiteindelijk ook vooral gewoon werk: "Maar heel diep gingen we nu ook weer niet. Toen één van die zoenscènes klaar was, zijn we, alsof er niets was gebeurd, gewoon lekker gaan lunchen met z’n allen."

Verder vertelt Sinan in het interview ook nog hoe GTST zijn carrière op de rails helpt. Sinds hij in de soap speelt, krijgt hij een keur aan andere rollen aangeboden. Iets waar hij natuurlijk dolgelukkig van wordt.

(http://www.uploadplaatjes.nl/img/n/694190.jpg) (http://www.uploadplaatjes.nl/image/view/694190)

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 24, 2012, 12:10:42
Jack van Houten vaart Goede Tijden Slechte Tijden uit

 Goede Tijden Slechte Tijden neemt afscheid van Jack van Houten. Op vrijdag 9 november is de voormalig politieman voor het laatst te zien in Meerdijk.


Jacks vertolker Mark van Eeuwen maakte al in augustus bekend te stoppen met de rol, die hij ruim zeven jaar lang heeft gespeeld, om zijn horizon te verbreden.

De acteur zal zijn laatste scène 'uitvaren'. De vraag is of hij dit alleen doet of zijn liefje Lorena meeneemt. Nadat Lorena is teruggekeerd van haar reis naar Australië en het geld van haar overleden tante heeft geërfd, komt Jack met een in zijn ogen briljant plan, meldt RTL in een persbericht.

Jack stelt Lorena voor om een wereldreis te maken met zijn zeilboot. Zijn boot is al 'Lorena-proof' gemaakt. De blondine ziet het gehele plan echter niet zitten en blijkt er andere ambities op na te houden. De twee proberen er samen uit te komen, maar dat gaat gepaard met ruzies, discussies en twijfels. Kiezen ze voor de liefde of kiezen ze voor hun eigen droom?

(http://www.freebits.nl/images/4371_ad.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=4371_ad.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 24, 2012, 16:54:53
GTST-acteur wint Gay Media Award

AMSTERDAM -  Sinan Eroglu, beter bekend als de homoseksuele Bilal Demir in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft de Gay Media Award 2012 gewonnen.  Sinan, die in GTST een heftige liefdesscene speelde met Ferry Doedens, heeft de prijs gewonnen omdat hij homoseksualiteit op een positieve manier in het nieuws heeft gebracht.


"Sinan Eroglu heeft veel lef getoond door zo'n spraakmakende rol op zich te nemen en daarmee het gesprek in veel gelovige gezinnen te openen", vindt Frederik van den Bosch, directeur van website Gay.nl.

En ook Marc Puntman van OUTTV vindt dat Sinan de prijs dubbel en dwars heeft verdiend. "GTST heeft dit jaar wederom op een onconventionele manier homoseksualiteit in een positief daglicht gesteld. Dit hebben zij op een uiterst respectvolle manier gedaan. Sinan heeft door zijn rol van Bilal veel tongen losgemaakt en zorgde uiteindelijk met zijn kus voor een memorabel televisiemoment.”

(http://www.freebits.nl/images/3981_G.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=3981_G.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 15, 2013, 22:02:53
GTST-acteur Beau Schneider vervangen

AMSTERDAM - Beau Schneider, die de rol van Tim Loderus speelt in GTST, zal de komende twee weken niet in de soap te bewonderen zijn.


Vaste kijkers zal het dinsdag niet ontgaan zijn dat de rol van Tim, een aanwezig personage in GTST, niet door de vertrouwde Schneider werd gespeeld.

Beau wordt vanwege het overlijden van zijn moeder, actrice Will van Kralingen, de komende twee weken in de serie vervangen door acteur Ayal Oost.

Op Twitter kon de 'nieuwe Tim' niet bepaald op een warm onthaal rekenen. Veel trouwe kijkers waren enorm verrast en totaal niet te spreken over de vervanger van Beau.

Will overleed vorig jaar op 9 november aan de gevolgen van kanker. De actrice werd 61 jaar oud. Beau maakte een verschrikkelijk moeilijke tijd door, maar pakte mede dankzij de hulp van zijn collega’s de draad toch weer op.

"Ik heb ontzettend lieve collega's. Zij slepen me er doorheen. We houden elkaar goed vast in de familie. Ik denk veel aan mijn moeder, maar ik vind het heerlijk om gewoon door te gaan," liet hij destijds weten.

(http://www.freebits.nl/images/7511_el.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=7511_el.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 29, 2013, 12:31:42
Dinsdag: Dubbel GTST

Na het vervallen van GTST op maandagavond, wordt er vanavond een dubbele aflevering van 'Goede Tijden slechte Tijden' uitgezonden. Vanaf 20:00 uur kijk je dus twee keer zo lang naar je favoriete soap op RTL 4.


Ook op woensdagochtend om 11:00 uur kijk je naar een dubbele herhaling op RTL 4. Dit houdt in dat de ochtendherhaling van vandaag tevens komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komt een dubbele aflevering van 'The Bold & The Beautiful'.

(http://data.rtl.nl/_internal/gridimage_v3!0/bbvnwpxjn4csrnrfidpa5ly0n1mgq89/23_castfoto_600x302.jpg)

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op februari 13, 2013, 11:54:38
Marjolijn Touw in Goede Tijden, Slechte Tijden

AMSTERDAM - Musicalster Marjolijn Touw heeft een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden te pakken.Marjolijn speelt de rol van Frederique Weber, de vrouw waar Jef Alberts (Bartho Braat) behoorlijk van onder de indruk is na een geslaagde blind date.


De actrice en musicalster zal vanaf 13 maart de boel in Meerdijk op stelten zetten.

Onder anderen Joke Bruijs, Willeke Alberti en Terence Scheurs scoorden al eerder een gastrol in de langstlopende soap van Nederland.

(http://www.freebits.nl/images/9861_el.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=9861_el.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 25, 2013, 11:46:40
Lief en leed in zorgcentrum Malaika

Het leven in zorgcentrum Malaika gaat zijn dagelijkse hectische gangetje, tot drie nieuwe stagiaires de boel op z'n kop zetten. Hun komst levert stof op voor een dagelijkse portie drama, intrige en romantiek tussen de verbanddozen en medicijnkasten.

In Malaika krijgen de verpleegkundigen in het gelijknamige zorgcentrum te maken met ingrijpende gebeurtenissen op werk en privé-gebied. De nieuwe dagelijkse soap volgt hen bij hun werk in het verpleegtehuis en bij de patiënten thuis.

Passie

Bijzonder aan Malaika is dat de cast bestaat uit acteurs die ervaring hebben in de zorg. Jasmine Sendar ging na haar exit uit Onderweg naar morgen aan de slag in de thuiszorg. "Voor mij was het noodzaak om te werken en de thuiszorg kwam op mijn pad. Ik heb het tweeënhalf jaar gedaan, al is acteren altijd mijn passie gebleven. Dat ze voor Malaika zochten naar acteurs met zorgervaring - het heeft zo moeten zijn, denk ik."

Geluiden
Jasmins collega Curt Fortin (Voetbalvrouwen, ONM) is erg te spreken over de serie, met name over de opnamelocatie. "ONM werd in de studio in Aalsmeer opgenomen, we draaien Malaika gedeeltelijk in een echt zorgcentrum. Je krijgt hierdoor geluiden van de buitenwereld mee. Dat geeft een heel ander gevoel. Het lijkt nu wel of ik in een film of serie rondloop."


Een echt zorgcentrum

Als ervaringsdeskundige in de zorg is Jasmine erg tevreden met de set van Malaika. "Het is echt een zorgcentrum geweest. Toen ik er kwam voelde ik dat er daadwerkelijk oude mensen hebben gewoond. Je komt niet alleen op de set binnen, je komt het zorgcentrum Malaika binnen."

Elke werkdag:  Zender:RTL 5, Datum:25 maart 2013, Uitzendtijd:19:00 - 19:30 uur

(http://www.freebits.nl/images/1921_tv.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=1921_tv.jpg)

Bron: TV-Gids
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op april 15, 2013, 11:32:16
Inge Schrama vervangen in GTST

AMSTERDAM - Vanaf maandagavond speelt actrice Sanne Langelaar de rol van Sjors in GTST. Inge Schrama gaat eerder met zwangerschapsverlof dan gepland.

Sanne Langelaar, die de komende zes weken in de populaire soap te zien is, hoopt dat ze door de GTST-fans geaccepteerd wordt.

"Ik hou er rekening mee dat de trouwe kijkers even moeten wennen", vertelt de 28-jarige actrice in Metro. "Als je met je hoofd op tv komt, heeft iedereen daar direct een mening over. Ik hoop dat de GTST-fans mild zullen zijn."

Inge Schrama (27) is vorige week bevallen van dochtertje Betty Sue. Het is het eerste kindje voor de 27-jarige actrice en haar geliefde Daniël Samkalden.

(http://images0.tcdn.nl/incoming/article21480035.ece/BINARY/d/sannelangelaar.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op april 24, 2013, 21:30:15
(http://www.showbiznewz.nl/artikelen/hoofd/foto_24541_louis-talpe-wordt-uit-gtst-geschreven.jpg)


Louis Talpe wordt uit GTST geschreven


Louis Talpe, bij het publiek beter bekend als Mike Brandt, gaat Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten.

Het vertrek van de Vlaamse acteur komt door zijn drukke schema. Als ik iets voor bijvoorbeeld Mega Mindy moest opnemen, werd er altijd zo geschoven met de schema s dat ik daar tijd voor had. Maar het repeteren van 14-18 zal heel veel tijd in beslag nemen, dat is niet te combineren met de soap. De schrijvers gaan nu een manier bedenken om mij er volgend jaar uit te schrijven, vertelt hij aan Story.

Zijn fans kunnen gelukkig opgelucht ademhalen. Het vertrek van Mike uit de serie is maar tijdelijk. Ik ga er maar tijdelijk uit. Vanwege de flexwet moet ik sowieso de serie voor drie maanden verlaten. Gelukkig kan ik die opnemen als we gaan repeteren voor 14-18. Als de musical eenmaal door het land gaat, moet ik deze met GTST combineren.

Wellicht dat de hunk er in de soap vandoor gaat met Lorenas geld.


bron showbiznewz.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op april 24, 2013, 21:34:12
(http://1-ps.googleusercontent.com/x/zappen.blog.nl/farm9.staticflickr.com/8386/240x157x8668667375_45a5c00a82_m.jpg.pagespeed.ic.2H_eQYn2jg.jpg)

Dood Danny de Jong wordt opgerakeld
 


Goede Tijden Slechte Tijden kent heel wat tikkende tijdbommetjes. Verhaallijnen die nu ogenschijnlijk stilliggen, maar die met het grootste gemak kunnen worden opgeblazen.Martine Hafkamp die haar terugkeer maakt in Meerdijk. Ludo die ontdekt dat Maxime inderdaad de opdrachtgever van Maarten blijkt, de man die zijn huwelijk met Janine de vernieling in hielp. Of dat uitkomt dat Aysen Baydar wel degelijk met de dood van Danny de Jong heeft te maken. Dat laatste lijkt nu uit te gaan komen.

In Meerdijk gaat een rechercheur aan de slag met oude zaken, waaronder de dood van Danny de Jong, toentertijd gespeeld door Jan Kooijman. Danny kwam om door een val van de trap. Velen denken dat het hier om een ongeluk gaat, maar de kijker heeft kunnen zien dat de val kwam na een verbale, intimiderende woordenwisseling met Aysen. Na de val zette ze een ongeluk in scène en vluchtte ze huize De Jong uit.
 
Als de waarheid nu uitkomt, gaat dat zeker gevolgen hebben. Aysen kan haar baan bij de politie waarschijnlijk wel vaarwel zeggen. En wat gebeurt er met het net verloofde koppeltje Nuran en Rik? Wil Rik wel verder met Nuran, die al die tijd heeft geweten dat er iets niet in de haak was?
 
Met nog zoon twee maanden tot de zomerstop – en bijbehorende cliffhanger – lijken de schrijvers de eerste munitie te prepareren.
Spannend!

bron zappen.blog
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: sillysyl op april 26, 2013, 15:36:10
(http://www.bureaugrosfeld.nl/object.164.img.php?itemId=160)

Dave Mantel  (menno in gtst, rijks recherche)


Dave werd geboren op 15 september 1981 in Amsterdam.
Na zijn eindexamen deed hij auditie voor verschillende toneelscholen om uiteindelijk
te kiezen voor de Amsterdamse toneel school en Kleinkunst academie waar hij in
2005 afstudeerde als acteur en maker.

 

Tijdens zijn opleiding werd hij op schrijfgebied intensief
begeleid door schrijver Rob de Graaf.

Tijdens zijn opleiding speelde Dave in onder andere ;
En Toen Waren Er Nog Maar… naar De tien kleine negertjes van Agatha Christie
in regie van Mette Bouhuijs, de Bellevue lunchvoorstelling ZONDE!
In regie van Marcus van Azzini en als Demetrius in Midzomernachtdroom in regie van Johan Doesburg.

 

De laatste jaren is Dave steeds meer werkzaam op tv en film gebied, waaronder in;
De Groeten van Mike en Sonny Boy van Maria Peters,
Suskind van Rudolf van den Berg, Quiz van Dick Maas
en in Majesteit van Peter de Baan in de rol van Prins Constantijn.

 
Op tv was Dave o.a. te zien in de series;
Dokter Tinus, De Grote Markt en
in ONM / Onderweg naar Morgen in de rol van Pieter.

En in meerdere commercials waaronder van; Andrelon, Staatsloterij en KPN Hi.


In het theater was Dave ondermeer te zien in Bedgeheimen van Mussen en Zwanen
geschreven en geregisseerd door Haye van der Heyden,
Coriolanus van Shakespeare in regie van Bas Jansen en de jeugdvoorstelling
Nog even nog even nog van Het Laagland in regie van Silvia Andringa.

 
Naast acteur is Dave ook fotograaf en filmmaker.
Als fotograaf is hij o.a. gericht op Fashion, Straatportretten (Buitenland),
Studioportretten en Set&Stage fotografie.

Als filmmaker (D.O.P./Editor) mede documentaires, fashion en drama.


bron; bureaugrosfeld.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juli 05, 2013, 22:23:33
Wie overleeft cliffhanger GTST niet?

De traditionele cliffhanger van Goede tijden, slechte tijden heeft vrijdag een dodelijk slachtoffer geëist. Eén van de bewoners van Meerdijk zien we na de zomerstop niet meer terug.


Alles wijst er op dat het Nuran is van wie de parachute niet opent tijdens haar vrijgezellenfeest. Rik moest het feestje missen omdat hij in bed lag met de mysterieuze Femke. Als hij uiteindelijk toch aankomt, ziet hij iemand een doodsmak maken.

Aan zijn reactie te zien, is het zijn aanstaande bruid die valt. Verantwoordelijk voor het drama lijkt Bing. Hij legt bij de politie al min of meer een bekentenis af. Om het helemaal zeker te weten, zullen GTST-fans toch de hele zomer moeten wachten.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2013/2/14/5/20130705215332/media_xll_1740440.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juli 29, 2013, 17:04:40
Mysterie GTST-sprong half opgelost

AMSTERDAM - Aysen, Mike, Nina, Noud of Wiet, een van hen slaat te pletter in GTST. Voor Gigi Ravelli is haar soapavontuur in elk geval niet ten einde.

De blondine is volgend seizoen weer te zien als Lorena. Maxime, Nuran en Rikki waren ook al 'veilig', blijkt uit aanwijzingen in de speciale App om het mysterie op te lossen.

Er gaan wilde theorieën rond op internet. Het zou ook een droom geweest kunnen zijn van iemand. Zoals Rik die zelf niet sprong maar net op zijn motor aan kwam rijden.

Of Bing, die vlak voor de vrijgezellensprong ter ere van de bruiloft van Rik en Nuran werd gearresteerd. Andere fans zeggen dat Ludo een vinger in de pap had en daarom Nina niet kan sneuvelen. Wie denk jij dat volgend seizoen niet terugkeert in de soap?

Bron:Telegraaf


Stem mee op onze poll. Succes!
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juli 30, 2013, 23:34:56
Primeur: de nieuwe castfoto GTST

De harten van de GTST-fans gaan weer sneller kloppen. De castfoto van de populaire soap is naar buiten gebracht. RTL Boulevard heeft de primeur om de foto als eerste te laten zien.

De grote vraag blijft nog steeds: Wie viel te pletter na de parachutesprong in de laatste aflevering voor de zomerstop? Die vraag wordt niet beantwoord als je naar de foto kijkt. Alle acteurs staan netjes in zwart-wit kleding op de foto.

Op 2 september is Goede Tijden Slechte Tijden weer op de buis.

(http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/inline_large/public/content/images/2013/07/30/GTST_1.jpg?itok=xdxCOQ3L)

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 04, 2013, 16:01:34
Ruud Feltkamp niet dood in serie

AMSTERDAM - Acteur Ruud Feltkamp keert volgend seizoen gewoon terug in GTST.Ruud (Noud in de serie) is niet degene die te pletter slaat na de parachutesprong.


"Ik hoef het eindelijk niet meer te verbergen! Ik ben nog steeds springlevend :) #GTST," schrijft de acteur zondag op Twitter.

In de slotaflevering van de soap was te zien dat de parachute van één persoon niet openging. Stemmers op de poll op www.prive.nl denken te weten wie deze persoon is; 29% stemde op sexy schurk Louis Talpe.

Aysen kreeg 24% van de stemmen. Nina is met 9% het meest onwaarschijnlijk.

(http://images0.tcdn.nl/prive/article21308286.ece/BINARY/q/ruud+feltkamp+liggend.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 12, 2013, 10:05:40
Ook Pip Pellens overleeft sprong GTST

Na onder meer Ruud Feltkamp en Gigi Ravelli is ook Pip Pellens na de zomer gewoon weer te zien in 'Goede Tijden Slechte Tijden'.


Dat onthult een update van de razend populaire app Springlevend.

Volgens de soapies zelf is de cliff van het afgelopen seizoen één van de spannendste ooit. In de laatste aflevering voor de zomerstop maakten de acteurs een parachutesprong en één van de parachutes ging niet open.

De miljoenen fans moeten nog even geduld hebben, want de eerste episode van het nieuwe seizoen wordt op 2 september uitgezonden.

(http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape/public/content/images/archive/a4/pip_pellens_800.jpg?itok=LiAmJjSJ)

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 18, 2013, 15:35:33
Aysen overleeft sprong GTST

Aysen heeft de parachutesprong uit de cliffhanger van GTST overleefd. In de Springlevend-app is op een foto te zien dat het karakter, gespeeld door Dilan Yurdakul, veilig landt.

Er zijn nog twee karakters over van wie onduidelijk is hoe het met ze afloopt, namelijk Nina (Marly van der Velden) en Mike (Louis Talpe).

In de cliffhanger sprongen negen inwoners van Meerdijk uit het vliegtuig, waarbij te zien was dat een van de parachutes niet opende. De parachute was onklaar gemaakt. Van Rikki, Maxime, Lorena, Nuran, Noud en Wiet was al bekend dat ze de sprong hebben overleefd.

Het nieuwe seizoen van GTST begint op maandag 2 september.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2013/8/7/9/20130818144949/media_xll_1806699.jpg)
Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 24, 2013, 09:22:32
Fatale sprong GTST-personage uitgelekt

AMSTERDAM - Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden is nog niet begonnen, maar vandaag is uitgelekt welk GTST-personage de fatale parachutesprong maakt..


Louis Talpe, die de rol van Mike Brandts speelt, is degene die de zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden niet overleefd. Dit schrijven fans die aanwezig zijn op het jaarlijkse ‘GTST Live event’, op Twitter.

Louis verlaat na ruim anderhalf jaar de serie om zich meer te concentreren op andere projecten. Marly van der Velden is hierdoor automatisch te zien in het 24ste seizoen van GTST.

(http://images0.tcdn.nl/incoming/article21146234.ece/BINARY/d/louis+talpe.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 24, 2013, 12:28:42
(http://tvgidsassets.nl/upload/g/gtst-13t2.png)

Goede Tijden, Slechte Tijden
Zender:RTL 4
Datum:26 augustus 2013
Uitzendtijd:20:00 - 20:30 uur
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 02, 2013, 14:35:36
Welke soapie stort te pletter in GTST?

Tijdens de spannende GTST-cliffhanger zagen 1,8 miljoen Nederlanders begin juli één Meerdijker zonder parachute uit een vliegtuig storten. Wie overleeft deze sprong niet: Nina of Mike?


Seizoen 23 van GTST sloot af met een enorme klap. Eén van de inwoners van Meerdijk raakte met een dodelijke smak de grond. RTL maakte deze zomer steeds meer namen van overlevenden bekend. Inmiddels zijn er twee mogelijke slachtoffers over: Nina en Mike.

Schok
De schok is groot in Meerdijk wanneer bekend wordt dat er iemand is overleden na de parachutesprong. Veel van de springers zijn volledig overstuur. Rik bleef op de grond en zag Nina of Mike voor zijn ogen neerstorten. In het nieuwe seizoen probeert hij de familie en vrienden van het slachtoffer tot steun te zijn.

Sabotage
Het slachtoffer is bijna bekend, maar het blijft nog even gissen wie er verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval. Alle springers lijken een motief te hebben om de boel te saboteren. Zorgde Ludo ervoor dat Mike neerstortte of heeft Wiet met Nina’s parachute gerommeld?

(http://tvgidsassets.nl/upload/m/Marly_vd_Velden_13a.jpg)

Bron:TV-Gids
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 12, 2013, 22:15:00
Nina kan moord gepleegd hebben

Goede Tijden Slechte Tijden is populairder dan ooit. Iedere avond zitten veel mensen aan de buis gekluisterd om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de dood van personage Mike. Marly van der Velden, die de rol van Nina speelt, vertelt dat het goed mogelijk is dat haar karakter het gedaan heeft. 'Het is heel spannend, heeft ze het gedaan ja of nee? Het zou heel goed kunnen.'


De actrice vertelt dat veel van de karakters een goed motief hebben. 'Iedereen heeft een dubbele agenda. Het kan dus iedereen zijn', vertelt ze aan RTL Boulevard. Marly wil niks verklappen, maar ze geeft de kijkers wel een tip. 'Je moet heel goed opletten en dan wordt het vanzelf duidelijk', zo lacht ze.

Vlak voor de zomerstop was er een spannende cliffhanger te zien in de soap. Negen inwoners van Meerdijk sprongen uit het vliegtuig, daarbij was te zien dat een van de parachutes niet opende. De parachute was onklaar gemaakt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen was te zien dat Mike het slachtoffer is.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2013/4/12/5/20130912205507/media_xll_1846025.jpg)
Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 23, 2013, 19:28:00
Cynthia Abma uit Goede Tijden Slechte Tijden

AMSTERDAM - Cynthia Abma is zeer binnenkort niet meer te zien als Bianca Bouwhuis-Brandt in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.


Cynthia gaat iets heel anders doen: ze gaat samen met Beau van Erven Dorens de vernieuwde versie van Shownieuws presenteren. Dat meldt RTL Boulevard. De actrice verlaat dus niet alleen GTST, maar stapt ook over van RTL naar SBS.

Cynthia speelt sinds 2010 de rol van Bianca Bouwhuis. De makers van GTST gaan nu op zoek naar een vervangster.

(http://images0.tcdn.nl/prive/article21914697.ece/BINARY/d/cynthia+abma.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 26, 2013, 15:46:10
Doorbraak in moordonderzoek Mike in GTST

Eindelijk is er een doorbraak in het moordonderzoek op Mike in GTST. Bianca kan haar geluk niet op als blijkt dat de hoofdverdachte is opgepakt.


Nina is op één van de bewakingsbeelden gesignaleerd. Lorena’s vingerafdrukken komen overeen met de tang waarmee Mike’s parachute werd gesaboteerd. Het mysterie rondom de moord blijft de gemoederen bezighouden. Wordt de dader eindelijk opgepakt?

Hoofdverdachte
Bianca wil maar één ding: gerechtigheid. De dader van de moord op haar broer loopt weken vrij rond. Nu lijkt er eindelijk een doorbraak in het moordonderzoek te zijn. Bianca kan haar geluk dan ook niet op als ze hoort dat de hoofdgedachte is gearresteerd.

Alibi
Menno confronteert Lorena met haar leugens. Haar alibi lijkt van geen kanten te kloppen. Ook Laura kan de leugens over haar valse alibi niet langer voor zich houden en meldt zich op het bureau. Maar is Lorena wel de dader? De dood van Mike lijkt voor haar alleen maar nadelige gevolgen te hebben. Zeker nu ze hotel De Rozenboom met geen mogelijkheid terug kan krijgen.

Bewakingsbeelden
Ondertussen krijgt ook Nina het steeds moeilijker. Ze is bang dat ze wordt verraden en smeekt Lucas om haar uit deze benarde situatie te redden. Enkele weken geleden werd ze vastgelegd op de bewakingscamera’s bij de vliegtuighangar. Wat deed Nina daar, terwijl iedereen al naar huis was?

(http://tvgidsassets.nl/upload/g/Gigi_Ravelli_13a.jpg)

Bron:TV-Gids

Wie heeft Mike vermoord?

Is Mike wel vermoord?

Er zijn wel een paar verdachte, maar mss heeft hij het zelf wel gedaan?

Wat denk jij?
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 11, 2013, 13:09:09
Bianca Bouwhuis verlaat vanavond GTST

AMSTERDAM - Cynthia Abma, Bianca Bouwhuis in GTST, is vanavond voor het laatst te zien in de soap. Nog geen drie weken nadat ze haar vertrek aankondigde. Bianca gaat op reis naar het buitenland om tot zichzelf te komen na alle emoties rondom de dood van haar broer Mike, meldt Zappen.blog.


Wanneer het karakter terugkeert is nog niet bekend. De rol zal worden overgenomen door een andere actrice. Cynthia speelde sinds 2010 Bianca Bouwhuis.

Mike, haar soapbroer, verliet de serie eerder. Hij was degene die bij de cliffhanger deze zomer te pletter sloeg bij een parachutesprong.

Cynthia is uit de soap gestapt omdat zij aan de slag gaat als presentatrice bij Show vandaag op SBS.

(http://www.freebits.nl/images/7041_el.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=7041_el.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 15, 2013, 19:21:25
Sjors en Sjoerd zijn over 2 weken terug!

Jullie hebben het al in de spoilers van 21 oktober t/m 1 november kunnen lezen, op Woensdag  30 oktober keert Sjors weer terug naar Meerdijk en op 1 november komt ook Sjoerd helemaal afgekickt terug!


Afgelopen week was er nog een hoop ophef, keert Guido spek niet meer terug als Sjoerd in GTST? Dit nadat Guido in een interview had gezegd dat hij hoopt dat Sjoerd snel afkickt. De media maakte er al snel van dat Guido nog geen opnames had, maar wij kunnen jullie nu verzekeren Sjoerd is over 2 weken weer dagelijks op de beeldbuis. Ook Inge kunnen we na haar afwezigheid van een half jaar door haar zwangerschapsverlof weer verwelkomen!

(http://www.freebits.nl/images/3811_a.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=3811_a.jpg)

Bron:gtstfanclub.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 29, 2013, 10:58:32
Nieuwe assistent Ludo zet GTST 'op zijn kop'

Oscar Aerts (24) maakt vandaag zijn debuut in Meerdijk. Als de gedreven zakenman Vincent, die is aangenomen als de rechterhand van Ludo Sanders, brengt hij bij GTST leven in de brouwerij.


Aerts is blij met deze kans, maar is zich ook rot geschrokken. 'Zoveel scènes op één dag, zoveel in één week', zegt hij in De Telegraaf. 'Ik was elke keer opnieuw helemaal gesloopt. Maar ik krijg het langzaam maar zeker in mijn vingers en leer ontzettend veel. Daarom heb ik de rol ook aangenomen.'

Geheim
Daar moest hij in eerste instantie nog wel goed over nadenken. 'Niet om het spelen, maar wel om de bekendheid die een GTST-rol met zich meebrengt. Dat was voor mij wel een ding. Op die roem zit ik niet zo te wachten. Nu vind ik het ook wel weer spannend, en denk ik dat deze rol mij heel veel gaat brengen.'

Aerts was al weken op de set, maar mocht er nooit over spreken. 'Dat was best lastig. Soms moest ik echt woorden inslikken. Maar ik vond het ook wel leuk om met zo'n mooi geheim rond te lopen.' Over zijn rol kan en wil hij niet al te veel verklappen. 'Maar als de mensen eenmaal weten wie hij is, zet dat Meerdijk aardig op z'n kop!'

(http://static0.ad.nl/static/photo/2013/1/4/1/20131029095035/media_xll_1922041.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 05, 2013, 23:40:59
Elvira Out speelt rol van Bianca in GTST

Elvira Out (45) gaat de de rol van Bianca Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden vertolken. De actrice, die meespeelde in series als Westenwind en Dok 12, neemt de rol over van Cynthia Abma.


Elvira was in 2007 al eens te zien in GTST. Destijds speelde ze psychologe Emma Snijder. 'Toen ik zes jaar geleden erin zat, vond ik het jammer dat ik weer weg moest, ja, absoluut', blikt de actrice terug in RTL Boulevard. 'Ik heb dat toen een paar weken gedaan en ik voelde me wel thuis, ik vond het leuk.' Out maakt vanaf 9 december haar opwachting in de soap.

In GTST is het karakter Bianca een tijdje weggeweest uit Meerdijk. Ze vertrok naar het buitenland na een periode waarin ze te maken kreeg met een reeks heftige gebeurtenissen zoals de ontrouw van haar man Anton, het tragische en noodlottige ongeval van haar broer Mike, de drugsverslaving van haar zoon Sjoerd en de dood van haar andere zoon Edwin.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2013/15/2/2/20131105203921/media_xll_1934177.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: diana46 op november 10, 2013, 13:18:42
En 12 november komt de ontknoping van de moord op Mike..Wie O Wie heeft het nu gedaan?

Gek ik zit in ene aan Femke te denken ,zou zij het niet gedaan kunnen hebben....Rik lag dronken bij haar in bed dus had zij de mogelijkheid om even weg te komen...
En heeft in het verleden misschien te maken gehad met Aysen op n vervelende manier waardoor ze haar is gaan haten,en deze vrouw is knettergek en wilde ze zich op Aysen wreken
Ze heeft zich alleen in het nummer vergist, wat Mike noodlottig is geworden.....of heb ik nou teveel fantasie  #leuk
Kijk Femke gaat eruit (is bekend) zij heeft n gastrol ....en is dit misschien n mooie manier om haar er uit te schrijven
Want verder gaat er volgens mij niemand uit.....maar we wachten het maar af hihi   #smiley_cheer
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 14, 2013, 11:19:52
Backstreet Boys treden op in GTST

De Backstreet Boys gaan optreden in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De Amerikaanse boyband komt volgende week langs op de set van de soapserie.


Het is nog niet bekend wat de verhaallijn is die Nick, Brian, AJ, Howie en Kevin naar Meerdijk haalt. Wel zeggen de jongens dat ze er erg veel zin in hebben.

Fans van de Backstreet Boys kunnen aanwezig zijn bij het optreden. RTL heeft een prijsvraag uitgeschreven waarin twee mensen een figurantenrol kunnen winnen.

(http://www.freebits.nl/images/4571_nos.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=4571_nos.jpg)

Bron:NOS

Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 29, 2013, 00:17:45
Bas Muijs keert terug in GTST

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden kunnen hun hart ophalen. Stefano Sanders, gespeeld door Bas Muijs, keert terug in de serie.


Muijs maakt binnenkort zijn rentree in Goede Tijden, Slechte Tijden, zo meldt Show Laat. De acteur speelde tussen 1999 en 2005 eerder in de soap, totdat zijn personage Stefano naar New York vertrok voor onbepaalde tijd.

In 2009 keerde hij eventjes terug om in een aflevering zijn vriend Rik, gespeeld door Ferry Somogyi, bij te staan tijdens het overlijden van Anita (Sabine Koning).

In welke aflevering Stefano terugkeert en of het om een tijdelijke terugkeer gaat of een terugkeer op lange termijn, is nog niet bekend.


(http://static0.ad.nl/static/photo/2013/10/9/12/20131128234930/media_xll_1972077.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op december 05, 2013, 14:13:50
Rik en Nuran (GTST) trouwen in Zagreb

Een aantal acteurs uit de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden is afgereisd naar Kroatië. De romantische hoofdstad Zagreb vormt vanaf dinsdag een week lang het decor voor de verhaallijn rond Rik en zijn verloofde Nuran, meldt RTL.


Rik de Jong (Ferri Somogyi) en Nuran (Toprak Yalçiner) reizen af naar Zagreb om daar hun liefde voor elkaar uit te spreken en te bezegelen. Na een heftige tijd - ze werden gestalkt en ontvoerd door Femke Blok (Celine Purcell) - kiezen de twee voor elkaar.

Rikki (Robin Martens), Aysen (Dilan Yurdakul) en Bing (Everon Jackson Hooi) gaan mee om in de Kroatische hoofdstad getuige te zijn van deze bijzondere bruiloft. Het gaat om een feest met een keerzijde, want Rik verzwijgt iets heel belangrijks voor zijn dochter Rikki en zijn geliefde Nuran. Iets dat een grote schaduw op hun toekomstig huwelijksgeluk zal werpen. 

Een team van 16 cast- en crewleden reisde af naar Kroatië en maakten een week lang opnames in Zagreb en omstreken.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2013/9/9/9/20131205121908/media_xll_1981614.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 24, 2014, 17:04:30
GTST pakt vanavond uit met homohuwelijk


Het is een bijzondere dag voor Goede Tijden Slechte Tijden, want vanavond vindt in de veel bekeken soapserie het allereerste homohuwelijk uit haar geschiedenis plaats: die tussen Lucas (Ferry Doedens) en Menno (Dave Mantel). Dat heeft RTL 4 laten weten. Sinds Lucas en Menno op eerste kerstdag eindelijk weer tot elkaar zijn gekomen en hebben besloten alsnog te gaan trouwen, zijn de voorbereidingen in Meerdijk van start gegaan om er een feest van de maken.


In het grootste geheim is Lucas’ vader Stefano (Bas Muijs) speciaal voor de bruiloft overgekomen om zijn eigen zoon in de echt te verbinden met Menno. Voor Lucas, die zijn tranen niet kan bedwingen, is dit een geweldige verrassing.

Terwijl iedereen zich op de romantische trouwlocatie verzamelt in haar mooiste jurk en zijn mooiste pak, Sjoerd (Guido Spek) en Wiet (Pip Pellens) nog voor de laatste keer hun liedje oefenen, dreigt alles in het water te vallen…

GTST is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

(http://www.mediacourant.eu/2014/images/0115_GTST.jpg)

Bron:mediacourant.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 25, 2014, 00:21:19
'Anita Dendermonde' terug in GTST?

AMSTERDAM - Sabine Konings GTST-personage Anita Dendermonde stierf in 2009 aan nierfalen, maar de dood blijkt in de soapwereld wederom minder definitief dan in de realiteit...

Volgens RTL Boulevard maakt 'Anita' volgende week haar comeback in de soap als geest.


Ferry Doedens, die in het programma aanwezig was om te praten over het homohuwelijk van zijn personage Lucas, werd geconfronteerd met een screenshot van een 'geestig' uitziende Anita. "Ik weet het niet, ik heb haar in elk geval niet ontmoet", zegt hij mysterieus. "Nee, dat kan ook niet, want ze is een geest", reageert Albert Verlinde. "Ik mag er niets over zeggen!", roept Ferry gauw.

GTST-oudgediende Sabine verliet de soap in 2009 omdat ze samen met haar vriend naar LA verhuisde. Ze speelde de rol van Anita maar liefst zeventien jaar lang.

(http://www.freebits.nl/images/1101_el.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=1101_el.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 30, 2014, 10:19:45
Ferri Somogyi komt te overlijden in GTST

 Ferry Somogyi houdt het na veertien seizoenen voor gezien bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat meldt RTL Boulevard. Zijn personage, Rik de Jong, komt waarschijnlijk te overlijden. In de soap ligt Rik momenteel in het ziekenhuis na een hartaanval.


Het is niet de eerste keer dat Somogyi de soap verlaat. In 2002 zei de acteur GTST ook al gedag om een carrière in Amerika op poten te zetten. In 2007 keerde hij echter terug in de rol van Rik.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2014/4/5/8/20140129224720/media_xll_2072543.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op januari 30, 2014, 20:32:58
Collega's geschokt door vertrek Ferri

Ferri Somogyi houdt het na veertien jaar GTST voor gezien. De acteur moest alleen wel een jaar lang zijn mond houden over dat besluit. Toen het hoge woord er eindelijk uit was, kwam dat behoorlijk aan bij zijn collega-soapies
.

klik --->  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard

(http://www.freebits.nl/images/2871_1.jpg) (http://www.freebits.nl/view.php?filename=2871_1.jpg)
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 11, 2014, 21:24:56
Lotte Noordanus debuteert in GTST

 Goede Tijden, Slechte Tijden heeft er een nieuwe actrice bij. Lotte Noordanus maakt vanavond haar debuut in de soap als Milou Meijs. Lotte is op Twitter aangekondigd door de redactie van 's lands langstlopende soapserie.

Als Milou Meijs moet Lotte Vincent Muller (Oscar Aerts) van Nina Sanders (Marly van der Velden) afhouden. Die twee worden steeds closer samen, maar wat Vincent niet weet is dat Nina familie van hem is. Vincent is namelijk, zonder het te weten, de zoon van Maxime Sanders (Marjolein Keuning). Het is dan ook Maxime die Lotte naar Meerdijk heeft gelokt.

Lotte Noordanus is onder meer bekend van Soldaat van Oranje.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2014/13/1/3/20140311180218/media_xll_2150433.jpg)

Bron:AD

Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op mei 26, 2014, 18:08:39
Willeke van Ammelrooy zet GTST op stelten als 'moeder' Vincent

Actrice Willeke van Ammelrooy maakt vanavond haar entree in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Voor de inmiddels 70-jarige routinier was die tijdelijke bijrol afzien. 'Ik heb nog nooit in korte tijd zo waanzinnig veel teksten in mijn kop moeten stampen'.


Willeke van Ammelrooy dacht met een decennialange staat van dienst als actrice in 'ontelbare' films, toneelstukken en tv-series zo langzamerhand alle genres van haar vak onder de knie te hebben.

'Een misvatting,' lacht ze, doelend op haar bijrol in GTST als Paula Muller: de 'moeder' van Vincent (Oscar Aerts) die onverwacht haar neus laat zien in het fictieve plaatsje Meerdijk. Paula's komst brengt een hevige schokgolf teweeg. Want zij weet niet beter dan dat Vincent haar zoon is, terwijl Maxime (Marjolein Keuning) toch echt zijn biologische moeder is. 

Loeispannend
Willeke spreekt van een 'intrigerende en loeispannende verhaallijn'. En een rol die ze als ervaren actrice zeker niet zomaar uit haar mouw schudde. 'Gastspelers hebben meestal veel meer tekst dan de vaste cast, omdat tijdelijke personages in korte tijd uitgebreid bij de kijkers moeten worden geïntroduceerd. Heftig hoor, ik ben bijna dag en nacht bezig geweest om lappen tekst in mijn kop te stampen.'

Heel erg makkelijk ging haar dat niet af. 'Hoe ouder ik word, des te langer duurt het voordat teksten goed in mijn hoofd blijven plakken.' Op de GTST-set , omringd door veelal jongere collega's, was het voor Willeke 3 weken lang buffelen.

'Er waren nauwelijks rustmomenten. Tijdens een draaidag moet je voortdurend supergeconcentreerd zijn.  Alles moet snel, sneller, snelst. Het komt vooral aan op technisch acteren. Interessant, maar ik zou mezelf nooit voor langere tijd aan een soapserie verbinden. Er is te weinig tijd om volledig  op te gaan in een karakter, als actrice boven jezelf uit te stijgen. Dat is wat mij betreft juist de magie van acteren. Door alle haast bij GTST raakte ik dat intense gevoel een beetje kwijt.'

Vragen van studenten
Willeke stemde 'uit pure interesse' in met haar GTST-rol. Ze geeft al jaren acteermasterclasses en krijgt regelmatig vragen van studenten over acteren in soapseries.

'Nu ik het aan den lijve heb ondervonden kan ik beter uitleggen wat dat genre inhoudt: techniek, honderd procent tekstbeheersing, keihard leren en fit en uitgerust blijven om de zwaarte van het werk te kunnen volhouden.'

(http://static0.ad.nl/static/photo/2014/10/3/14/20140526171457/media_xll_2281454.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juni 25, 2014, 23:23:49
Dave Mantel verlaat GTST

Dave Mantels GTST-personage Menno met-de-losse-handjes keert volgend seizoen niet terug naar Meerdijk.


Menno trouwde in de soap met Lucas (Ferry Doedens) maar sloeg hem al snel regelmatig tot moes. De ontwikkelingen tussen de twee komen deze week tot een hoogtepunt en Menno vertrekt uiteindelijk uit Meerdijk.

Dat betekent dat acteur Dave zijn GTST-collega's vaarwel moest zeggen en dat viel hem zwaar, vertelt hij aan RTL. "Het waren maanden met hoge pieken diepe dalen. Het was heel verdrietig op de set. We hebben natuurlijk anderhalf jaar heel hard samengewerkt en waren heel close."

Ferry vindt het maar wat jammer dat Dave vertrekt, want de heftige samenwerking is ook hem goed bevallen. "Dave is gewoon echt een vriendje van me geworden, het was een heel bijzondere tijd!"

Ondertussen zit Dave niet thuis te treuren: eind deze zomer is hij te zien in de boekverfilming De Overgave, het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey.

(http://images0.tcdn.nl/incoming/article22784372.ece/BINARY/q/dave.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juli 02, 2014, 11:53:19
Toprak verlaat Goede tijden, slechte tijden

Toprak Yalçiner vertrekt uit Goede tijden, slechte tijden. De actrice, die dit nieuws zeven weken geheim hield, gaat zich op andere dingen storten, vertelt ze aan desk bij RTL Boulevard.


'Ik ga weg', onthult Toprak. 'Het is altijd een bitterzoet gevoel. Mijn collega's zijn superlief en daar wil je eigenlijk niet weg. Maar na gesprekken kom je erachter dat het tijd is voor iets anders.'

De actrice staat binnenkort op de planken. 'Ik ga vanaf september het theater in. Daar ligt mijn hart ook wel heel erg. Ik ga een komediestuk doen.' En ook na het theaterstuk heeft Toprak al plannen. 'Vanaf 2015 moeten we BNN in de gaten houden', zegt Yalçiner mysterieus.

Revalideren in het buitenland
Vorige week vrijdag liep in de serie een ruzie tussen Sjors, Aysen en Nuran flink uit de hand liep. Nuran viel door de ruit van Lorena's en kwam hard op de grond terecht. Ze raakte erdoor verlamd.

Toprak onthult wat er met haar personage Nuran gaat gebeuren. 'Ik ga revalideren in het buitenland.' En dat open einde biedt mogelijkheden. 'Mensen gaan weg en komen terug. Voor mij is het dan ook niet uitgesloten dat ik terugkeer.'

Haar 'soapzusje' Dilan Yurdakal geeft haar een afscheidswens:  'We zijn samen begonnen, dus het voelt gek. Maar lieve Toppie, ik denk aan je en ik hoop dat je even vrolijk en spontaan als altijd zult blijven.'

(http://static0.ad.nl/static/photo/2014/16/6/10/20140701194833/media_xll_2344255.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op september 23, 2014, 17:35:55
Cast GTST naar Israël voor spannende 5000ste aflevering

 Goede Tijden Slechte Tijden beleeft binnenkort haar 5000ste aflevering. Om deze mijlpaal te vieren worden de fans getrakteerd op een dubbelaflevering. De cast van de populaire RTL4-soap is naar Israël afgereisd om opnames te maken voor de 'bijzondere' aflevering, meldt RTL.


In Israël lopen op 17 oktober de spanningen hoog op. Nina (Marly van der Velden) - die beloofd heeft niet live te bevallen - en Vincent (Oscar Aerts) proberen hun relatieperikelen te bedaren met een vakantie naar het land aan de Dode Zee. Ondertussen wordt Ludo (Erik de Vogel) onder druk gezet om voor een bepaalde deadline een persconferentie te geven. 'Anders dreigt er iets verschrikkelijks te gebeuren', meldt RTL.

Lorena (Gigi Ravelli), die al weken door Ludo wordt gechanteerd, voelt zich niet veilig in Nederland. Met een smoes van Lucas (Ferry Doedens) reist ze ook af naar Israël. De romantische reis van Nina en Vincent loopt anders dan gedacht.

Second screen
De extra aflevering is via 'second screen' te bekijken. De app GTST 5000 is vanaf 10 oktober te downloaden. De gelijktijdige aflevering is volgens de televisiezender 'een primeur in de Nederlandse televisiegeschiedenis'.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2014/9/12/9/20140923161143/media_xll_2503449.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 10, 2014, 16:32:18
GTST-mijlpaal krijgt modern tintje met 'second screen'

 Belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden worden traditiegetrouw gevierd met een dubbele aflevering. Maar anno 2014 kan dat wel wat moderner, vindt uitvoerend producent Rohan Gottschalk. Daarom worden fans van de populaire RTL4-soap volgende week vrijdag niet getrakteerd op een extra lange 5000ste aflevering op telelvisie, maar op een extra verhaallijn die gelijktijdig te zien is op smartphones en tablets.


'Second screen is de toekomst', verzekert Gottschalk. 'De techniek die we gebruiken om parallel aan de reguliere uitzending een extra verhaal te laten zien via een tweede scherm is nog nooit eerder op deze manier gebruikt. We schrijven televisiegeschiedenis.'

De speciale GTST 5000-app waarmee de extra aflevering op 17 oktober te volgen is, is vanaf vrijdag gratis te downloaden. Precies op het moment dat de 5000ste aflevering op tv begint, start de second screen-aflevering in de app. Om te zorgen dat alle ruim 1,5 miljoen vaste kijkers de speciale verhaallijn op het tweede scherm kunnen volgen, koos RTL bewust niet voor streaming. 'Als zoveel mensen tegelijk inschakelen op een live stream, klappen de servers eruit', vertelt een woordvoerster.

Uniek
Bij de techniek die RTL inzet, wordt de hele aflevering al bij het installeren van de bijbehorende app gedownload. De video wordt echter pas vrijgegeven op het moment dat de uitzending op tv begint. Zogenoemde audio watermarks, geluidssignalen in de reguliere uitzending die niet te horen zijn maar wel worden opgepikt door de microfoon in smartphones en tablets, zorgen ervoor dat beide afleveringen precies synchroon lopen.

RTL belooft de GTST-fans een 'unieke kijkervaring'. De second screen-aflevering biedt extra scenes en beelden vanuit een ander perspectief dan de uitzending op tv. Overigens is de 5000ste aflevering van Goede tijden, slechte tijden ook te volgen zonder een tweede scherm ernaast en wordt er nooit tegelijk op tv en in de app gesproken om verwarring te voorkomen. Wie geen smartphone of tablet heeft, maar wel de extra aflevering wil zien, kan een dag na de speciale uitzending beide afleveringen online bekijken in split screen.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2014/18/7/7/20141010162004/media_xll_2538532.jpg)

Bron:utopiatv.nl
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 17, 2014, 14:00:55
Feiten en cijfers over 5000 afleveringen übersoap GTST

 Van de nog altijd razend populaire RTL4-soap wordt vanavond de alweer 5000-ste aflevering uitgezonden. Sinds de eerste uitzenddag, 1 oktober 1990, is er heel wat gebeurd in en om het fictieve dorpje Meerdijk. Het AD verzamelde wat feiten en cijfers.


Sterfgevallen
45 sterfgevallen, waarvan 20 met (enige) opzet, 10 door een ongeluk, 10 keer een natuurlijke dood en 5 keer zelfmoord of euthanasie. In het huwelijksbootje stappen of bij een bruiloft aanwezig zijn is gevaarlijk in Meerdijk. Van de 45 doden vielen er 5 tijdens een trouwceremonie. Meest spectaculaire dood is die van Frits van Houten. In seizoen 6 wordt er een tv in zijn bad gegooid en wordt hij geëlektrocuteerd. Tien jaar later blijkt dat Frits helemaal niet dood is: hij is ingevroren in een zogeheten cryo. Als Dian Alberts de stekker uit die vrieskist trekt, sterft Frits alsnog. Van oerbitch Martine Hafkamp is het lot nog onduidelijk, dus die kan zomaar terugkeren.

Huwelijken
33 huwelijken, die 19 keer in een scheiding eindigde. Leefden de andere koppels lang en gelukkig? Nee, door alle dood en verderf zijn er nu nog 3 stellen bij elkaar, maar die zijn wel uit de serie geschreven. Anton en Bianca Bouwhuis, al getrouwd voordat ze Meerdijk betraden, zijn nog bij elkaar maar - je raadt het niet - staan ook op het punt om te scheiden. Ludo Sanders en Janine Elschot zijn echte trouwtijgers. Ze stapten samen 3 keer in het huwelijksbootje, om ook weer te scheiden. Janine gaf ook nog aan 2 andere mannen haar ja-woord, Ludo trouwde 1 keer met een ander.

Geboortes
In Meerdijk zijn 18 baby's geboren. 5 daarvan zijn nu volwassen personages in de soap. Alberts-telgen treffen het slecht: alle 3 de geboren baby's uit die familie zijn overleden. 3 baby's die in het soapdorp opgroeiden, zijn op het criminele pad geraakt. Nina Sanders, die in 1997 werd geboren maar in een rap soaptempo volwassen is geworden, werd in haar korte leven al ontvoerd, verkracht en moeder.

Personages
Zo'n 200 acteurs en actrices hebben een vaste of grote rol vertolkt. Er zijn meer dan 3000 grotere en kleinere rollen geweest: dokters, verpleegkundigen, rechters, serveersters, obers, barkeepers, buurmannen en buurvrouwen, hotelgasten van de Rozenboom, politieagenten en rechercheurs, journalisten, advocaten, zakenpartners, criminelen en ambtenaren van de burgerlijke staan voor ál die huwelijken... In de soap 'overleven' de personages ook de acteurs. Meest opvallend zijn broer en zus Fischer, die er los van elkaar van de één op andere dag heel anders uitzagen. Morris werd door 3 acteurs gespeeld (Patrick Martens, Geert Hoes en Joris Putman), Charlie door 4 actrices (Aukje van Ginneken, Toncy van Eersel, Lieke van Lexmond en Tamara Brinkman).

Drank
Al dat drama gaat gepaard met flinke hoeveelheden drank, maar de acteurs staan niet lallend op de set. In Café de Koning zijn de flessen die achter de bar staan niet gevuld met echte whisky en sterke drank, maar met appelsap. Als de acteurs een slokje 'wijn' drinken, is dat meestal druivensap (rode wijn), ranja (rosé) of appelsap met water (witte wijn).

Best bekeken aflevering
Dik 2,7 miljoen mensen zagen in de 2500ste aflevering op 28 maart 2003 hoe Simon Dekker werd getroffen door een kogel op zijn eigen huwelijk. Zijn eerste huwelijk, op 26 november 1991, gold daarvoor als best bekeken met 2,6 miljoen kijkers. Per week worden er ongeveer 80 scènes opgenomen, dit komt neer op ongeveer 4500 scènes per jaar.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2014/7/8/2/20141017113906/media_xll_2551232.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 22, 2014, 01:46:21
Nieuw gezicht GTST brutaal en verleidelijk

Een nieuw gezicht in de soap Goede Tijden Slechte Tijden: Barbara Sloesen, die Anna Brandt speelt, het nichtje van Bianca Bouwhuis. Het nieuwe personage is vanaf volgende week vrijdag in de serie te zien. Anna is volgens RTL Boulevard 'een vrolijk, verleidelijk, maar ook brutaal ding dat in huize Bouwhuis komt logeren'.


Bianca's nichtje gaat naar verluidt het leven van een van de bewoners van Meerdijk helemaal op zijn kop zetten.

De 26-jarige Sloesen was eerder te zien in onder meer Flikken Maastricht en Celblok H. Ook spreekt ze regelmatig stemmen in van kinderseries.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2014/18/5/13/20141021220021/media_xll_2559508.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op oktober 31, 2014, 14:27:10
Nick Sanders terug in GTST'

Nu Ludo Sanders - Erik de Vogel - gisteravond in Goede Tijden, Slechte Tijden de opdracht heeft gegeven uit te vinden wie wraak op hem wil, duikt de naam van zijn zoon Nick - Christophe Haddad - op...


Het is een complottheorie die door fans van GTST wordt geopperd. Na een warrige aanloop via een zakelijk wespennest raakte Nina Sanders - Marly van der Velden - in coma en Lucas Sanders - Ferry Doedens - werd ontvoerd.

De 'hoofdverdachte', Reinier Veltman werd vervolgens dood in het kantoor van Ludo aangetroffen. Toen bedacht de geslepen zakenman dat iemand op hem persoonlijk wraak wil nemen.

Zijn zoon Nick vertrok na een grote familievete uit Meerdijk met een vals paspoort, iedereen in de waan latend dat hij omkwam bij een brand. Dat paspoort is dit jaar verlopen.

Ludo liet gisteravond zelf de naam van Martine Hafkamp - Inge Ipenburg - vallen, maar zij heeft aangegeven niet terug te keren in de soap. Hoewel ook dat een rookgordijn kan zijn...

(http://www.mupload.nl/img/bpxfqnsoi1u.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 11, 2014, 20:42:15
Gigi Ravelli stopt met Goede Tijden Slechte Tijden


 Gigi Ravelli stopt met haar werk voor de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice nam zeven jaar de rol van Lorena Gonzalez op zich.


'Lorena vertrekt uit Meerdijk. Ik stop omdat ik het gevoel heb dat het goed is geweest. Ik zie het niet als iets negatiefs, maar een nieuw hoofdstuk in mijn leven', aldus de actrice.

De collega's van Gigi konden het niet geloven toen ze haar vertrek aankondigde. Omdat de uitzendingen van GTST niet live zijn, is Gigi in werkelijkheid al zes weken vrij. 'Maar ik zit nog in de groepsapp. Dus ik hoor er nog wel een beetje bij. Als ik het heel erg mis, kan ik altijd nog gaan figureren.

Volgens Gigi gaat haar karakter Lorena niet dood, maar gaat het om een open einde. 'Ik ga in het diepe springen. Dat is eng, maar spannend. Ik kijk met een grote glimlach terug.'

(http://static1.ad.nl/static/photo/2014/4/13/6/20141111192845/media_xll_2598786.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op november 17, 2014, 22:03:51
Christophe Haddad terug in GTST

Christophe Haddad komt terug als Nick Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Dat heeft hij maandag verteld in RTL Boulevard. De 36-jarige Haddad werd benaderd om weer in de huid van de zoon van slechterik Ludo Sanders te kruipen. "Nick zorgt voor een donkere tornado door Goede Tijden", kondigt hij aan. Momenteel speelt er in Meerdijk een ontvoering waarbij Lucas Sanders verdwijnt.


Niemand vermoedt dat Nick hier misschien wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben. Hij is immers twee jaar geleden omgekomen bij een explosie. Hoe hij de vuurzee heeft overleefd, wordt komende afleveringen duidelijk.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2014/7/6/14/20141117210700/media_xll_2609999.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op februari 20, 2015, 11:55:35
Nieuw personage GTST is broer Aysen

 De populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden heeft er een nieuw personage bij. Juvat Westendorp gaat de broer van politieagente Aysen Baydar (Dilan Yurdakal) spelen, weet RTL Boulevard. Volgens de acteur is zijn personage Ardil vriendelijk en avontuurlijk.

Multitalent Juvat, die eerder meedeed aan de dansshow So You Think You Can Dance, maakt op 24 februari zijn opwachting in de soap. ,,Aysen draagt een groot geheim met zich mee. Ze is niet zo blij met de komst van haar grote broer'', verklapt hij zijn intrede.

Fans van GTST leerden Aysen in 2012 kennen, tegelijk met Nuran (Toprak Yalciner). Zij is Aysens zusje en trouwde met Rik de Jong (Ferri Somogyi). Aysen werd aan de serie toegevoegd omdat de makers van mening waren dat de serie te weinig diversiteit kende. Nuran en Rik zijn niet meer te zien.


(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/13/6/6/20150219191550/media_xll_2787921.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 04, 2015, 14:13:27
Ferri Somogyi weer terug in GTST

Groot nieuws voor GTST-fans! Ferri Somogyi is binnenkort weer als zijn alterego Rik de Jong te zien in Meerdijk. "We komen niet los van elkaar", zegt Ferri tegen RTL Boulevard. "Toen ze mij vroegen of ik terug wilde komen, hoefde ik daar niet lang over na te denken."


"Ik heb altijd al geroepen, ik kan het honderd jaar doen. Het is een waanzinnig leuke club, ik kan alle clichés opnoemen, maar er gaan er echt heel veel op. Ik was er altijd sowieso happy", vertelt de acteur verder. Rik keert nu voor de derde keer terug.

Rik verdween vorig jaar uit GTST omdat hij achter de tralies belandde na zijn veroordeling voor moord op Mike.

Vanavond spreken we Ferri uitgebreid en zijn de eerste beelden van zijn terugkeer te zien in RTL Boulevard.

Bron:RTL
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op maart 11, 2015, 00:19:29
Marly moest wennen aan terugkeer in GTST

 Marly van der Velden moest na haar zwangerschapsverlof wel weer even wennen om op de set van Goede tijden, slechte tijden te staan. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard. ,,Je gaat toch ineens denken: kan ik dit allemaal nog wel?''


Toch is de kersverse moeder blij om weer aan het werk te zijn. ,,Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet heel heftig vond in het begin'', vervolgt de actrice. ,,Gelukkig kan ik het allemaal heel goed combineren.''

Marly werd op 23 september voor het eerst moeder van een dochtertje, Sammy-Rose. In de serie lag haar personage, Nina Sanders, tijdens haar zwangerschapsverlof in coma na een val van een rots. ,,Vlak nadat ik bevallen was, vroegen mensen al wanneer ik weer terugkwam in de serie.'' Inmiddels is ze uit de coma ontwaakt en hoopt de familie Sanders dat Nina weer de oude wordt.

Caroline de Bruijn, de moeder van Nina in de serie, is blij dat haar soapdochter weer terug is op de werkvloer. ,,Ik vind het natuurlijk heerlijk dat ze er weer is.'

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/16/0/12/20150310202815/media_xll_2832897.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op april 29, 2015, 11:48:55
Bartho Braat stopt met GTST

Bartho Braat, al 24 jaar een van de vertrouwde gezichten van Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt ermee.De 64-jarige acteur die onder de meeste Nederlanders bekend is als Jef Alberts, verlaat na de zomer Meerdijk. "Ik heb er nu 24 jaar in gezeten, dus ik vind het wel genoeg. Ik wil nu wat anders. Toneel vind ik namelijk ook erg leuk en zo zijn er nog wat dingen", zegt Bartho in Weekend.


Hij geeft toe dat hij eerder heeft overwogen Neêrlands populairste soap te verlaten. "Ik heb dan ook niet nachtenlang over mijn vertrek na hoeven denken, want ik heb wel eerder gedacht aan stoppen. Ondanks het feit dat GTST heel leuk is om te doen. Er moet toch een keer een eind aan komen."

(http://images0.tcdn.nl/prive/article23982703.ece/BINARY/q/Bartho+Braat.jpg)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juni 03, 2015, 20:14:24
Actrice Babette van Veen keert terug in soap GTST

 Babette van Veen (47) keert binnenkort als oudgediende terug in de populaire RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het fictieve café De Koning in de opnamestudio in Amsterdam. Daar, in soapdorp 'Meerdijk', werd een 'welkom thuisparty' gegeven voor het terugkerende karakter. Het is 17 jaar geleden dat Van Veen voor de laatste keer in de serie speelde.


RTL4 kondigde dinsdag de rentree al aan zonder een naam te noemen. Het enige aanknopingspunt dat werd vrijgegeven: een foto van vermoedelijk een vrouwenhand met ring en een sleutelbos. Daarna begonnen fans in alle hevigheid te speculeren. De eerste reacties op de terugkeer van Babette van Veen zijn positief. Ook de actrice zelf is dolenthousiast. ,,Ik ben een echt soapbeest. Toen ik werd gevraagd heb ik geen moment getwijfeld''. Ze is voor de eerste keer te zien op maandag 29 juni.

De naderende verhaallijn van Babette (Linda Dekker) vertelt een spannend plot. Linda keert met haar zoon Rover (gespeeld door acteur Buddy Vedder) terug uit Canada nadat zij van haar man is gescheiden. De blondine heeft ook een dochter, die naar een kostschool gaat. Linda, die totaal aan de grond zit, hoopt in Meerdijk opnieuw haar geluk te vinden na een roerige tijd.

Linda, Roos & Jessica
Van Veen speelde de rol van Linda van 1 oktober 1990 tot 2 januari 1998. Daarnaast maakte Van Veen samen met GTST-collega's Guusje Nederhorst en Katja Schuurman deel uit van de meidenband Linda, Roos & Jessica. Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood (1995), gevolgd door nog een paar hits, zoals Alles of niets, Lange nacht, Druppels en 1999 X. Na drie jaar werd de groep weer opgeheven.

Uit een opiniepeiling van AD.nl, waarin werd gevraagd naar favoriete, afgezwaaide actrices die in de serie zouden moeten terugkeren, is inmiddels gebleken dat de voorkeur van de meeste kijkers uitgaat naar Katja Schuurman die destijds het personage Jessica speelde. Zij liet vorig jaar nog doorschemeren niet afwijzend te reageren als de programmamakers haar zouden benaderen voor al dan niet tijdelijk rol in de soap die ooit haar doorbraak als actrice was.

Van de in totaal 14272 respondenten kozen er 2302 (16 procent) voor haar. Op een gedeelde tweede plaats staan Gigi Ravelli (Lorena: 14 procent) en Victoria Koblenko (Isabella: hetzelfde percentage). Op nummer drie: Inge Ipenburg die ooit de legendarische überbitch Martine speelde (12 procent).

Andere kanshebbers, aldus de deelnemers aan de AD-internetpoll, waren Alexandra Alphenaar, Angela Schijf, Babette van Veen (8 procent), Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond en Rixt Leddy (Dian Alberts). Daarvan bleek Alexandra Alphenaar (Ronja) het minst favoriet.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/13/4/6/20150603192408/media_xll_3056961.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juni 16, 2015, 14:36:40
Vertrek uit GTST kwam hard aan bij actrice Elvira Out

 Actrice Elvira Out heeft een weekend lang gehuild toen ze hoorde dat de verhaallijn van haar personage Bianca Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden zou stoppen. Ze had dat absoluut niet zien aankomen.


Out kroop twee jaar lang in de huid van Bianca. Vrijdagavond zag het GTST-publiek hoe het personage werd getroffen door een hartstilstand. ,,Ik zat met mijn gezin thuis te kijken en we werden er zelf ook allemaal een beetje stil van", vertelde ze maandag in RTL Boulevard. ,,Het was raar om mezelf zo levenloos op beeld te zien."

Een paar maanden geleden kreeg Out al te horen dat er geen plaats meer voor haar was in het soapdorp Meerdijk. ,,Het kwam totaal onverwacht voor mij en ik was dan ook heel verdrietig. Ik heb echt een heel weekend gehuild''. Ze vond het besluit van de makers van de RTL-soap maar moeilijk te begrijpen. ,,Omdat het eigenlijk niks met mij te maken heeft''.

Haar collega's waren volgens de 46-jarige blondine 'in shock' door het nieuws. ,,Er zijn ook veel tranen gevloeid. Mensen die echt moesten huilen en boos waren. Die zoiets hadden van: 'Hoe kunnen ze jou nou laten gaan? Je bent zo goed'. Dat heeft me ook heel erg gesteund en ik heb me in die zin heel erg gedragen gevoeld''.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/0/13/6/20150615202736/media_xll_3100116.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juni 23, 2015, 16:47:26
Overleeft Ludo schietpartij in heftige cliffhanger GTST?

RTL4 heeft een foto vrijgegeven waarmee op geheimzinnige wijze wordt vooruitgeblikt op de inmiddels traditionele cliffhanger van de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De laatste uitzending van dit seizoen, op vrijdag 3 juli, belooft zoals gewoonlijk weer loeispannend te worden en bevat diverse raadselachtige open eindjes: bedoelt om de aandacht van de fans tijdens de zomerstop vast te houden


Op de foto zijn de personages Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Bing Mauritius (Everon Jackson Hooi) te zien op een grasveld. Ludo lijkt met een pijnlijke grimas op zijn gezicht in elkaar te zakken, nadat Bing hem vermoedelijk met een geweer heeft neergeschoten. De prangende vraag die rest: overleeft Ludo deze aanslag of krabbeltje hij na de zomer gewoon weer op?

Het schietincident vindt plaats tijdens een dagje kleiduiven schieten. Bing, die een prille relatie heeft met Ludo's dochter Nina (Marly van der Velden), is daarvoor uitgenodigd door Ludo. Deze laatste doet het slinks voorkomen alsof hij de verhouding accepteert. Bij wijze van 'toenaderingspoging' nodigt hij Bing uit voor het schiettripje. Bing gelooft niks van de zogenaamd vriendelijke opstelling van Ludo, maar hij accepteert toch de uitnodiging. Op het veld gaat het vervolgens goed mis.

De spanning loopt volgens RTL4 ook hoog op in bar 'Boks' waar een afscheidsfeest gigantisch uit de hand loopt. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op zijn kop zetten. De avond heeft grote gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht met een wildvreemde jongen.

Verhuizing
Verder staat er ook een verhuizing op de planning. Wanneer Vincent (Oscar Aerts) inziet dat Maxime Sanders (Marjolein Keuning) en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

De voorlaatste zomercliffhanger, waarin Mike (Louis Talpe) een dodensprong maakte uit een vliegtuig tijdens het vrijgezellenfeest van Nuran (Toprak Yalçiner), was met ruim 1,8 miljoen kijkers één van de best bekeken GTST-cliffhangers ooit.  De seizoenafsluiter van vorig jaar, waarin Sjors bijna verdronk in het water bij een gemaal en bijna levenloos werd gered, trok eenzelfde aantal kijkers.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/1/12/1/20150623152350/media_xll_3118186.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op juli 01, 2015, 17:59:50
'Oscar Aerts (Vincent) uit GTST'

De kans is groot dat Oscar Aerts binnenkort niet meer is te zien in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De verhaallijn en de groepsfoto van de RTL4-serie doet dit vermoeden.


Kijkers van GTST weten dat Oscars personage Vincent Muller naar de Verenigde Staten vertrekt, om hier te werken aan de opbouw van zijn bedrijfje [X]selfie.

Bij de opnames van de groepsfoto van het nieuwe seizoen viel RTL Boulevard bovendien op dat Oscar niet aanwezig was. Hij speelt sinds 2013 in de soap. Naast de zakenpartner van Lucas (Ferry Doedens) had hij verkering met Nina (Marly van der Velden).

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/8/10/8/20150630195229/media_xll_3132158.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: Soaps!
Bericht door: Bobbie op augustus 14, 2015, 21:09:21
Terugkeer Monica de Klein zorgt voor reuring in GTST


 De terugkeer van Camilla Meurer gaat in de fictieve stad Meerdijk voor problemen zorgen. Meurer, die de rol van Monica de Klein op zich neemt, is binnenkort na een lange afwezigheid weer te zien in de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Geruchten over het weerzien gingen al eerder.


In de verhaallijn vertrok Monica in 2013 uit Meerdijk nadat ze aan de kant was gezet door Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi). Hij is in der veronderstelling dat Monica een miskraam had, maar weet niet dat ze in werkelijkheid nog zwanger was.

,,Ik heb de baby aan Lucas (Ferry Doedens) gegeven en dat levert allerlei problemen op'', aldus Meurer over het script vrijdag in RTL Boulevard. Bij het verhaal is Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) betrokken. ,,In de cliffhanger is te zien hoe Aysen ontdekt dat ze zwanger is. Dus hoe zij reageert op kinderen in haar omgeving, dat is de grote vraag'', aldus Dilan.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/5/7/0/20150814193725/media_xll_3225825.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op september 11, 2015, 00:14:05
Actrice Stijn Fransen toegevoegd aan cast GTST

 Actrice Stijn Fransen heeft een rol bemachtigd in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.


Fransen kruipt in de huid van het personage Sam Dekker, de dochter van Linda Dekker. Deze rol wordt gespeeld door Babette van Veen. Zij keerde eerder dit jaar terug in de RTL-soap.

Vanaf januari is Fransen te zien in GTST. De 25-jarige actrice is vooral bekend van de jeugdserie Spangas, waarin ze de vrolijke Renée Krul speelt.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/13/2/10/20150910193610/media_xll_3280135.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op september 30, 2015, 11:40:56
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes

Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar. Het AD telt af naar dit jubileum met dagelijks 25 feiten over onze Hollandse oersoap.

1. Laura

Als donderdag de soap exact 25 jaar bestaat, zijn 5209 afleveringen uitgezonden. Jette van der Meij (Laura) was als enige in elk seizoen te zien.

2. Openingstune
Tv-goeroe Bert van der Veer schreef de bekende openingstune van Goede Tijden, Slechte Tijden.

3. Titel

Vóór de keuze viel op Goede Tijden Slechte Tijden, passeerden vele andere titels de revue, zoals Tussen Leven en Dood en De Rusteloze Jaren.

4. Lesbische kus
De eerste lesbische kus zagen we in 1994. Deze haalde zelfs het RTL Nieuws.

5. Herenliefde
Pas in 2011 kwam ook de herenliefde voorbij met een vrijscène van Lucas Sanders en Edwin Bouwhuis.

6. Homohuwelijk
Op 24 januari 2014 heeft het eerste homohuwelijk plaats.The Backstreet Boys worden ingehuurd om het feestje op te leuken.

7. Koning Kijkcijfer
Dokter Simon Dekker (Rick Engelkes) is Koning Kijkcijfer met zijn huwelijken: 2,6 miljoen kijkers in 1991 (met Annette), 2,7 miljoen in 2003 (met Astrid).

8. Huwelijkspogingen

Ludo en Janine hadden in totaal vijf huwelijkspogingen. Drie keer werden ze werkelijk in de echt verbonden.

9. Kussengevecht

Linda Dekker (Babette van Veen) had in de allereerste scène een kussengevecht met Arnie Alberts (Reinout Oerlemans).

10. Ultrakort huwelijk
Het eerste voltrokken huwelijk was ultrakort: de ongeneeslijk zieke Jeanne overlijdt enkele minuten na haar jawoord aan Daniël.

11. Gay Media Award
Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Sinan Eroglu (Bilal Demir) zijn door hun rollen als homoseksueel de trotse eigenaren van de Gay Media Award.

12. Soapgoeroe
De casting voor het eerste seizoen werd gedaan door soapgoeroe Reg Watson (Neighbours). Zijn motto: ze hoeven niet goed te kunnen acteren, als ze er maar goed uitzien.

13. Kinderrollen
Kinderrollen hebben vaak wisselende acteurs. De rol van Guusje Balk werd vijfmaal door een tweeling gespeeld.

14. Barman

Bart Peerenboom speelt al 15 jaar in de soap zonder dat veel mensen zijn naam kennen: hij is barman Marcel Boeve in restaurant De Rozenboom.

15. Hans
Hans is de meest gebruikte karakternaam. Hans van Houten, Hans Mus, Hans Ribbens, Hans Simonis en Hans Voorthuizen waren allemaal personages in GTST.

16. De basis
GTST zou aanvankelijk worden gebaseerd op Sons and daughters. Door een rechtenkwestie werd uiteindelijk het eveneens Australische The Restless Years de basis.

17. Barbara Fischer

Charlotte Besijn was 11 jaar op de buis als Barbara Fischer. Toen ze in april 2010 de soap verliet, werd ze actief als regisseur.

18. 65.000 gulden

De afleveringen in het eerste seizoen werden gemaakt voor 65.000 gulden per stuk.

19. Recordhouder

Janine Elschot is recordhouder als het gaat om huwelijken. Ze trouwde onder meer met Ludo Sanders en diens halfbroer Stefano.

20. Overlijden

48 personages kwamen in de soap aan hun einde. Van Martine Hafkamp is onbekend of ze een boottocht op de oceaan overleefde.

21. Gevangenis

Twaalf karakters verlieten de soap door achter de tralies te verdwijnen.

22. Ebola
In 2014 is er grote paniek in de wereld over een ebola-uitbraak, in de Nederlandse soap overleed het populaire karakter Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) in 2012 al aan de ziekte.

23. Titelsong

De titelsong van GTST is 7 keer opnieuw ingezongen. De versie van Ingrid Simons was het langst te horen (1995-2005), die van April Darby - die volgens kijkers vals zong - slechts 2 weken.

24. Televizier-Ring

Vanaf 1991 werd de soap elk jaar genomineerd voor een Gouden Televizier Ring. In 1995 nam het team de prijs mee naar huis.

25. GTST-film

In 1998 werd een heuse GTST-film gemaakt. Hierin draait het om een droom van een oerkarakter uit de serie: Laura Selmhorst.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/0/0/2/20150929134824/media_xll_3315272.jpg)

Bron:AD

Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op september 30, 2015, 11:49:39
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes (aflevering 2)


Goede Tijden Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar en het AD telt af naar dit jubileum met leuke feitjes over onze Hollandse oersoap. Vandaag deel 2 van de dagelijkse 25 GTST-weetjes.

1. Soapbaby's

In GTST werden 18 soapbaby's geboren. Van de huidige volwassen personages zagen Sjors, Lucas, Nina en Rikki tijdens de soap het levenslicht.

2. Kinderrollen

De kinderrollen Lana, Bram en Nola werden ook tijdens de soap geboren.

3. Plaatsnaam

Sinds 2000 speelt GTST zich af in het fictieve dorpje Meerdijk, hiervoor viel de plaatsnaam Middendam weleens.

4. De Rozenboom
Sinds het eerste seizoen in 1990 is de restaurantketen De Rozenboom te zien. Het café De Koning kwam 1 jaar later in beeld.

5. Verlamd
Charlie Fischer (Lieke van Lexmond), Robert Alberts (Wilbert Gieske), Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Nina Sanders (Marly van der Velden) raakten alle vier ernstig verlamd, maar herstelden daar weer van.

6. De meeste afleveringen
Hoewel Jette van der Meij (Laura Alberts) in alle seizoenen te zien was, is Caroline de Bruijn (Janine Elschot) in de meeste afleveringen te zien geweest.

7. Dubbelrollen

Caroline de Bruijn (Janine Elschot en Sophia Sanders) en Casper van Bohemen (tweelingbroers Frits en Hans van Houten) speelden beiden een dubbelrol.

8. Look-a-like

Frederique Huydts (Anette van Thijn) en Tanja Jess (Bowien Sandes-Galema) keerden na hun exit uit de soap allebei als look-a-like van hun personage nog terug.

9. Doorbraak

De Amerikaanse zanger Matt Simons dankt zijn Nederlandse doorbraak aan GTST. With You was in 2013 in de serie te horen en werd een hit.

10. Stelletje
Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot) zijn in het echte leven (ook) een setje.

11. Gastrol

Voordat Bartho Braat (Jef Alberts), Peter Post (Martijn Huygens), Cynthia Abma en Elvira Out (Bianca Bouwhuis 1 & 2) een vaste rol kregen, speelden ze een ander personage in een gastrol.

12. Verdwijning

Het populaire personage Ludo Sanders verdwijnt in 2006 uit de leader. Na een maand blijkt dat hij zijn eigen moord in scène had gezet en gewoon nog leeft.

13. Martin Bril

Literair schrijver Martin Bril schreef in de beginperiode ook mee aan de soap.

14. Verwisselde baby's
De personages Dennis Tuinman (Koert-Jan de Bruijn) en Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) zijn als baby met elkaar verwisseld. Dennis trouwt daardoor per ongeluk met zijn eigen moeder.

15. Familiebanden

Nina Sanders (Marly van der Velden) krijgt een relatie met Vincent Muller (Oscar Aerts). Later komt het stel erachter dat ze nicht en neef zijn.

16. Hoofddoek
In 2012 speelt Toprak Yalciner het eerste personage in de soap met een hoofddoek: Nuran Baydar.

17. Ontwikkelingsachterstand
Rop Verheijen speelt van 2001 tot 2004 Robin Visser: een jongen met een ontwikkelingsachterstand.

18. Talentenjacht

Kee Huidekoper speelt na het winnen van de talentenjacht Ik wil in GTST in 2007 13 weken de rol van Vera van Es.

19. Cliff
Valerie Fischer (Elle van Rijn) en Bowien Sanders-Galema (Tanja Jess) verliezen het leven bij een val van een cliff. De jubileumaflevering van morgen speelt zich ook grotendeels af op een cliff.

20. Ballon
Rikki de Jong neemt tweemaal afscheid van een overleden personage door een ballon op te laten: eerst van haar moeder, daarna van de oma van haar zoon.

21. Bloot

De ontblote borst van Mathilde Carillo (Diana Sno) is het enige stukje echt bloot dat in de serie te zien is geweest.

22. Tygo Gernandt
Acteur Tygo Gernandt had nooit een vaste rol, maar had in 1991 wel twee gastoptredens.

23. Helderziend
In de soap was een van de personages helderziend: Dorothea (Chris Comvalius).

24. Huilscènes

Jette van der Meij (Laura) heeft om minder zware verhaallijnen gevraagd in 2008, vanwege de overvloed aan huilscènes.

25. GTST-quiz

Er is tweemaal een quiz op tv geweest over GTST. Presentator was beide keren Carlo Boszhard.

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: diana46 op september 30, 2015, 13:29:22
ja ik probeer wel elke dag te kijken....vind het gewoon leuk en hoef lekker niet na te denken
Ik neem hem wel eerst op , en bekijk hem dan pas , vind de reclame zo hinderlijk lang duren, duurt volgens mij nog langer dan de soap
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: fenn op september 30, 2015, 14:37:27
Ik kijk ook elke dag naar GTST maar ik kijk s morgens op rtl lounge zonder reclame met een kopje koffie heerlijk
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op september 30, 2015, 20:55:02
Reinout Oerlemans 'Arnie' sluit terugkeer GTST niet uit

Reinout Oerlemans (44) sluit niet uit dat hij ooit als Arnie Alberts terugkeert in Goede Tijden Slechte Tijden. ,,De mogelijkheid is er om ooit terug te komen en ik zeg nooit nooit'', vertelde Oerlemans woensdag vanuit zijn woonplaats Los Angeles. GTST viert deze week het 25-jarig bestaan van de soap.


Oerlemans, inmiddels een succesvol tv-producent, wilde lang niet weten van een terugkeer in GTST. ,,Dit is heel bijzonder'', reageerde Jette van der Meij, die nog steeds Oerlemans' soapmoeder Laura speelt. ,,Dit had hij tien jaar geleden niet gezegd.''

Feestjes
Oerlemans speelde van 1990 tot 1996 de rol van Arnoud Robertus Alberts, de zoon van Robert en Laura. ,,Volgens mij zit ik in aflevering een, seizoen een, scène een'', blikte Oerlemans, die als negentienjarige zijn acteerdebuut maakte in de soap, terug in RTL Boulevard. ,,Het was een ervaring om nooit te vergeten, het was fantastisch.'' De feestjes waren volgens de tv-producent het leukst. ,,Het gebeurde wel eens dat ik met een slokje te veel op in een bed van De Rozeboom ging liggen. Dan werd ik wakker en waren ze de sets aan het opbouwen.''

Toen Oerlemans een paar maanden geleden in Nederland was, bezocht hij de set van GTST. ,,Dat was zo leuk om te zien en maakte veel bij me los.''

Voordat Arnie terug kan keren in Meerdijk, moet er wel heel wat gebeuren. ,,Arnie heeft een vliegtuigongeluk gehad in Zuid-Amerika als ik het me goed herinner'', vertelde Oerlemans. ,,Maar ik weet dat mijn botten nooit zijn teruggevonden.''

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/16/10/11/20150930201011/media_xll_3318461.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 01, 2015, 14:09:20
GTST is jarig: 25 jaar in 25 weetjes (aflevering 3)

Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat donderdag precies 25 jaar en het AD telde de afgelopen dagen af naar dit jubileum met leuke feitjes over onze Hollandse oersoap. Vandaag het laatste deel van de 25 GTST-weetjes.

1. Linda, Roos en Jessica

Linda (Babette van Veen), Roos (Guusje Nederhorst) en Jessica (Katja Schuurman) scoorden in 1995 een platinasingle met Ademnood.

2. De Top 40

Het nummer Jij van Lucas (Ferry Doedens), Edwin (Raynor Arkenbout), Sjoerd (Guido Spek) en Rikki (Robin Martens) was minder succesvol. Het liedje haalt in 2011 de Top 40 niet.

3. Ludo

Iedereen kent de naam Ludo Sanders uit de serie, maar eigenlijk heet het karakter Ludovic Sanders.

4. Cliffhanger

De laatste aflevering van seizoen 16, waarin Ludo door Janine lijkt te worden doodgeschoten, is met 2,1 miljoen kijkers de best bekeken 'cliffhanger'.

5. Nina Sanders

Nina Sanders heeft sinds haar geboorte een turbulent soapleven. Ze werd ontvoerd, zat in een psychiatrische inrichting, raakte verlamd, werd verkracht, overleefde een moordaanslag, werd gestalkt door haar halfzusje, weer ontvoerd, viel van een rots en raakte in coma en ontwaakte pas na maanden weer.

 6. Geest

Benjamin Borgers (Winston Post) overleed tijdens een brand, maar was nog enige tijd te zien als geest.

7. De familie Sanders

De familie Sanders bestaat inclusief aangetrouwde leden uit 24 personages.

8. Bodywarmers
De bodywarmers die Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) in de beginjaren van de soap droeg, waren gesponsorde items.

9. Familiebanden

Naast broer en zus zijn Nina en Lucas Sanders ook nog neef en nicht van elkaar.

10. Meneer Harmsen
Wik Jongsma (1943-2008) gaf 15 jaar gestalte aan Meneer (Govert) Harmsen. In 2006 verliet hij de serie omdat bij hem kanker werd geconstateerd.

11. Apps

De GTST-app Springlevend (over de dodelijke parachutecliffhanger in 2013) en GTST 5000 (een tweedeschermbeleving bij de 5000ste aflevering), wonnen een TV-beeld voor Beste second screen concept.

12. Nare opmerkingen
De verhaallijn waarin Barbara Fischer net doet alsof ze kanker heeft, zorgt voor flink wat commotie. Actrice Charlotte Besijn krijgt hier zelfs op straat nare opmerkingen over.

13. Sekte
Laura Selmhorst (Jette van der Meij) komt bij de Karma Sekte terecht als ze de dood van dochter Lotje wil verwerken.

14. Ludwin
Het homoseksuele soapstel Lucas Sanders en Edwin Bouwhuis is zo populair dat de mannen een eigen afkorting krijgen op sociale media: Ludwin.

15. Rosa

Ruim 11 jaar was Elly de Graaf te zien als huishoudster Rosa van de familie Sanders. Wat als een gastrol begon, werd een vaste rol. Uiteindelijk overlijdt ze door een schotwond, opgelopen op het huwelijksfeest van Nina Sanders.

16. BN'ers
Bekende Nederlanders spelen zo nu en dan een gastrol in de soap. Zo waren Willeke Alberti, Edwin Rutten en Willeke van Ammelrooy korte tijd in de serie te bewonderen.

17. Het klooster
In seizoen 16 is Lidewij Benus te zien als Zuster Vicenza. Ze draait helemaal door als blijkt dat Ray (Sebastiaan Labrie) en Janine (Caroline de Bruijn) de liefde hebben bedreven in het klooster.

18. Buikdanseres

Isa Hoes maakte na haar vertrek een eenmalige comeback in GTST als Myriam van der Pol voor de bruiloft van Roos en Arnie. Hiervoor sprong ze als buikdanseres uit een taart.

19. Edele delen

Nick Sanders (Christophe Haddad) kreeg in de serie een kroonluchter op zijn edele delen. Hierdoor heeft hij nog maar één teelbal.

20. Wendela

Sjors (Inge Schrama) heet eigenlijk Wendela. Martine Hafkamps eerste woorden tegen haar biologische dochter waren dan ook: ,,Een hond geef je een andere naam, niet een kind.''

21. Zweden

De Zweedse actrice Alexandra Dahlström speelde in 2007 in 11 afleveringen mee als uitwisselingsstudent Skylar Nilsson. In 2008 maakte ze voor vier afleveringen nog een comeback.

22. As The World Turns

As The World Turns-actrice Elizabeth Hubbard (Lucinda Walsh) speelde een gastrol als oma van de familie Huygens, Sair Poindexter.

23. Doctor Proctor Scripts

Rogier Proper was met zijn bedrijf Doctor Proctor Scripts de eerste die scripts schreef en vertaalde (gebaseerd op The Restless Years) voor GTST.

24. Familie Alberts
De familie Alberts zit al vanaf het begin in de soap.

25. Het jubileum

De jubileumaflevering van vanavond begint met een 17 minuten durende terugblik op de afgelopen 25 jaar, startend bij de allereerste scène.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/16/0/0/20151001101009/media_xll_3319335.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: johanna op oktober 01, 2015, 15:21:20
Ja ik kijk ook elke morgen heerlijk geen reclame
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 01, 2015, 23:16:19
GTST-oermoeder Jette van der Meij

Goede Tijden Slechte Tijden-oermoeder Laura Selmhorst is het enige personage uit de succesvolle soap die al sinds dag één mee­speelt. Actrice Jette van der Meij is haar grillige personage na exact 25 jaar - vanavond viert RTL dat met een dubbele aflevering - nog lang niet zat. 'Ik zou niet weten waarom ik ooit bij GTST weg zou gaan.'


Die tranen, dag in dag uit die tranen. Als Jette van der Meij (61) al een moment heeft gehad waarop ze GTST zat was, is het wel geweest toen ze even klaar was met het gehuil van haar personage, een jaar of 7 geleden. ,,Ik zei tegen de producent: luister, of Laura wordt nu sterker, of laat haar iets dramatisch meemaken waardoor ze moet worden opgenomen en dan ga ik de serie uit,'' vertelt de vertolkster van Laura Selmhorst.

,,Het was alles: de dood van dochter Lotje, zoon Arnie die naar Venezuela vertrok, al het vreemdgaan, scheidingen, die sekte, gijzelingen. Het was zo verschrikkelijk veel waar Laura verdriet om had. Niet dat ik het mee naar huis nam, maar het werd ineens fysiek zwaar om me daar telkens voor op te laden. Als ik nu na een lange draaidag in de auto stap, sta ik er even bewust bij stil. Laat het gaan. Geen restjes meenemen.''

Begin
Laura werd sterker - ze is nu een wijze oma die heus nog wel eens wat streken uithaalt - en Jette van der Meij is de trotse actrice die álles vanaf dag één heeft meegemaakt, als enige van alle inwoners van soapdorp Meerdijk. ,,Als ik dat begin niet had meegemaakt, dan was ik allang vertrokken,'' zegt de actrice, die haar soapleven altijd heeft kunnen combineren met haar andere grote liefde: zingen.

,,Er was nog nooit een soap op de Nederlandse tv geweest. Joop van den Ende hield als producent vlammende toespraken, scenarioschrijfster Olga Madsen legde haar hele ziel en zaligheid erin. Wij, allemaal onbekende acteurs die geen idee hadden wat voor impact de soap zou hebben, steunden elkaar toen er in het begin op een nogal denigrerend manier kritiek werd geuit. We bouwden dit samen op. Het was een heel warme tijd.''

Over de schreef
,,Ik heb me vanaf het prille begin vastgebeten in mijn rol. Laura is grillig, gek en emotioneel: zij brengt een palet van mogelijkheden voor mij om me helemaal in te storten,'' vertelt Jette. ,,Wat ik ook leuk vind, is dat de schrijvers soms wel eens afwijken van wat 'gewoon' zou zijn voor Laura. Ze is medeplichtig geweest aan moord. Dat werd wel met mij overlegd, want kan dat wel? Ja, want een goed persoon kan ook in het echte leven ineens over de schreef gaan. Maar: bij zo'n afwijkende actie van Laura vind ik wel dat ze haar verantwoordelijkheid moet nemen en moet zeggen dat ze daar straf voor verdient. Dat gebeurde ook.''

Veilig
Jette wordt vaak gezien als de oermoeder van GTST. ,,Zelf voel ik dat niet zo. Ik zeg wel graag tegen nieuwe acteurs dat ze bij me terechtkunnen, omdat ik al zo lang meeloop en van de hoed en de rand weet. Als je plots op die rijdende trein springt, en met het moordende tempo van de opnames te maken krijgt, zou je je zomaar een beetje verloren kunnen voelen. En ik vind het belangrijk dat jonge acteurs zich veilig voelen op de set.''

Zelf is ze, 25 jaar en een bizar soap-leven verder, nog lang niet klaar
met Meerdijk. ,,Aan alles komt een eind, dus ook aan mijn rol als Laura.
Maar ik heb zoveel liefde voor de serie, ik zie niet in waarom ik nu
zou moeten stoppen.''

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/11/7/10/20150930202614/media_xll_3318475.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:16:59

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/10/3/11/20151001235230/media_xll_3321191.jpg)
Fajah

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/17/8/14/20151001235516/media_xll_3321179.jpg)
(http://Gaby)

(https://i.gyazo.com/d791e4dd643dd1928d5afb5e6a9cde4e.gif)
Babette

Bron:AD


Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:18:09


(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/8/1/9/20151001235117/media_xll_3321189.jpg)
Ruud

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/15/6/12/20151001235150/media_xll_3321177.jpg)
Bartho

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/14/5/11/20151001235205/media_xll_3321176.jpg)
Pip
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:18:41


(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/3/13/4/20151001234821/media_xll_3321184.jpg)
Marly

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/7/15/4/20151001234914/media_xll_3321169.jpg)
Koert-Jan

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/9/0/6/20151001234847/media_xll_3321171.jpg)
Geert en Bas
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:19:08


(https://i.gyazo.com/3b1095d09cac5ad8738061283ddd485d.gif)
Cynthia, Joep en Elvira

(https://i.gyazo.com/3e6d4156e8c7c42b55a07190848692f1.gif)
Everon

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/4/14/5/20151001234758/media_xll_3321185.jpg)
Ferry
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:19:24


(https://i.gyazo.com/ffe90bfb9a5e43286ac9a514f69c22c6.gif)
Ferry

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/13/2/6/20151001233857/media_xll_3321156.jpg)
Winston en Rob

(https://i.gyazo.com/6bb6f59d9141b3b06ab42d095a65c5ac.gif)
Chris/Dorothea
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 02, 2015, 13:20:48
Parade van soapies op jubileumfeest van GTST

De cast van 25 jaar Goede Tijden Slechte Tijden kwam donderdagavond bijeen in de Amsterdamse club Panama om het jubileum van de RTL-soap te vieren. Op het feest: talloze bekende gezichten uit heden en verleden.


Oudgedienden, nieuwe gezichten, publiekslievelingen en acteurs die ooit eens in de rol kropen van een boef of bedrieger; ze waren er donderdagavond zo goed als allemaal, in de hippe Amsterdamse Club Panama. Het etablissement stroomde vol met bekende Goede Tijden-gezichten als Babette van Veen, Fajah Lourens, Bartho Braat en Wilbert Gieske. ,,Het is geweldig om zo bij elkaar te komen. De serie bestaat al zo lang dat ik zelfs mensen uit de serie zie die ik nog nooit eerder heb ontmoet,'' glunderde Marley van der Velde. ,,Ik hoorde net op de radio dat 3FM 50 jaar bestaat,'' lachte Caroline de Bruijn. ,,Dat moet voor ons ook haalbaar zijn, vind ik. Goede Tijden kan nog jaren blijven bestaan.''

Maffialid
In de volgepakte Amsterdamse discotheek ging het uiteraard al snel over 25 jaar RTL-drama op prime-time. ,,Ik was maffialid, ik rookte en ik mocht een pistool dragen,'' mijmerde Bas Muijs. ,,In de loop der jaren werd ik rustiger. Ik vind het geweldig om daar nu op terug te blikken.''
Na het poseren voor talloze selfies met fans blikte ook Babette van Veen met pretogen terug: ,,Ik ben uit de serie verdwenen, weer teruggekomen en verdwenen en nu weer terug. Het is een pittige baan, maar zulk leuk werk.''

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/7/9/7/20151001233004/media_l_3321112.jpg)                (http://static1.ad.nl/static/photo/2015/4/4/0/20151001233226/media_l_3321090.jpg)

Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Christophe      Ingeborg Wieten (l) en Inge Ipenburg

(http://static2.ad.nl/static/photo/2015/8/14/1/20151001233501/media_xll_3321151.jpg)
Wilbert en Jette

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/14/1/3/20151001233733/media_xll_3321138.jpg)
Bruni en Casper
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 09, 2015, 16:03:37
Acteur Ferry Doedens: Deur bij GTST is gewoon gesloten

 Televisieproducent Endemol lijkt voet bij stuk te houden voor wat betreft het ontslag van Goede Tijden Slechte Tijden-acteur en musicalster Ferry Doedens (25). ,,Op dit moment is de deur gesloten'', laat de gewezen soapster vrijdag weten op Radio 10.


In juli werd bekend dat Ferry Doedens door de producenten van GTST Tijden was ontslagen, omdat hij zich niet aan afspraken had gehouden. Hij kwam herhaaldelijk te laat of niet opdagen op de set en had problemen met het onthouden van zijn teksten. Kort daarop maakte de soapie wereldkundig te kampen met een serieus drugsprobleem: overmatig cocaïnegebruik. Hij zat tijdens die bekentenis al in een afkickkliniek in Thailand.

Doedens zei recent in een interview met  Verslaafd-presentator Peter van der Vorst al drie maanden clean te zijn. Hij ziet de toekomst hoopvol in. ,,Ik zit goed in mijn vel. Het gaat echt lekker''. In hetzelfde vraaggesprek zei hij te blijven hopen op een tweede kans bij Goede Tijden Slechte Tijden, waar ook zijn fans hartstochtelijk voor hebben gepleit. Dat nu lijkt in de nabije toekomst niet aan de orde.

Inmiddels is uitgelekt hoe hij uit de serie verdwijnt. Zijn personage Lucas Sanders gaat met zijn nieuwe vriend Pelle weg uit Meerdijk. Tegen Radio 10: ,,Ik ga dus niet dood, dus ik zou altijd weer terug kunnen keren''. Of de afronding van zijn verhaallijn daadwerkelijk klopt, wil hij niet zeggen.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2015/7/3/3/20151009152052/media_xll_3335913.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: spiky op oktober 09, 2015, 20:45:06
Ik vind het echt jammer dat Lucas weggaat..sommige scenes vind ik wat minder, maar wat is het een leuk joch, ik wordt altijd wel blij van hem.
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 28, 2015, 00:35:18
Wilbert Gieske keert terug in GTST als Robert

 Wilbert Gieske keert terug in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij blaast zijn personage Robert nieuw leven in, meldt RTL Boulevard.


Het is nog niet bekend vanaf wanneer Gieske weer op de buis te zien is.

Robert verliet de fictieve plaats Meerdijk in 2008 om te gaan werken in Japan.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2015/8/16/0/20151027203123/media_xll_3371235.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op november 24, 2015, 22:40:57
'Soapacteur Ferri Somogyi keert terug in GTST'

 Ferri Somogyi (42) maakt mogelijk zijn comeback in de RTL4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Volgens fans, die zijn terugkeer baseren op een promotiefilmpje van een nieuwe GTST-app waarin kort zijn stem is te horen, is Ferri vanaf volgend jaar weer te zien als het personage dat hij jaren speelde: Rik de Jong.


In de app krijgen fans de mogelijkheid om een lekker rond te neuzen op verschillende plekken in het fictieve dorpje Meerdijk. Het promofilmpje toont in een flits acteur Bartho Braat (Jef Alberts) die een gevangenis bezoekt. Eenmaal daar is de stem van Rik de Jong (Somogyi) hoorbaar. RTL4, dat nooit de verhaallijnen van GTST verklapt, wil niks zeggen over een eventuele terugkeer van de acteur die in 2014 een punt zette achter zijn soapbestaan, omdat hij meer wilde gaan werken als dj.

De verhaallijn van Rik de Jong eindigde toen het personage in de serie bekende verantwoordelijk te zijn voor de dood van Mike Brandt die om het leven kwam bij een parachutesprong.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2015/16/6/4/20151124160336/media_xll_3430504.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: spiky op november 25, 2015, 11:31:41
Dat dachten we verleden keer ook, maar toen waren het enkele opnames in de gevangenis..nu misschien weer?
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op januari 11, 2016, 17:43:10
Bartho Braat stopt toch met Goede Tijden, Slechte Tijden

 Acteur Bartho Braat stopt toch met zijn rol als Jef Alberts in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorig jaar gaf Braat al te kennen dat hij wilde stoppen, maar sprak dat vervolgens weer tegen. Nu heeft hij de knoop definitief doorgehakt, bevestigt een woordvoerster van RTL.

Braat liep sinds 1991 rond in GTST-dorp Meerdijk. In het voorjaar van 2015 vertelde Braat in een interview met Weekend dat hij wilde stoppen met de serie. ,,Ik ga andere dingen doen,'' zei hij toen. In juli nam hij zijn uitspraken vervolgens terug. ,,Ik ben nog lang niet weg,'' meldde hij in RTL Boulevard. Hij voegde toen wel toe: ,,Zeg nooit, nooit.'' Bartho is met Jette van der Meij (Laura) en Wilbert Gieske (Robert Alberts) vanaf het begin bij de Nederlandse soap betrokken. Wilbert Gieske maakte in het najaar een comeback.

Wanneer Braat voor het laatst te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden, is vooralsnog niet bekend. Het personage Jef (baas van café De Koning) zou voor een nieuwe toekomst naar een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk verkassen.


(http://static3.ad.nl/static/photo/2016/10/10/14/20160111171528/media_xll_3520064.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op januari 15, 2016, 20:17:40
Ruud Feltkamp keert terug in GTST

Acteur Ruud Feltkamp (26) keert terug als Noud Alberts in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Na ruim acht jaar in de serie nam hij vorig jaar april een pauze om uit te rusten en tijd te besteden aan zijn dj-carrière. ,,Mij collega's zeiden: je bent veel te lang weggeweest!''

Zijn personage vertrok in de serie naar Scandinavië om de liefde van zijn leven Nina (gespeeld door Marly van der Velden) te vergeten. Volgende week vrijdag 22 januari keert Noud terug met als enige missie om zijn Nina ten huwelijk te vragen, meldt RTL Boulevard.

Het afgelopen jaar maakte Feltkamp met talloze optredens furore als dj Rudi Feral. Het is onduidelijk of hij zijn muziekavontuur op een laag pitje zet nu hij weer dagelijks op tv te zien is.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2016/17/12/3/20160115200105/media_xll_3531813.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: spiky op januari 16, 2016, 18:07:50
Leuk  #smiley_clap vind noutebout altijd zo'n lieve jongen.
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op januari 21, 2016, 21:00:46
Afscheid GTST-knuffelbeer Jef zorgt voor kippenvel

Eén van Meerdijks trouwste inwoners heeft het fictieve Goede Tijden Slechte Tijden-dorpje verlaten. Jef Alberts (Bartho Braat) is met de noorderzon richting Zuid-Frankrijk vertrokken. Op sociale media laten fans van Jef, die sinds 1991 in Meerdwijk woonde, een traantje.


De bezoekers van bar De Koning zullen de gehaktballen van Jef moeten missen. Samen met broer Robert gaat Jef voor de Franse biologische wijn, die hij verbouwt op zijn eigen boerderij. In zijn laatste scène knuffelde Jef donderdagavond zijn beste vrienden en reed hij op stoere wijze Meerdijk uit: op zijn motor.

,,Bartho heeft al die jaren zijn rol als Jef Alberts geweldig gespeeld. Ga hem missen'', schrijft GTST-fanteam. ,,Bye #jefalberts. Het gaat je goed in Frankrijk #gtst'', knipoogt twitteraar Saskia Gerards. En Barbera twittert: ,,Toch wel kippenvel momentje #gtst #jef.'' ,,Extra genieten van deze allerlaatste aflevering met Jef Alberts. Wat ga ik die man missen #gtst #BarthoBedankt'', klinkt het verder.

(http://static3.ad.nl/static/photo/2016/4/10/9/20160121205511/media_xll_3546924.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op januari 25, 2016, 19:53:23
Frits van Houten terug in GTST'

En wéér een oudgediende keert naar verluidt terug in GTST: Frits van Houten, gespeeld door Casper van Bohemen.


Frits is te zien in de app van Neerlands langstlopende soap, waar eerder Rik de Jong (gespeeld door Ferry Somogyi) zijn opwachting maakte om vervolgens in Goede Tijden, Slechte Tijden, terug te keren.

Of het gaat om Frits zelf, die in 2005 werd geëlektrocuteerd in een badkuip, of zijn tweelingbroer Hans (ook Casper van Bohemen) die daarna zijn entree maakte, is niet duidelijk. Frits is de vader van Sjors en Wiet, die nog steeds dagelijks te zien zijn in de serie.

Ook Robert Alberts ( Wilbert Gieske) en Linda Dekker ( Babette van Veen) hebben na een afwezigheid van jaren sinds kort weer een rol in de soap, die op 1 oktober 1990 van start ging.

(http://images0.tcdn.nl/prive/article25076158.ece/BINARY/q/SX00180_9)
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op februari 10, 2016, 14:23:44
'Terugkeer Ferry Doedens in GTST aanstaande'

Het lijkt er sterk op dat Ferry Doedens terugkeert in de moedersoap Goede Tijden Slechte Tijden. De 25-jarige acteur werd zeven maanden geleden ontslagen vanwege een drugsverslaving. Hij besloot af te kicken met, zoals het nu lijkt, een comeback naar de fictieve stad Meerdijk tot gevolg. Producent Endemol wil de terugkeer van Doedens niet bevestigen, maar ontkent ook niet.


,,Omwille van de verhaalijn doen we daar nooit uitspraken over'', aldus een woordvoerder van Endemol als reactie op de berichtgeving van weekblad Weekend. De producent kan wel vertellen dat er nog altijd uitstekend contact is met Doedens. ,,We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. Zijn band met de cast is altijd heel goed geweest en gebleven."

Doedens is zelf altijd vaag gebleven over zijn rol als Lucas Sanders in de soap. ,,Ik ga niet dood, dus ik zou altijd weer terug kunnen keren", zei hij na zijn vertrek.

Dat het zo snel zou gaan - de laatste aflevering met Doedens werd op 31 december uitgezonden - had hij volgens Weekend niet verwacht. 'Natuurlijk had Ferry wel gehoopt dat hij terug mocht komen, maar niet zo snel!', schrijft het blad. Mogelijk is Doedens nog voor het begin van de zomer weer te zien als Lucas Sanders.

RTL en Doedens waren niet bereikbaar voor commentaar.

(http://static1.ad.nl/static/photo/2016/8/6/5/20160210120756/media_xll_3590780.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op februari 16, 2016, 21:11:31
Pip Pellens verlaat GTST

Pip Pellens, die ruim vijf jaar te zien was als Wiet van Houten in Goede Tijden Slechte Tijden, gaat de soap verlaten.


De 22-jarige actrice heeft er zelf voor gekozen om te vertrekken. Het jurylid van Battle on the Dancefloor wil zich voorlopig op andere projecten gaan richten. Hoe Pip Meerdijk achter zich laat is aan de kijkers, die kunnen stemmen in de Gtst Meerdijk-app.

Er zijn drie mogelijke scenario’s: een met soapbroer Jack van Houten ( Mark van Eeuwen), een met haar vriend in het echte leven Pim Wessels en een met haar verloofde Zeger die van een klif sprong. Het wordt een bijzondere exit voor het karakter Wiet: voor het eerst geven de makers van de soap de regie uit handen.


(http://images0.tcdn.nl/prive/article25213254.ece/BINARY/original/33928266.JPG)


Bron:Telegraaf
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op maart 01, 2016, 23:49:34
Beau Schneider terug in GTST

Beau Schneider keert terug als Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn terugkeer is echter van korte duur.


Dat meldt RTL. Beau was zes maanden niet te vinden op de set van ’s lands bekendste soap.

„Tim komt terug omdat hij Sjors ontzettend mist”, vertelt Beau. „Maar Tim gaat vrijwel meteen weer weg; hij is drie weken te zien.”

Zijn (tijdelijke) terugkeer is goed bevallen. „Zo leuk om iedereen weer te zien. Als je hier eenmaal hebt gewerkt is het altijd leuk om terug te komen.”

Beau sluit ook niet uit dat hij in de toekomst opnieuw in de serie te zien zal zijn. „Ik ga niet dood dus als de tijd daar is dan kom ik misschien terug. Maar ik vecht nu voor het leven ná Goede Tijden, Slechte Tijden. Ik ben acteur geworden om verschillende rollen te spelen.”

(http://images0.tcdn.nl/prive/article25300140.ece/BINARY/original/CX242_0586_9)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op maart 07, 2016, 20:59:25
Rol Nadja Hüpscher in Goede Tijden, Slechte Tijden

 Actrice Nadja Hüpscher, winnares van een Gouden Kalf voor haar rol in De Boekverfilming, speelt een rol in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.


Hüpscher (43), bekend uit onder meer de speelfilm Hufters en Hofdames en haar deelname aan Wie is de Mol? , speelt de rol van Elise Kill. ,,Het is een harde tante die veel mensen in haar omgeving het leven zuur zal maken,'' zegt de actrice over haar personage.  Aanstaande donderdag is Hüpscher al in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien.

(http://static2.ad.nl/static/photo/2016/18/13/14/20160307190010/media_xll_3649709.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: spiky op maart 08, 2016, 11:22:01
Leuk...en Martine Hafkamp komt ook terug, als ik het goed begrepen heb  #smiley_slap voor Ludo?
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: diana46 op maart 08, 2016, 12:33:24
goeie actrice.....ja zou leuk zijn als Martine Hafkamp weer terug zou komen ......weer lekkere spanning erin.....hou wel van n beetje vals gedoe .... niet in het echt ,maar wel in n serie   #smiley_couch
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op mei 12, 2016, 21:46:15
GTST-acteurs Soy Kroon en Holly Brood zijn een setje

 Soy Kroon is nog maar een paar weken te zien in Goede tijden, slechte tijden, maar de 20-jarige acteur kan al op een flinke schare fans rekenen. Voor Soy is er echter maar één meisje: Holly Brood.


Soy, die woensdag nog vertelde over de vele fanmail die hij krijgt, werd onlangs zoenend gespot met de 22-jarige dochter van Herman Brood. Volgens Holly's moeder Xandra hebben de twee het 'heel leuk samen'. Ook een voorlichter van GTST bevestigde volgens RTL Boulevard het nieuws.

Het is voorlopig afwachten hoe serieus de relatie is. Vorige maand zei Holly nog dat ze geen behoefte had aan vastigheid. ,,Dat ik nog nooit een lange relatie heb gehad, zegt misschien genoeg over mij. Ik ben lekker aan het lanterfanten.''

Holly is sinds eind april te zien in GTST als Amy Kortenaer. Soy speelt ook sinds eind vorige maand in de soap, hij vertolkt de rol van Sil Selmhorst.

(http://static0.ad.nl/static/photo/2016/15/0/6/20160512203939/media_xll_3799806.jpg)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op oktober 28, 2016, 00:10:57
Ferry terug naar GTST

Ferry Doedens keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Wanneer zijn personage, Lucas Sanders, precies terugkeert in Meerdijk is nog onbekend maar volgens Doedens zal het wel nog dit jaar zijn.


Dat onthulde Ferry donderdagavond in Chantal Blijft Slapen. Op social media laat Ferry weten dolblij te zijn. “Yes het is waar!!! Ik kom terug in GTST!!”, tweet de acteur. Ook maakte hij een vlog waarin hij het nieuws vertelt:

In juli 2015 werd bekend dat Ferry uit de populaire soapserie zou gaan. Er werd in een officiële verklaring aangegeven dat Ferry ontslagen werd wegens het herhaaldelijk niet nakomen van productionele afspraken, waardoor de opnames van GTST meermaals in het gedrang kwamen. Later bleek dit te maken te hebben met de drugsverslaving van Doedens.

Doedens herpakte zich en maakte zijn rentree in de GTST 'spinoff' Nieuwe Tijden. Daar zal hij tot het eind van het jaar te zien blijven, aldus Ferry in zijn vlog.

(http://images0.tcdn.nl/filmenuitgaan/article26650688.ece/BINARY/q/Ferry+Doedens.JPG)

Bron:Telegraaf
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op december 08, 2016, 11:59:05
Superbitch Martine Hafkamp keert terug in GTST

Actrice Inge Ipenburg (59) gaat als superbitch Martine Hafkamp weer een hoofdrol spelen in de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden. De komst van het intens sluwe en criminele personage werd vandaag op toepasselijke wijze bekendgemaakt op een oude veerpont in Amsterdam. Ongeveer op die manier vertrok Hafkamp ooit uit de succesreeks.


Inge Ipenburg, die op 12 december begint met de opnames en 2 maart voor de eerste keer te zien zal zijn, speelde het personage van 1990 tot 1994 en vervolgens nog eens tussen 2003 en 2005. De rol wordt bestempeld als één van de belangrijkste en beste karakters van de serie. Ipenburg liet later in interviews weten nooit meer in de soap te zien willen zijn. Dit, omdat zij teveel geassocieerd werd met het personage van superloeder.

,,Twee periodes heb ik Martine gespeeld. Daarna was het behoorlijk lastig weer aan de bak te komen. Met dat in het achterhoofd heb ik besloten nooit meer Martine te zijn, maar actrice'', vertelde ze begin 2014 aan het AD.  Na haar vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden nam haar acteercarrière een vlucht. Ze speelde ettelijke rollen in films, het theater en op tv en is tegenwoordig ook actief als schrijfster. Op straat wordt Ipenburg nog steeds aangepsroken op haar GTST-rol. ,,Die Hafkamp achtervolgt me al jaren.''

Speculaties
De zender had vorige week al aangekondigd dat er iemand uit onverwachte hoek een woning zou betrekken in het fictieve plaatsje Meerdijk. Een persoon die het leven van vele anderen op zijn kop gaat zetten en regelmatig in café De Koning en hotel De Rozenboom te vinden zal zijn. Vervolgens begonnen trouwe kijkers driftig te speculeren over wie de nieuwe bewoner zou kunnen zijn. De geruchten varieerden van superbitch Martine Hafkamp (Inge Ipenbrug) tot Lieke van Lexmond die ooit het personage Charlie Fischer voor haar rekening nam.

Tijdens de zomerstop van de reeks dook dit jaar al het Hafkamp-gerucht op. Inge Ipenburg ontkende dat ze zou terugkeren. ,,Ik ben niet in gesprek met GTST en hou me tegenwoordig bezig met heel andere dingen'', aldus de actrice.

Er zijn de laatste tijd veel nieuwe gezichten in GTST te zien. Eerder doken Hugo Metsers III en Britt Scholte als Marcus en Kimberly Sanders op in het soapdorpje. Binnenkort maken ook Beau Schneider (Tim Loderus) en Ferry Doedens (Lucas Sanders) hun rentree.

.[video=580,385]https://www.youtube.com/embed/F3CEO5QHLNE?rel=0[/video]

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op mei 04, 2017, 14:35:43

Dit is de nieuwe bad guy in GTST


Met Ludo Sanders (tijdelijk) in de gevangenis is er ruimte voor een nieuwe bad guy in Goede Tijden Slechte Tijden. De oersoap mag daarom een nieuwe schurk verwelkomen, die de levens in Meerdijk flink gaat doen opschudden. Acteur Bas Keijzer geeft gestalte aan voormalig bajesklant Jos Uilenberg.


Jos is een vriend van het personage Rik de Jong (gespeeld door Ferri Somogyi). De twee hebben elkaar in de gevangenis ontmoet. ,,Het is een hele amicale man, waarmee je graag een biertje wil drinken. Maar als hij te dicht bij komt, heb je een probleem", zegt Keijzer in RTL Boulevard over zijn rol.

Bas Keijzer was eerder te zien in de serie Aaf, de musical Ciske de Rat en de film Alles is Liefde.

(https://images2.persgroep.net/rcs/rW1oHR4f8YnBaQIE4nIoxckp4rs/diocontent/105348908/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op mei 19, 2017, 23:00:52
Wie is het nieuwe personage in GTST?

Vandaag maakte GTST bekend dat er binnenkort een nieuw personage in Meerdijk rondloopt. Met de tekst “Leuk nieuws! Binnenkort zie je een nieuw personage in #GTST! Maar wie is het en wat komt hij of zij doen in Meerdijk? To be continued… 👀 —  ” word het personage op social media aangekondigd.


Maar wie is deze nieuwe personage? En wat komt deze doen? Er word al flink rond geroddeld en iedereen is het eigenlijk over 1 ding eens; Dit moet Becky zijn,  de vriendin van Sacha waarmee Noud op dit moment aan het chatten is.

De stem van Becky heeft wel wat weg van de stem van Elin (Jolijn Henneman) van nieuwe tijden, die er overigens bekend om staat zich weleens anders voor te doen op internet. Als we echter naar de foto kijken lijkt ze niet heel erg op de wazige foto die GTST heeft vrijgegeven.

Alhoewel… Met krullen in het haar?

(http://www.gtstfanclub.nl/wp-content/uploads/2017/05/nieuw_personage-660x330.jpg)

Bron:gtstfanclub.nl - http://home.nowlive.eu/index.php/topic,118765.0.html
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op juni 28, 2017, 17:42:40

Lugubere scène sluit seizoen GTST af


RTL heeft een foto van de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden vrijgegeven. Het belooft een onheilspellende avond te worden voor de bewoners van het fictieve dorpje Meerdijk. Rik de Jong (Ferry Somogyi) graaft in de slotscène een kuil, maar voor wie?
Traditiegetrouw komen alle verhaallijnen in GTST vlak voor de zomer tot een hoogtepunt. Dit jaar is voor soapliefhebbers 7 juli een spannende avond, want dan is de laatste aflevering van dit seizoen te zien. De verhaallijn rond voormalig bajesklant Jos Uylenberg komt dan tot zijn climax. Rik en Bing proberen hem te ontmaskeren, maar - uiteraard - loopt dit dramatisch af.

Het belooft een bloedlinke avond voor veel Meerdijkers te worden. Zo belooft RTL nu al dat karakters Lucas en Felix voor hun leven moeten vechten. Ook Nina staat een akelige verrassing te wachten als zij denkt een romantische date te hebben met Bing.

Rik en Bing worden ondertussen wakker in het bos en realiseren zich dat er iets helemaal mis is gegaan. Iets wat verstrekkende gevolgen heeft voor veel van hun dorpsgenoten. Rechercheur Aysen probeert nog contact te zoeken met de twee, maar tevergeefs. Daarnaast blijft het raadsel openstaan voor wie er de kuil op de cliffhangerfoto wordt gegraven.
App

RTL laat de kijker niet tot 4 september in spanning wachten tot het nieuwe seizoen begint. Na de laatste aflevering kunnen kijkers een app downloaden die doorgaat vanaf het moment waarop ze in het ongewisse zijn achtergelaten. In acht weken tijd kunnen ze uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers.

(https://images1.persgroep.net/rcs/b_wGDth30BMWcMjPXBlN1C3ubtI/diocontent/107954745/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD
Titel: Re: GTST Soap
Bericht door: Bobbie op november 07, 2017, 12:40:36
GTST-acteurs bezoeken graf Wik Jongsma en Guusje Nederhorst

Een groep acteurs die vroeger in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, bezoeken vandaag het graf van de in 2008 overleden acteur Wik Jongsma. Hij was 15 jaar lang in de moedersoap te zien als Govert Harmsen (meneer Harmsen). Ook de overleden actrice Guusje Nederhorst - die bekend werd als Roos Alberts - wordt herdacht.


Dat vertelde Winston Post, die Benjamin Borges speelde, vanochtend op Omroep West. ,,We brengen elk jaar met een groep oudgedienden een bezoek aan het graf van Wik", liet hij los. ,,We drinken dan een glaasje jenever, daar hield hij veel van, en toosten op zijn leven."

Wik ligt op Begraafplaats Sint Petrus Banden in Den Haag. Hier bevindt zich ook het graf van Guusje, zij overleed op 29 januari 2004 en laat zoon Dean Maddy (14) na, die ze kreeg met zanger Dinand Woesthoff.

(https://images0.persgroep.net/rcs/kIpROvJyDnpTyvESciMNX6nbcHs/diocontent/114727995/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)


(https://images0.persgroep.net/rcs/x2loLE4djYZiRLVxBEDKouZYUO4/diocontent/41057483/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9)

Bron:AD