Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Nowlive heeft dit privacy statement opgesteld om de hoge waarde die wij hechten aan uw privacy te benadrukken. Het nu volgende statement bevat de richtlijnen voor informatievergaring, -overdracht en -opslag die deze website hanteert: Nowlive.eu

Wij zijn bereikbaar via e-mail op info [at] nowlive.eu als u vragen heeft over het privacy statement. Houdt er a.u.b. rekening mee dat wij het onderstaande statement niet 100% kunnen garanderen, maar we zullen er wel alles aan doen om ons te houden aan deze richtlijnen.

Voor elke bezoeker aan onze webpagina zal onze webserver automatisch geen informatie herkennen over domein en e-mail adres. Wij registreren en beheren uitsluitend informatie die vrijwillig is aangeleverd door onze gebruikers, zoals inloggegevens en site registraties.

De informatie die we wel registreren zal uitsluitend gebruikt worden voor interne raadplegingen en zal daarna worden vernietigd. Het wordt gebruikt om de inhoud van de webpagina te verbeteren en aangepaste, persoonsgebonden informatie aan individuele gebruikers te kunnen verstrekken. Wij zullen registratiegegevens nooit uitwisselen, weggeven of verkopen aan andere organisaties om commerciŽle redenen.

Met betrekking tot cookies: we gebruiken cookies om voorkeuren van gebruikers op te slaan en sessiegegevens op te slaan zodat we een betere service kunnen bieden als bezoekers terugkeren op onze web site, en om ervoor te zorgen dat gebruikers niet steeds dezelfde banners en advertenties te zien krijgen.

Als u geen e-mail van ons wenst te ontvangen in de toekomst, geeft u dit dan door middels een geschreven brief of e-mail naar het bovenstaande e-mail adres.

Met betrekking tot Ad Servers: Wij zullen proberen om u alleen relevante advertenties en aanbiedingen te laten zien. Hiervoor hebben wij contacten met andere bedrijven die we de gelegenheid geven om advertenties te plaatsen op onze web pagina's. Deze bedrijven kunnen informatie over u verzamelen als u deze site bezoekt, zoals domein informatie, IP adres en surfgedrag.

Het kan zijn dat we in de toekomst nieuwe, nu nog onbekende services zullen lanceren waarvoor we uw persoonlijke informatie willen gebruiken. In dit geval kunnen wij het privacy statement aanpassen. Hierover zullen wij u eerst berichten, zodat u kunt beslissen of u hieraan uw medewerking wilt verlenen. Als u bezorgd bent over wat voor informatie er over u bij ons bekend is, dan kunnen wij u op verzoek de informatie sturen die wij over u bewaren. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen op bovenstaand e-mail adres.

Op verzoek zullen we bezoekers van onze site in de gelegenheid stellen de informatie die wij over hen vergaard hebben te veranderen. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven door ons te schrijven op bovenstaand e-mail adres.

Over beveiliging: wij zullen nooit informatie van bezoekers vergaren met de intentie om dit verder te distribueren. Wij garanderen dat alle informatie die u ons verstrekt niet verkocht of verhuurd zal worden aan derden, tenzij u daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor gegeven heeft.

Nowlive.eu zal haar uiterste best doen om het hierboven gegeven privacy statement te volgen. Dit kan echter niet 100% gegarandeerd worden, omdat wij gebruik maken van derden als het gaat om hosting, advertenties en andere diensten. Deze bedrijven kunnen allen een afzonderlijk privacy statement voeren, en deze kan veranderen zonder dat wij daarvan op de hoogte worden gesteld. In het geval waarin dit u schade zou berokkenen, kunnen Nowlive en de partners van Nowlive.eu hiervoor dan ook niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geÔnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.